Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy idő után már úgyse hallok
A kocsiban már megedzödtem , ott 170 felett már ha üvöltöznék se hal a mellettem ülő

Exec! Hozd a traktorod
Dévidzon! Pedig neked is szépen szól a black Arrow rendszered
ha lenne akra a traktoromhoz letolnalak mindannyiotokat
Minket te irritálsz
aztán mind a kettőnek olyan hangja van 100nál mintha fel akarna szállni... nem irritál titeket az ilyen ?
Dobjátok fel is is, hátha összejön egy kis topiktali. Beszállok az Arrow-val
A "GP dobokat" (ez alatt a formát értem) általában killer nélkül látni a motorokon, az x-cone-t meg szinte kivétel nélkül mindig killerrel. Ha a mivv is killer nélkül áll ki a párbajra, hááát... ott nem lesz kegyelem. Meg ép dobhártya sem sokáig.
Amúgy a GP dobok elég hangosak, de szerintem ebből a párbajból mind decibelben, mind orgánumban mégis a mivv fog kijönni győztesen.

És félre ne értsetek, nem a bódist akarom ezzel lehúzni. Amúgy nagyon mutatós darab! Csak hát az x-cone az ikszkón, na!

Mindenesetre ha tényleg összehoztok egy találkát, videót mindenképp töltsetek fel a "párbajról"!!!
Akkor a helyet és idöpontot majd egyeztetjük!
Aztán mikor 12üt a déli harang
FIGHT
A hangósabbé a koróna

Remélem kölcsön adja Viki 1 napra
Inkább nem is mondom!
Nem tudok videót feltölteni! Valaki tudja a titkot?
Elfogadom!
Mint a régi szép idökben

Párbalyra hivlak!
Mivv X-cone vs. Bodis Gp1
BRUTÁLIS!
Vidit kérünk
Kiváncsi vagyok, mit szólhat egy mivv mellett
Ilyen dob lesz a Kawámon is remélem nyárra már rajta lesz *-*
Az elvonási tünetek ugye...
A nyári perforált bőr kesztyű csak amiatt volt, mert nemrég vettem és gyorsan fel akartam avatni. És hát mikor máskor, mint februárban...
En birom sokaig, karacsony ota nem lattam a gepet :-(
shox-os 10e forintos teli kesztyu 5 eve tokeletesen teszi a dolgat nalam 5 fokban mar nem fog athulni a kezed. Alatta csak max 15-20km-ig ajanlott, es meg vizallo is.
Jó sokáig birtad
Én tegnap is meg ma is elmentem egy nagy karikára
Aztán már megint mehetek tankolni
Nyári kesztyű nem ajánlot
Én 2 kesztyűt huzók fel mármint 2 balos 2 jobbos
Így nem fagy le 50km után sem
Azt hiszem holnap én is visszahelyeztetem forgalomba
Ma visszakerült a helyére az akksi és idén először gurultam egyet. Kicsit csúszkáltam a hideg aszfalton és a végére kicsit megfagytam a nyári kesztyűben, de így is k*rva jó volt! Ha tudtok, menjetek ki ti is, hamarabb szűnik a feszkó, ha mindenki szépen kimotorozza magát!
Lassan szezon!
Te nem azt irtad hogy egy bizonyos tipuson belerrt a kormany hanem hogy idezlek "sokszor beleert a fejidomba". Azt irtad hogy pakolhatatlan, 1fore egy tanktaska es ket nyeregtaska bosegesen eleg +lehet tenni egy hengertaskat is. Tehat ez is cafolva. Az egyeduli nehezseg a labtarto. De azt is lehet modositani hogy lejebb keeuljon. Tehat itt akinek a fejet ki kene huznia a seggebol az te vagy. Te nem ervekke peldakkal jottel. Nem akartam vitazni de muszaj megvedenem magam. Allitasz valami olyan negativ dolgot ami igaz a te motorodra es motorozasi stilusodra majd ugyanazt a sajatodon pozitivumkent hozod fel.
Toltsd fel az akkut.
Sziasztok.
Lenne egy kis problémám.
A motorom teljes fényezésen esett át! 1 hete hoztam haza a szervizből. Nem használtam azóta, de most hogy a garázsban kicsit beindítottam, feltűnt, hogy az indexek mindegyik irányban halványabban villognak.Ledes indexekről van szó, rendesen hozzájuk való relével. Ha behúzom a féket vagy rárakom a refit(terhelést rakok rá) akkor még halványabban villognak. Van ötletetek?