Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia,
Nem probléma a BP, mert nincs messze. A te motorod karbija volt már szinkronizálva? Mennyibe kerül manapság egy ilyen munka?
Ivicsics Zsolt +36303892793
Nem pont Vác,de nagyon jó!! Bp. XXII. kerület
Sziasztok,
Tudnátok Vác környékén egy jó szerelőt ajánlani a karbi szinkronizáláshoz?
Szia! Dévidzon a pc41-en csinált hasonló "herélést" lehet a videó még megvan az adatlapján! De sztem tud majd magyaräzni...
Sziasztok.
Van valaki aki kiheréltette a hornet(2007) katalizátorát?
Elvileg megjön a hangja tőle,de nem tudom ez mit takar.
Van valakinek tapasztalata?
Köszönöm előre is.
Ha mar a kocsiknal tartunk, uber gagyi ez a night rideres futofenyes index... Nem tudnak mar mit kitalalni es atmennek full gagyiba...
Az osszes mai kocsi tele van mindenfele felesleges baromsagokkal, amit sajnos muszaj kifizetnunk, ha autot akarunk venni.
neze meg majd ami az uj bmw-ken van ledes index, na az latszik, sőt vakit.
Nem is akarok spórolni. Legalább a feszültségszabályzó megkapja a terhelést indexeléskor és nem azon disszipálódik el az el nem használt áram. (Ezek a motoros söntszabályzók nem engedik a feszültséget megugrani, viszont melegszenek, ha nincsen terhelés - ez okozza a legtöbb vesztét.)

Ha az első lámpába is takarékos az izzó, hátul meg LED-esre lett cserélve a lámpa és nincsen más fogyasztó, akkor túl lehet melegíteni a feszültségszabályzót. Erre érdemes odafigyelni.

Lehet kapni azért olcsóbban is látható világítást, az enyém is látható szerintem. Nálam az esztétika volt a szempont, nem az, hogy kevesebbet fogyasszon. Egyébként nekem olyan indexem van, ami a hátsó LED-es lámpa két szélén villog a hátsó lámpába integrálva. Van benne E jel, jól is látható, eddig nem is szóltak érte sosem...
Igy csak az a vaj hogy nem sporoltal semmit, jo mondjuk amig az index villog nincs sok aram amit megsporoljon, de akkor is. Ebayen lehet venni relét olcson.

DE ne tegyetek ilyen alig eszreveheto ledes indexet. Ha ledeset akartok akkor wunderlich, 40ezer a pár de az latszik, ezek a sokledes gagyi indexek nem ernek semmit. Sajt magatokkal basztok ki vele.
Egy led,9V. elem. A jeladó +,- az elemre,led - a jeladó 0-ra led+ elemre.fogatod és villognia kell.
ezaz, hogy fölöslegesen nem akartam költeni. azért érdekelne, hogy kimérni nem lehet valahogyan?
Szerintem biztos, hogy a jeladó a ludas szerezz be hozzávalót és azonnal tudni fogod melyikkel van a gond .
Lehet kapni hangjelzéseset is, kisebb a valószínűsége, hogy kint felejtsed.
Nekem nincsen benne uj rele. Be van kotve minden korre egy ellenallas, igy akkora az aramfelvetele, mint a hagyomanyos izzoe.
Sziasztok!

Rendeltem LED-es indexeket a darázsra. Kérdés, ahhoz, aki már cserélte LED-esre: relét hol vettétek, kb mennyibe kerül, esetleg típust is tudtok mondani?

Köszi!
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
Nem megy a fordulatszámmérő a hornetemben. 2001-es a gép.
a mérőóra jó!
Hogyan tudnám letesztelni a szenzort, h jó-e? ki lehet azt mérni?
Illetve lehetséges, hogy a szenzor jele más, mint amit a mérőóra várna, és ez miatt nem tud reagálni rá?
(nem saját műszerfal van rajta, hanem egy 250es nsr-é)
Ha ráadom a gyújtást, akkor 1mm-t megemelkedik a mutató, és ott áll egy helyben. semerre semmire sem mozdul. amint nem kap feszt már vissza is esik.

Nem létszükséglet, hogy működjön, csak idegesítő amikor ránézek, és semmi élet nincs a mutatóban xD
Na akkor meggyőztetek, nem veszek rá plexit. Jó lesz ez így is.Eddig krosszoztam és fogalmam se volt ez ilyen, de persze azér élvezem a Hornetem rendesen :D
Olyan mint a tiéd
Jajj de szép motor
Azt nekem is kellene...
Én városban soha nem megyek, csak kirándulgatok. 5 fölött kivételes esetben van a fogyasztásom...
Fület?
most vettem a "nagy legendas" schubertet hangosabb mint az 5 eves HJC-m.
Sisakot kéne cserélni.