lehet kicsit elbeszéltem melletted.
tehát az én kérdésem az lett volna hogy, hogy lehet az általad pisossal jelölt csavart belülről kicsavari. ehhez a sárga nyilas műanyagot kéne leszedni.. viszont csavart sehol sem láttam feszegettem de nem akartam eltörni. erre a darabra irtad hogy pattintani kell ? vagy csavar fogja ? ha igen akkor hol ? áááá... nem tudom az istennek sem leszedni..
elvittem le festetni olyan karbonosra ha visszajön akkor fotózom ... de a kapaszkodó csavarja fogja és pattintós a többi kivéve a bajusz azt egy csavar fogja a index felett de azt már fotóztam...
Igen az is plotteres, de elő kell keresnem a munkafájl-t.Ha megtaláltam akkor átküldöm neked.
Mondjuk én soha nem szoktam sterimobbal mosni a motort így nem tudom hogy az leszedi-e.Én kézzel szoktam és olyankor odafigyeltem rá
ha nem festeném fehérre a felnit (lustaság ) akkor lehet ilyesmi matrica lesz nekem is... csak félek egy két sterimózás után felválik majd...
a hornet feliratok közötti rész is plotteres ? ha igen nagy kérés annak is a *.eps fájlja ?
Igen azt is plotterrel vágtam ki és saját tervezésü
Nekem annyi problémám volt vele h az elvékonyított résznél egy picit feljött de igazából csak akkor lehetett észrevenni ha nagyon-nagyon közelről nézted meg.Tehát a víz nem ment alá
white a felnire a hornet feliratot szintén igy vágtad ki ? én is gondolkoztam ilyenen csak félek hamar lejön majd tisztitáskor vagy ha kis nedvességet kap.. vagy valami átlátszó fóliával ragasszam végig az egészet?
16 éve van Magyarországon azóta használom a Honda gyári olaja volt míg saját felségjellel nem forgalmazza ugyan azt a Repsol olajat Honda is szerte a világon....(pszt de ez titok!)
teljesen korrekt olaj korrekt áron!
SP1 köszi a segitséget
The requested document was not found on this server.
Web Server at motomatsuo.com.br
e-mailban esetleg el tod küldeni?
dokyka85@freemail.hu
helyesbítettem
mikrofilm PDF ben...2007 től 600 Horni
lehet kicsit elbeszéltem melletted.
tehát az én kérdésem az lett volna hogy, hogy lehet az általad pisossal jelölt csavart belülről kicsavari. ehhez a sárga nyilas műanyagot kéne leszedni.. viszont csavart sehol sem láttam feszegettem de nem akartam eltörni. erre a darabra irtad hogy pattintani kell ? vagy csavar fogja ? ha igen akkor hol ? áááá... nem tudom az istennek sem leszedni..
Mondjuk én soha nem szoktam sterimobbal mosni a motort így nem tudom hogy az leszedi-e.Én kézzel szoktam és olyankor odafigyeltem rá
a hornet feliratok közötti rész is plotteres ? ha igen nagy kérés annak is a *.eps fájlja ?
Nekem annyi problémám volt vele h az elvékonyított résznél egy picit feljött de igazából csak akkor lehetett észrevenni ha nagyon-nagyon közelről nézted meg.Tehát a víz nem ment alá
azt a kis műanyagdarabot meg tudtad nézni hogyan kellene leszedni amit benyilaztam ?
white !
köszi
teljesen korrekt olaj korrekt áron!
dokyka85@freemail.hu