Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vannak gyártók és gyártók között is különbségek. Pl a gyári kiegészítők, vagy mivel mostanaban sokat vagyok bmw-sek között az a wunderlich, drágább mint a givi de ezerszer minőségibb, igazi német cuccokat gyárt.
Benne vannak a gumidugok de igy is zorog neha, majd a kis fulecsket ami bebujik a platni ala megmokolom egy picit.
Az osszes motoros cucc tul van arazva. Ez a Givi-re is ervenyes. MIndene kurva draga, de a minosege kozepes, nehol silany. Nem mondom, hogy a tobbi marka sokkal jobb vagy sokkal olcsobb lenne, de talan olcsobbak valamivel.

Valoban hatalmas lenyulas az, hogy egy 500Ft-os froccsontott szarert kepesek 80-100e Ft-ot is elkerni. De ha mar ennyi, akkor zarodjon jol, legyen konnyu es merev, legyen belulrol belelt, legyenek opcionalis belso terelvalasztok, stb. Ez igy nagyon keves ennyi penzert. En hasznaltan vettem a dobozt az uj aranak negyedeert, de meg igy is soknak erzem a kiadott penzt erre...
Kette kell valasztani a dolgot:
1, Belso boritas: ne karcolja a sisakot, legyen esztetikus, ne koppanjon a hatizsak melle dobott telefon, stb.
2, Rogzites: ez ellen csak a belso rogzites segit hevederrel, vagy az, hogy valami zsakba teszed a cuccokat.

Nekem mind a ketto dolog aktualis, mert rohadtul utalom, hogy kemeny bakelit belulrol a doboz. Es valami megoldas kell nekem a rogzitesre is. Erre hasznaltam ma a hatizsakot, de meg kiserletezgetek ezzel.
A Shox-ban lehet kapni platnira valo gumikat 800Ft-ert. Ha lotyog a box, akkor emiatt van es ezt kell cserelni.
Ez jó, de ettől még ugrálhatnak benne a tárgyak. Jobb pluszban a hátizsák vagy vászon bevásárlószatyor .
Vittem már benne dinnyét, egyéb gyümölcsöt, joghurtot.... soha többet (az csak a burgi ülése alatt ajánlott)
Elvileg a platnin vannak gumistopszlik, ha nincs vagy kevés kell rá rakni egy két vékony gumit (végső soron egy kis polifoam vagy szivacs is megteszi)
szar is de legalább drága.
Engem a legjobban az idegesít hogy nem 100% pontosan passzol a doboz a platniba és előfordul hogy zörög a doboz, na ilyenkor kapok idegbajt hogy na vajon mikor hagyom el a dobozt...

Hiába egy vagyon a doboz, pl nekem az oldalsó v35ös dobozpár 102000ft, a kis pántok vagy minek nevezzem amik megtartják a dobozt amikor lenyitod az oldalát, kijöttek csavarostól... minőség :)
ne viccelj mar a 200 forint anyagkoltsegu froccsontott muanyag melle hogy ferne mar bele egy 100 forintos beles a 40 ezer forintos vetelarba? Akkora agysebeszet van ennek a fejleszteseben hogy huha. Egy processzor ami nano meretekkel keszul es egymilliard tranzisztor van benne megis eladjak 20-40e forintert es haszon is van rajta hogy lehet ez?
Igen, en is most hatizsakba tettem a cuccokat, aztan azt tettem a dobozba. Igy nem mocorog, repked semmi sem. De azert valami belso karpitot akarok, mert ciki, hogy beleteszem a sisakot vagy a telefont, aztan osszekarcolodik az egesz...
Valami ilyesmire gondolok en is...
http://youtu.be/b_fvIXNI_Rw

