Most komolyan szerinted több fejlesztés van egy notebookban, mint egy ilyen műanyag dobozszettben:-DDDD
Itt van az új Givi, androidos natívan futtatja a win98-at 4gb ram octaédermagos:-D Kínát sose látta csak, csak az olasz felső tízezerből való emberek dolgozhatnak a gyárban.
Akkor még nem beszéltünk a NASA által kifejlesztett különleges műanyagról amiből készül, jobb mint a szénszál, az sose törik ilyen szépen.
Nekem nem érte volna meg, de nem én vettem rá a dobozt, így vettem a motort, teljes felszereléssel. Így megérte teljes mértékben. a közel 500ezer ft extrát kaptam meg 200ezer forintért.
Én vettem Kappa belső táskát. Jó a Givi dobozba is. Ezt használom, cuccok épen maradnak, és ha normálisan megpakolom a táskát, minden a helyén marad, tökéletesen követi a doboz vonalait. Mellesleg a hétköznapokon is egy elég igényes táskaként tudom használni.
Laptopot csak saját táskájában, iratokkal együtt szállítok.
Amúgy meg minden zsákoolva.
Most mar mindegy, mert van doboz. De egyebkent otletes dolog csinalni sajat dobozt. Ha nagyon maximalista vagy, akkor karbonszalasra csinalod. :)
De lehet aluminiumbol is csavarozni egyet, vagy lehet fa is, amilyen a negativ volt a kepen es azt lekezelni. Vegtelen a lehetoseg. Csak ugy gondolja az ember, hogy a 21. szazadban van erre mar olcso megoldas. Amennyibe egy doboz kerul, abbol lehet notebook-ot is venni. Azert erzed a kulonbseget a ketto kozott?!
Durva.
Most komolyan szerinted több fejlesztés van egy notebookban, mint egy ilyen műanyag dobozszettben:-DDDD
Itt van az új Givi, androidos natívan futtatja a win98-at 4gb ram octaédermagos:-D Kínát sose látta csak, csak az olasz felső tízezerből való emberek dolgozhatnak a gyárban.
Akkor még nem beszéltünk a NASA által kifejlesztett különleges műanyagról amiből készül, jobb mint a szénszál, az sose törik ilyen szépen.
Laptopot csak saját táskájában, iratokkal együtt szállítok.
Amúgy meg minden zsákoolva.
http://www.novia.hu/index.php?...
De lehet aluminiumbol is csavarozni egyet, vagy lehet fa is, amilyen a negativ volt a kepen es azt lekezelni. Vegtelen a lehetoseg. Csak ugy gondolja az ember, hogy a 21. szazadban van erre mar olcso megoldas. Amennyibe egy doboz kerul, abbol lehet notebook-ot is venni. Azert erzed a kulonbseget a ketto kozott?!
Ez alapján tuti dobozt lehet csinálni,filcel meg kibéleled.
http://youtu.be/_XpMiAniF8Q
nekem komplett lámpa kell tartóval mindennel (Balesetben összetört)