Hello kolegak valami jo otlet? mit csinaljak a mocimmal hogy kicsit kemenyebb legyen? hornet600 (2002) raktam ra sportdobot de kb 2000 km mentem vele...valoszinu hogy kellene karbi szinkron mar neki...de lehetne e valamit piszkalni rajta hogy erossebb legyen?
ha igen hogy es mit kell allitani?
akinek 2007-2009 előtti Hornete van írja már meg nekem hogy TELJESEN ugyanilyen-e a kis vészleállítós műanyag és a két gázbowden. Nagyon fontos lenne. köszönöm előre is
Van zöld, piros, de sárgával is találkoztam. Szerintem teljesen mindegy melyiket rakod bele. Régen még a pirosra mondták (long-life)
"hosszú élettartamú", "alubarát".Én is azt tettem az enyémbe, de csak azért, hogy a lelkemet nyugtassam meg.
Az a lényeg, hogy fagyálló legyen benn, még akkor is, ha nincs fagyveszélyes helyen.
Én nagyot égtem néhány hete.
Hazafelé tőlünk, szülőknek kipurcant autóban a vízpumpa és folyt a hűtővíz. Úgy mentek haza, hogy vettek útközben hűtőfolyadékot és töltötték 2x. Késő délután tudtam velük beszélni, kiderült, hogy zöldet adtak nekik a boltban. Dühös lettem, bementem a boltba és kérdőre vontam hogy csinálhatnak ilyet, igazán megkérdezhették volna. Szegény csajnak fogalma sem volt róla miről beszélek.
Este amikor a kocsit megnéztem, felhívtam a forgamlazót (palackon volt a szám), aki elmondta, hogy már régen nincs ilyen megkülönböztetés. A zöldet is lehet alu hengerfejesbe tölteni, mert már rég kivonták a nememlékszemmit belőle. Nekik nincs is piros. Azt is elmondta a forgalmazó, lehet még nagyon régi készleten valakinek, azért érdemes megnézni a csomagolást, de amit szülők vettek, az jó.
Hazajöttem és utánagugliztam. Tényleg.
Szégyenlem, hogy szegény csajszit leszidtam, asszem valami bonbonnal kell visszamenni. A csajnak igaza volt, gondolom ő nem is hallott már olyanról, hogy az egyik nem jó alu hengerfejhez.
Nem mindegy milyen fagyállót teszel bele az alu blokk miatt!Lényeg,hogy fozát mentes fagyálló legyen.Én Castrolt tettem bele.Ja és 50%-osra keverd desztillált vízzel!Csá.
Köszi az infót!
Még egy kérdésem lenne:a hűtővíznek az aluhűtő miatt csak speckó víz lehet?Pl a piros színű fagyálló?Vagy mehet bele a sima hétköznapi fagyálló is?
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne:Most vettem egy 2006-os 600-as Hornetet és akitől vettem úgy tudja,hogy 10-40-es olajjal töltötte fel.Namost a gyár 10-30-ast ír elő,a kérdés szerintetek lecseréljem az olajat?
leszedtem a tankot, az alján benzincsap, +2db cső az egyik vastagabb sztem az csak túlfolyó, a másik meg nem tudom mi mert az se megy be sehova, vagy csak lehúztuk valahonnan a generátorfedél környékéről. Gondolom nincs 2 cső ami a semmibe vegződik.
ha igen hogy es mit kell allitani?
Az a kipu matricás dolog nagyon tetszik, hol lehet azt be szerezni?
Légyszi aki tud segítsen.....köszi
Hornet 600 ra 99esre, hűtőt, műszerfalat keresek
dacamotor@gmail.com 06-20-2307010
"hosszú élettartamú", "alubarát".Én is azt tettem az enyémbe, de csak azért, hogy a lelkemet nyugtassam meg.
Az a lényeg, hogy fagyálló legyen benn, még akkor is, ha nincs fagyveszélyes helyen.
Hazafelé tőlünk, szülőknek kipurcant autóban a vízpumpa és folyt a hűtővíz. Úgy mentek haza, hogy vettek útközben hűtőfolyadékot és töltötték 2x. Késő délután tudtam velük beszélni, kiderült, hogy zöldet adtak nekik a boltban. Dühös lettem, bementem a boltba és kérdőre vontam hogy csinálhatnak ilyet, igazán megkérdezhették volna. Szegény csajnak fogalma sem volt róla miről beszélek.
Este amikor a kocsit megnéztem, felhívtam a forgamlazót (palackon volt a szám), aki elmondta, hogy már régen nincs ilyen megkülönböztetés. A zöldet is lehet alu hengerfejesbe tölteni, mert már rég kivonták a nememlékszemmit belőle. Nekik nincs is piros. Azt is elmondta a forgalmazó, lehet még nagyon régi készleten valakinek, azért érdemes megnézni a csomagolást, de amit szülők vettek, az jó.
Hazajöttem és utánagugliztam. Tényleg.
Szégyenlem, hogy szegény csajszit leszidtam, asszem valami bonbonnal kell visszamenni. A csajnak igaza volt, gondolom ő nem is hallott már olyanról, hogy az egyik nem jó alu hengerfejhez.
ÜDV JG
Még egy kérdésem lenne:a hűtővíznek az aluhűtő miatt csak speckó víz lehet?Pl a piros színű fagyálló?Vagy mehet bele a sima hétköznapi fagyálló is?
Nem cserélné valaki a nagy motorját, kisebbre? 300-400e Ft ot tudnék ráfizetni.
Nagyon szép a paripád!
Nekem végig 10w-40-es olajjal töltötték fel. Úgyhogy ne cseréld le szerintem.
A kérdésem a következő lenne:Most vettem egy 2006-os 600-as Hornetet és akitől vettem úgy tudja,hogy 10-40-es olajjal töltötte fel.Namost a gyár 10-30-ast ír elő,a kérdés szerintetek lecseréljem az olajat?