Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Nekem is küldd át légy szíves. Köszi!
Lehet hülyeséget fogok kérdezni, de a 2007-től készült Hornetekben van környezetvédelmi tiltás az első pár fokozatban?
Elküldtem neked
nos igazán nincsen mit eccer kötelezően erre kell gurulnod ....
oké letöltöttem.. a gugli segitett.. akinek esetleg kell a szervizkönyv elküldöm e-mailban

SP1 köszi a segitséget
Not Found
The requested document was not found on this server.

Web Server at motomatsuo.com.br

e-mailban esetleg el tod küldeni?
dokyka85@freemail.hu
http://www.shoeiassured.co.uk/...

mikrofilm PDF ben...2007 től 600 Horni
úgy néz ki az enyém hétvégére le is lesz festve

lehet kicsit elbeszéltem melletted.
tehát az én kérdésem az lett volna hogy, hogy lehet az általad pisossal jelölt csavart belülről kicsavari. ehhez a sárga nyilas műanyagot kéne leszedni.. viszont csavart sehol sem láttam feszegettem de nem akartam eltörni. erre a darabra irtad hogy pattintani kell ? vagy csavar fogja ? ha igen akkor hol ? áááá... nem tudom az istennek sem leszedni..
elvittem le festetni olyan karbonosra ha visszajön akkor fotózom ... de a kapaszkodó csavarja fogja és pattintós a többi kivéve a bajusz azt egy csavar fogja a index felett de azt már fotóztam...
előre is köszi
Igen az is plotteres, de elő kell keresnem a munkafájl-t.Ha megtaláltam akkor átküldöm neked.
Mondjuk én soha nem szoktam sterimobbal mosni a motort így nem tudom hogy az leszedi-e.Én kézzel szoktam és olyankor odafigyeltem rá
ha nem festeném fehérre a felnit (lustaság ) akkor lehet ilyesmi matrica lesz nekem is... csak félek egy két sterimózás után felválik majd...
a hornet feliratok közötti rész is plotteres ? ha igen nagy kérés annak is a *.eps fájlja ?
Igen azt is plotterrel vágtam ki és saját tervezésü
Nekem annyi problémám volt vele h az elvékonyított résznél egy picit feljött de igazából csak akkor lehetett észrevenni ha nagyon-nagyon közelről nézted meg.Tehát a víz nem ment alá
bár ilyen oldalidommal lenne igazán ütős... de honnan lehetne vajon ilyet OLCSÓN szerezni ?
nem rossz ez sem

azt a kis műanyagdarabot meg tudtad nézni hogyan kellene leszedni amit benyilaztam ?
én valami ilyet képzeltem el...
ha meg nem igy csinálom akkor lehet az egész festit lefújom fehérre .. nem tudom hogy nézne ki jobban
white a felnire a hornet feliratot szintén igy vágtad ki ? én is gondolkoztam ilyenen csak félek hamar lejön majd tisztitáskor vagy ha kis nedvességet kap.. vagy valami átlátszó fóliával ragasszam végig az egészet?
szépitem

white !

köszi
Megnézem, hogy biztos legyen, de szerintem nincsen!
16 éve van Magyarországon azóta használom a Honda gyári olaja volt míg saját felségjellel nem forgalmazza ugyan azt a Repsol olajat Honda is szerte a világon....(pszt de ez titok!)
teljesen korrekt olaj korrekt áron!
Elküldtem
alkatrész? vagy javítod?
megtennéd hogy elküldöd nekem ezt a képet vektoros kiterjesztésben ?

dokyka85@freemail.hu