Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De.
cbarna!

Most komolyan szerinted több fejlesztés van egy notebookban, mint egy ilyen műanyag dobozszettben:-DDDD
Itt van az új Givi, androidos natívan futtatja a win98-at 4gb ram octaédermagos:-D Kínát sose látta csak, csak az olasz felső tízezerből való emberek dolgozhatnak a gyárban.
Akkor még nem beszéltünk a NASA által kifejlesztett különleges műanyagról amiből készül, jobb mint a szénszál, az sose törik ilyen szépen.
Nekem nem érte volna meg, de nem én vettem rá a dobozt, így vettem a motort, teljes felszereléssel. Így megérte teljes mértékben. a közel 500ezer ft extrát kaptam meg 200ezer forintért.
Persze, kérdés hogy ez a két apróság megér-e 40 rugót.
A kappaban nincs a prizma és nem lehet leszedni azt a reszt ami nekem neonsarga, formara ugyanaz, de megsem teljesen.
Én vettem Kappa belső táskát. Jó a Givi dobozba is. Ezt használom, cuccok épen maradnak, és ha normálisan megpakolom a táskát, minden a helyén marad, tökéletesen követi a doboz vonalait. Mellesleg a hétköznapokon is egy elég igényes táskaként tudom használni.
Laptopot csak saját táskájában, iratokkal együtt szállítok.
Amúgy meg minden zsákoolva.
A kappa és a givi egy cég, de ahogy írtad, a kappa olcsóbb egy kicsit. Minőségben nincs különbség.
Az enyem kicsit másabb, tudom hogy a kappa olcsobb, ha magamnak kellett volna megvegyem akkor nem ilyen dobozt veszek, de ez volt a motorhoz.
Ezt nem mondod komolyan?!
Azt a q***va. Haveromnak volt vagy 100fm kb 40cm széles. Pár pohár boré adta el.
De rohadt draga ez a szenszovet...
Jah és láttam a madaras teszkóban dobozt újonnan fém platnival 10000e-ért.
160 vagy 200 g/m2-est kérsz?
http://www.novia.hu/index.php?...
Jaja, lehet osszemokolni otthon egy grillracsot amire teszed a bekatalpat na menj mar.
Most mar mindegy, mert van doboz. De egyebkent otletes dolog csinalni sajat dobozt. Ha nagyon maximalista vagy, akkor karbonszalasra csinalod. :)

De lehet aluminiumbol is csavarozni egyet, vagy lehet fa is, amilyen a negativ volt a kepen es azt lekezelni. Vegtelen a lehetoseg. Csak ugy gondolja az ember, hogy a 21. szazadban van erre mar olcso megoldas. Amennyibe egy doboz kerul, abbol lehet notebook-ot is venni. Azert erzed a kulonbseget a ketto kozott?!
A novia.hu-nál az 5 kg poliészter gyanta max 8000 az üvegszálpaplan meg 4-5000.

Ez alapján tuti dobozt lehet csinálni,filcel meg kibéleled.

http://youtu.be/_XpMiAniF8Q
Ez demagog duma. Motorozni sem kotelezo ennyi erobol.
Nem kötelező a doboz.
Nem eleg, hogy benne van a dugo. Egy ido utan osszemegy az. Uj dugo kell bele es akkor jo lesz. Legalabbis ezt mondtak nekem.
akkor nem sokra mennel egy lampaval
Köszi az oldalt hasznos lesz :)
nekem komplett lámpa kell tartóval mindennel (Balesetben összetört)
Ja igen és a ruhák... Na ott baromi nagy különbségek vannak annak ellenére hogy nem mindig van hatalmas árkülönbség.