Szivacs is jo, de ez a filc-szeru anyag sem tunik rossznak. Pl. hangfalhoz valo karpit: http://www.tutihifi.hu/aru.php?kod=02444
Mondjuk én tornazsákokba rendszerezve pakolok. Szallasra ugyis felviszem a dobozokat csak így nem kell mindig mindent kiszedni belole
Ha feltétlenül bélelnél én a táblában kapható légszűrő szivacsot tudom javasolni kellően vékony és elég sűrű hogy rendesen ragaszható legyen bár én sem láttam még béléses dobozt. Nekem Monokey rendszerű Givi készletem van az oldal dobozok originál új állapotban de abban sincs semmi. Az is megoldás ha bedobsz egy picike törölközőt a dobozba és ha olyat pakolsz a dobozba akkor abba bugyolálod és úgy rakod be.
A bmw 100ezres doboza sincsen belelve :/ az viszont erzesre nem egy kategoria a givivel
Tegnap kaptam a felesegemtol ajandekba egy Givi doboztarto rendszert a Hornetre. Aztan egybol vettem hozza egy M5 platnit, meg hasznaltan vettem egy V46-os Givi dobozt.

Nagy szukseg volt mar erre. Most nem kell hatizsakkal szopni minden nap a notebook-kal, stb. 46 literes ez a doboz, ami kozepesnek szamit. Kivulrol nem tunik kicsinek, sot nagynak tunik. Ennek ellenere nem okoz gondot, hogy tele rakjam fel perc alatt...

Kivulrol szep a doboz, de egy vicc az osszesnek a belseje. A laikus ember azt gondolna, hogy egy kozep-felso kategorias doboznak ki van belelve a belseje valami szivaccsal, vagy flokkolva van. Ehhez kepest igenytelen kopogos muanyag az osszes belulrol, ami elegge illuziorombolo. Arrol nem is beszelve, hogy osszekarcolja a sisakot, meg a cuccokat, ha nincsen valami puha anyaggal kibelelve...

Ti csinaltatok mar valami belelest? Szivacs vagy gumi vagy mas anyagot javasoltok? Nekem a tojasszivacs jutott eszembe eloszor.
Nem vagyok benne biztos, hogy nincsen benne E jel. Nekem minden ebay-es rendelesem olyan volt, hogy nem irtak, de volt benne E betu. Kerdezd meg az eladotol, hogy van-e benne ilyen. Siman lehet, hogy nem tulajdonitanak neki jelentoseget, de a gyar beleteszi alapbol...
akkor már ezzel jobban jársz 119eur+áfa, de biztos kapsz nagyobb bontókban jóval olcsóbban. Arra figyelj hogy legalább kétféle van, stanley (japán) meg hella márkájú és nem kompatibilisek egymással. Nézd meg neked milyen van benne az üveg elején van ráírva. Érdekes amúgy hogy a 2002-es évjáraté csak 76 eur, de az szerintem nem megy bele a tied dobozába.
Jut eszembe nekem van egy első lámpa ami a hornetemen volt de szerintem az valami másnak a lámpája csak bele került valamikor. Ha eljössz (budapest) megnézed, azt ha jó vigyed a fenébe. Holnap rakok fel képet délelőtt.

https://www.motorcyclesparepar...
Sziasztok, hol tudnák olcsón elsőlámpát venni 99 es hornetomra? mert a Hondában kérdeztem az eredeti 290€, az ebayon néztem de ott egyikben sincs benne az E (az az a tüv) logó, és nálunk szlovákiában büntetnek érte.
Köszönöm az elérhetőséget, beszélünk még.
Az egész hűtőt kell cserélnem, mert a mostanit amilyen drágán javítanák, annyiért tudok venni bontottat is, csak kicsi a kínálat.
Szia.van tobb mindenem ha erdekel 703179083.udv P.
Darabokra?
Sziasztok!

A hétvégén sikerült megtörnöm a hűtőmet '99-es Hornetemen, és a gyári 146.000-es nettó árat kicsit túlzásnak érzem. Ha valaki egy jó tippel, kontakttal, esetleg eladó hűtővel tudna segíteni, hálás lennék! Köszönöm előre is!

Üdv!
Úgy legyen
Legalább müködik
Bubussal beszéltem róla telefonon, azt mondta, hogy simán lehet csak elfáradt a bizti. Mondta, hogy elég gyakran a tavaszi első indításkor szállnak el a hosszú állás után. Az enyém meg most. Legalábbis remélem, hogy nem más miatt....