Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fazeren láttam már ilyen kotyogás kattanás félét.. kotyogott a lánckerék a tengelyen..:(
Gyári.
Csak vért,verejtéket,könnyeket és szívhalált remélj.
Sziasztok!
1. Kérdés!
Amit csatoltam képet a kis lánckerékről!
Az gyári vagy nem?
Van rajta valamilyen zöldes gumi vagy mi a bánat...

2. Kérdés
Ahol nagyon feszül a lánc és elöre hátra forgatom a kereket, akkor halható egy csúnya koppanás! Nem a lánctól halható hanem mintha a váltótól jönne

Szerintetek nagy a baj?

Hétfön megy a szerelöhöz, csak nem tudom mire számitsak
Csak elmentem mellette m20-as uton, Focaban volt a szallasunk

Pluzine-ig mentunk, ott meg tankoltunk egyet, aztan mentunk Zabljak fele, Poscenskinel ra lehet menni a P5-os utra, onnan piritottunk Budvaba.
Nándi, Zelengoranal jártál már? Durmitorban melyik úton érdemes menni? Úgy terveztem hogy Piva kanyonból Zabljak felé fordulok, mert ha jól emlékszem a gáttól arra felé már nem olyan sok a látnivaló.
Krosszokban pont hogy le lehet engedni a levegot az elso telobol, 1-2 regi tipus van ami fujhato. De ige, meg lehet csinalni, kitekered a teleszkop zaro fedelet, esztergalsz bele egy furatot+menet es egy szelepet bele ragasztasz. 0,1-0,2barnal tobbet ne tegyel, 0,1is rengeteget fog szamitani.
Rendeltem egy kormanycsapagyat, jo evjarat es tipust adtam meg. De nem jo csapagy erkezett, mint kiderult az ő katalogusa volt a rossz. A szamomra jo csapagy dragabb lett volna, azt akarta hogy a postat es a kulonbozetet is fizessem... Ari teleszkopszimeringje nagyjabol 2uzemora alatt elfosta magat, silany minosegű.
Meglehet a horneton is oldani azt ami a Krossz motrokon van h az első teleszkópba kis sűrített levegőt nyomunk bele, létezik az a szelepes csavar erre is ? túlságossan puhának tartom az elejét azért szeretném kipróbálni, szerintetek hülyeség lenne?
Köszönöm! Közben már megtaláltam a gyári lánckerékről a képeket. Már csak a motorba kell belekukkantani. Igaz nem hornet (cbr). A lényeg ugyanaz csak nehezebb hozzáférni. :(
tényleg nem "kötelességem" megvédeni őket de eddig bármilyen gondom volt, mindig megoldódott egyszerűen, egyszer rendeltem nem megfelelő fékbetétet, kicserélte ingyen szállítással szó nélkül, arról nem beszélve hogy a legtöbb termék tényleg a legolcsóbb!
Ha az alábbi dolog miatt neked "eljátszották a bizalmad" akkor nem volt dolgod még igazán gyökér vállalkozókkal.
a külső oldalán van, a fogakig felér nem lehet nem észrevenni (ha megtakarítod:)).
Ugy latom akkor nem csak nekem volt problemam, pedig eveken at 100%osan megbiztan es ajanlottam mindenkinek oket.
Ehh,ez van.
mkbikes.hu én hozzá viszem, közel is van na meg ismerem is a szakikat.
Szelep ell., karbiszinkron, gyertya csere, teló olaj +szimering csere na meg akkor lánc +lánckerék csere

Én már kb 8x rendeltem a mot.alkatresz.eu-tól de 1xsem volt gond!
Majd hivlak 8.án!!!!!!!
Rendeltem bizonyos alkatrészt, de nem az a márka érkezett, amit én rendeltem. Amikor rákérdeztem, hogy ez hogy is van, az volt a válasz, hogy vegyesen kapják és küldik, de ha olyat akarok amit rendeltem, akkor küldjem vissza, de drágább lesz amit rendeltem.
Na most kérdezem én, ha vegyesen kapják akkor miért is lesz drágább amiért fizettem?
Levontam a konzekvenciát és azóta máshonnan rendelek...
Mit tettek?
Hmmm...örülök, h nem vagyok egyedül...
hát a Hondánál DID a gyári lánc... a szakaszos nyúlásnál a láncnak vége. Zoli a többit leírta
Rendben, majd beszéljünk róla 5.-e, 10.-e körül.
Amúgy te kivel fogod lecseréltetni a láncot? Én valószínűleg Bubushoz viszem majd, kap olajcserét is, 4 gyertyát, szelephézag, meg karbiszinkron, szóval a "szokásos".
Csak halkan mondom, hogy én már nem rendelek a motoralkatresz.eu-tól, mert eljátszották a bizalmam...
Amugy megegyezik! Pc36 a tied is meg az enyém is!
Szia Imre!
Semmi akadälya!
De én már megvárom a fizut!
A honda wilkerbe megyek majd a kis lánckerékért, a láncot meg a hátsó lánckereket én is a motoralkatresz.eu-tól rendelem!
Ha neked is ráér addig akkor majd egyeztethetnénk a rendeléseket!
Enyém is visít, meg kell néznem milyen van rajta. Hol kell lennie annak a gumigyűrűnek?
"lánckerék"