Egy 1000res szerintem mindig is vadállat volt és lesz is szerintem. Szerintem teljesen rendben van a gázreakció, stb. Kinőttem már abból a korból, hogy ész nélkül elcsavarjam a gázkart, igaz időként ki kell kormolni. Esőben, hosszan tartó szakadó esőben is sikerült már párszor pár 100 km-t menni, úgyhogy talán ezzel sem lesz gond. Max. állítok a kipörgésgátlón. Egyébként pl. a kormány is teljesen jó nekem, mert pl. a Horneten nekem keskeny a gyári kormány, szélesebben fogom, mint ahogyan a markolathoz igazodva kellene. Az üléspozíció is jó, sőt lehet, hogy viccesen hangzik (az adatokat nem hasonlítottam össze), de nekem jobban leér a GSXs-ről a lábam, mint a Hornetről.
Nezzel szet az ebay.com-on, hatha talalsz olcson dolgokat. Vannak hasznalt es ujabb cuccok is. Illetve magyar bontokat is erdemes lehet felhivni. Pl. www.batszimotor.hu
Sziasztok!Új csatlakozó vagyok a motoros társadalomhoz hosszú évek után.Mondjuk azt hogy most kezdő vagyok.Kérlek titeket segítsetek nekem beszerezni betétes rendszámtáblatartót vagy univerzális fém tartó is jó lenne.A másik szükséges a láncvédő sárhányóval.Bocs hogy nem tudom a szakkifejezéseket! előre is köszönöm!! várom mielőbbi válaszotokat! szép estét!
Honda hornet 600 f1 pc34 2000-es
Jó minőségű vékony pamut maszkot hol érdemes venni? Van valami tuti hely, amit ajánlanátok?
Nem a hideg ellen kell, hanem arra, hogy felszívja az izzadságot. A sisakbélést évente egyszer van lelki erőm kiszerelni és kimosni, mert a visszaszerelés k*rva macerás. Viszont az éves mosás kevés: már pár nyári motorozás után irritálja a homlokomat a bélésben felhalmozódott só.
Szóval kellene egy maszk... vagy egy cserélhető homlokbőr.
Üdv! Segítséget szeretnék kérni, valaki meg tudná mondani, hogy a pc36-hoz milyen méretű olajleeresztő csavart kell vegyek? Szeretnék mágneseset rendelni hozzá, ha már az olajat is és a szűrőt is onnan rendelem, veszek egy csavart is, de több méret van. Valaki tudja a méretét? Az alábbiak közül lehet válogatni:
Mágneses olajleeresztő csavar 12x1,25
Mágneses olajleeresztő csavar 12x1,5
Mágneses olajleeresztő csavar 14x1,25
Mágneses olajleeresztő csavar 14x1,5
Amúgy próbáltad már a GSX-S1000 -t? Milyen? A Hornethez képest nyilván egy vadállat, de ...állítólag nem csak a Hornethez mérve az. Mindenütt azt írják, hogy elég brutál gázreakciói vannak.
Honda hornet 600 f1 pc34 2000-es
Bármelyik motoros boltba lehet kapni
Jó minőségű vékony pamut maszkot hol érdemes venni? Van valami tuti hely, amit ajánlanátok?
Nem a hideg ellen kell, hanem arra, hogy felszívja az izzadságot. A sisakbélést évente egyszer van lelki erőm kiszerelni és kimosni, mert a visszaszerelés k*rva macerás. Viszont az éves mosás kevés: már pár nyári motorozás után irritálja a homlokomat a bélésben felhalmozódott só.
Szóval kellene egy maszk... vagy egy cserélhető homlokbőr.
THX!
Mágneses olajleeresztő csavar 12x1,25
Mágneses olajleeresztő csavar 12x1,5
Mágneses olajleeresztő csavar 14x1,25
Mágneses olajleeresztő csavar 14x1,5
Szép napot nektek.
Szeretnék érdeklődni , hogy kinek van 3 doboztartó konzolja ami eladó és milyen árban.
Honda CB 600 F Pc 2006-ra.
Üdv Robi
Valóban a GSX S1000-en kapaszkodni kell
De idén összehozhatnánk egy mivv szinfoniát
Csak legyen már jó idő
Amúgy csak irigykedek, mert nagyon dög az a vas!
De hogy mennyiért vitték el a PC36-ot?! 3500 euroért?! Igen jó üzletember lehetsz!