Mond a címet, és ígérem 1x megleplek reggel, amikor még a kávédat kavargatod
Aztán, hogy jóba legyél a szomszédokkal még a db killert is kiveszem
Ja meg mivel neked is ezüst van meg nekem is, így biztos azt hiszik hogy te voltál az
Még mindig jobb ha a Hondások taliznak, mint a Suzukisok
1. csoport aki havi 1x elöveszi a piacra
2. csoport 40-el megyek és már kapaszkodok, szorítom a kormányt
3. csoport Nincs ellenfél, jöhet akár M5 még azzal is leál versenyezni
Aztán hogy én melyikbe tartozok azt inkább nem mondom meg
Honda autósok szoktak minden márciusban találkozót tartani Agárdon. Anno sokat ütköztünk, amikor mi peugeot találkozót tartottunk (szintén Agárdon). Állat módon autóznak (tisztelet a kivételnek), oda biztos nem megyek.
Egy összeröfenés valóban nem lenne rossz
De idöpontot egyeztetni nem egyszerű, hát még a helyszínt...
Én 26.án majd a mátra bükk kerülésre tervezek elmenni, ha olyan lesz az idő.
De most fontosabb a korona
Bodis vs. Mivv azt minél elöbb el kell dönteni
Tavaszi összeröffenés: Mi megyünk március 13-án a Honda-találkozóra Agárdra. Lesznek motorosok is. Gyertek sokan, lesz egy kör a tó körül, elvileg sok alagúttal..............
Mi a baj vele, ez HIBÁTLAN:-D
Gondolj csak bele, az óra szerint már százzal hajtasz mikor elkezd gurulni a motor,
tehát biztonságos is:-D
Esetleg ez az új szíjhajtásos Hornet első tárcsája, és akkor már nagyok is a fogak rajta..
En nem birom. Fout nagyon kozel van hozzam, hallom mar tavolrol hogy jon valami, meg mindig csak joj... Aztan 2-3perc mulva el is megy elottunk, azt hiszem hogy megy legalabb fenysebesseggel de 90nel szepen elcsordogal... egy herelt kipufogos fz6mogott mentem 3000kmt kb, annak is orultem nagyon.
Majd ha lesz olyan szomszédom akit gyűlölni fogok akkor lehet még fizetek is érte.