Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A pumpanal gyarilag van egy ugynevezett biztonsagi furat a viz es az olaj felol tomitesek kozott. Azaz barmelyik megy tonkre azon a lyukon tavozik eloszor. Persze ez a furat eltomodhet.
Ha a hengerfejnel szivarog az olajba nem feltetlen kell bugyborekolnia. Attol fuggoen merre van a szivargas a ket ter kozott. Es a nyomasoktol fuggoen szivarog erre vagy arra. Olajbol vizbe (es/vagy) vizbol olajba.
sziasztok.na szóval az a szitu hogy a hüttőfolyadékba olaj van és az olajba viz:( esetleg valaki nem tudja hogy a vizpompánál lehete a baj mert nem bugyborékol a hüttővizbe bele.
Ettől függetlenül jó lehet a citrom/ecetsav. Én a leömlőt szoktam azzal pucolni
Most látom, hogy nem a tankot szeretné kimosni, bocsi...
Aprószemű sóder bele aztán rázni. Esetleg ecet.
A tartály kimosásának mi a trükkje? Cseréltem hűtőfolyadékot és próbáltam kimosni a tartályt, mert annyira elszíneződött, hogy alig látni benne a folyadék szintet, de az alakja miatt semmivel nem tudtam rendesen megtisztítani.
Szívesen! Ha tudod, akkor a tartályt is vedd ki, ha netán nekiállnál átmosni...
Elég hülye formája van és meg tud benne állni mindenféle szennyeződés....
Én is relative a legolcsóbbat raktam az enyémbe...
A lényeg ,hogy a kritériumoknak feleljen meg, Nitrit-Foszvát és szilikát mentes legyen
Jó kis Tescos Favorit G12
De nincs problémám a melegedéssel, bár előtte se volt, csak azok a nyamvat szemcsék ne lettek volna benne....
Azóta is néha leszedem a hűtősapkát, de szerencsére semmi nyoma jele a szemcséknek
Motul, motocool vagy mi a neve, zoldes sargas, annak szokasa hogy bekocsonyasodik. Erdekes hogy a legolcsobb preventbvagy mi a fene fagyallova semmibaj...
KisCefi,köszi a hozzászolásodat..
Igen!
Még hozzá harisnyával
Nekem bevált
Neha at kell szurni a vizet, ez a titka
Üdv! Elképzelhető hogy régi fagyálló van a motorban, gyári folyadék zöld szinű.
Nagyon sokan már átáltak a rózsaszinű G12-re!
Én javasolnék 2x-es átöblitést ioncserélt vízel, majd új fagyálló feltöltést. Aztán ha tapasztalsz még hasonlót akkor szervíz!
Igy nem használnám!!!
a fagyálló zöld,fehér szinü ami a sapkán van
Mit csinált?? Én ilyet csak az alu- szétrohadásánál nedvesség hatására láttam, és nem nagy mennyiségben?! Remélem a motorodban nem ez az eset van?! A neten sem találtam rá magyarázatot!? Távolítsd el és aluhoz való folyadékot tegyél bele. A baj az hogy az alumíniumot a lúg és a sav is oldja, semleges kémhatású kell hozzá!
Sargas szinu folyadek van benne ?
Sziasztok.Vettem egy Hornettet,2001 es,levettem a hütőfolyadék tartályrol a sapkát és kocsonyás szerü volt.mi lehet az oka?kérlek segitsetek.
Esetleg van olyan aki "S" felszereltségre vágyik? :) Hétvégén megyek a Hornetért,csak épp ez az oldala nem tetszik.
2004 es hornet első hátsó kerék eladó tárcsával !
Sziasztok!

Plexi,fejidom eladó szép állapotban,ha valakit érdekel!15 ezer Ft!A sárga rész fém!

czako20@freemail.hu
en a bontokat kezdenem el zaklatni, ott sem lesz olcso de meg igy is toredeke az uj aranak. Egyebkent vilagszinten kene bojkottalni ezt az elborult agyu alkatresz maffiat. Ez meg egy nyugati vagy US fizetesbol is kvasok.