Én ma tankoltam. 7,3 liter volt a fogyim. Ebben volt sok belvárosi dugózás, Pilisben veretés, gyorsulgatás, stb. Lehet, hogy sok egy kicsit, de ez van, nem tudták lejjebb vinni, hiába van benne sportszűrő, karbituning, meg padozás, meg szinkron, meg minden...
Nekem 6 alá nem szokott menni, igaz, ritkán megyek vele lájtosan, mindent betartva...
Nem csak az a baj, hogy tol a szél, de az a rohadt nagy zaj is fárasztó, meg szétszedi az ember agyát. Engem ez zavar a legjobban, nem az, hogy belenyomja a szél az agyamba a sisakot... A füldugó meg a városban kellemetlen, nem hallok rendesen. Ha meg kiérek az autópályára, akkor meg a franc sem akar egyből megállni, kesztűvel szopni, sisak le...ááá.
Az idei szezon eszméletlen szeszélyes. Többször áztam teljesen meg az elmúlt 3 hónapban, mint az elmúlt 3 évben összesen. Ha meglesz a hátsó doboz, akkor veszek egy esőkabátot is, aztán állandó tartozéka lesz az a motornak...
Eddig úgy voltam a gumival is, hogy nagyon ritkán megyek esőben, nem baj, ha rossz esőben, csak szárazon legyen kiváló. Az idei tapasztalatokat összegezve, fontos szempont a guminál a vizes tapadás is... Eddig a semi-slick-ek tetszettek, de kezd felértékelődni nálam a Misi PP3...
Plexibe meg olyat kell venni, ami fekete bubis es passzol a CBR600RR-re. Hornet-re bármit veszel, szar lesz.
Nekem egy Puig Naked plexim van. Ha hasalok a tankon teljesen, akkor jo, egyebkent csak a mellkasrol veszi le a levegot. 130 folott nekem is kellemetlen, mert a fejemet fujja a szel, ha meg hasalok, akkor az is faraszto hosszutavon.
Ha komplett vedelmet akarsz, akkor kell venni egy burkolatos motort, de legalabbis egy nagyon nagy (es ronda) plexit.
Nekem 6 alá nem szokott menni, igaz, ritkán megyek vele lájtosan, mindent betartva...
Eddig úgy voltam a gumival is, hogy nagyon ritkán megyek esőben, nem baj, ha rossz esőben, csak szárazon legyen kiváló. Az idei tapasztalatokat összegezve, fontos szempont a guminál a vizes tapadás is... Eddig a semi-slick-ek tetszettek, de kezd felértékelődni nálam a Misi PP3...
Plexibe meg olyat kell venni, ami fekete bubis es passzol a CBR600RR-re. Hornet-re bármit veszel, szar lesz.
Ha komplett vedelmet akarsz, akkor kell venni egy burkolatos motort, de legalabbis egy nagyon nagy (es ronda) plexit.