Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd jól bemószerollak.
Ha nem rendelkeznék A-s jogsival csak A2vel,
Én akkor is kerülném az ilyen es hasonlo gépeket
Bar en is csalok mert van egy 100as robeszom 50es papirokkal
Valószínűleg megpróbálok egy csak lánc megoldást
itt a multkori temahoz egy kis adalek. Hatha kicsit fellendul a forum ezen esos napokon

http://totalbike.hu/technika/nepperuzo/2016/02/21/63_kw_25_kw/
Akkor most csak láncot fogsz végül cserélni?
Vagy kinyitod a buxádat?
Úgy látom nem lett flame a lánc kérdésből
van itt ilyen kereso, nagyjabol le is fedi a lehetosegeidet felteve ha egyforma gumit szeretnel. PErsze lehet mas tud meg tipusokat ami itt nem szerepel.
http://revolutionmotor.motorra...
kar hogy nincs belole 16-os kerekre... Sajnos elegge behatarolt a valasztasi lehetoseg ha egyforma gumikat szeretnel elore-hatra. Mivel en inkabb turas gumikat kerestem, nagyjabol ezeket talaltam anno. Continental SportAttack (ebbol hatra tehetsz road attack-ot tovabb tartson, elol nem baj ha jobban tapad viszont egyforma a minta), Pirelli Diablo (ilyenem volt, atlagos gumi atlag felhasznalasra tokeletes tobb mint 10e-t elmegy siman), Avon-bol van meg 1-2 fele, sport gumibol van nagyobb valasztek.
Szia! Ha javarészt csak túrára használod, és relative azért szereted dönteni akkor én a bridgestone BT023 csak ajánlani tudom! Gyorsan melegszik és jó visszajelzéseket ad!
Ma gurultam egyet és 7 fokban is jól teljesit ha nem ráncigálom hirtelen a gázt, mert ha nem melegitem be kellöen akkor hajlamos a kitörésre, megcsuszásra. De 1-2 km alatt be lehet melegiteni!
Hogy 16os méretben van e azt nem tudom
Sziasztok!
Skacok tudnátok nekem gumi kérdésben segíteni? 1999-es 600-as Hornetem van és új gumikat szeretnék rá venni, de semmi tapasztalatom ilyen téren , mivel első utcai motrom :\ ha tudnátok nekem pár bevállt típúst linkelni azt megköszönném!!!
Azt tudom h ennek még elöl a 16 os felnije van! Elvileg 2000-től van 17 -es felnivel szerelve.
Köszi előre is!
Nem csereltem hatsot es kb 15ezer utan eladtam a motort, a lanc tokeletesnek tunt. Apuen neztuk hogy kitudja mennyit futott hatso es az uj hatso kozott szemrevetelezve nem lathato kopas.
Csak erdekessegkep, sajat motor, ha akarod kiprobalod :)
44 körül van benne.
mennyit mentel mar a geppel hogy 2. lanccsere?
Lehet, hogy flame-et indítok el, meg biztos azt is megkapom, hogy fillérbaszó vagyok, de akkor is megkérdezem :
Azt ugye mki meghallgatja, hogy láncot csak lánckerékkel együtt cserélünk.
Én lassan másodszor fogok cserélni és másodszor nem látok semmi kopást a lánckerekeken, viszont a lánc már a végét járja.
Azon meditálok, hogy csak láncot kellene cserélni.

Vélemény?
Sziasztok!
Írok ide is, hátha érdekel valakit.
2000-es évj. 600-as Horniról megmaradt holmijaim eladom.
- hátsó Givi doboztartó 20.000 Ft

- 1 éves komfortosított ülés, zselé betéttel, deréktámasszal 50.000 Ft

- Dominator saválló sportdob, összekötővel + Db killerrel 50.000 Ft. Újonnan vettem, 5000km van benne! Karcmentes, nem hangos! Killer nélkül 91-94 Db!!! Killerrel halkabb a gyárinál!

Érdeklődné 8-20 óra között a 30/hat-hat-hét-kettő-kilenc-45

Üdv.
Én is azon tanultam. A Hornet kategóriákkal jobb. Az angol piac mondjuk tök más lehet, mint a magyar. Át kell vizsgáltatni.
sziasztok.a viz olaj keveredéssel kapcsolatosan irok,levettem a hőcserélőt és se olaj se viz nem volt benne,beinditottam és a két jobb felőli csövön kipuffogó gáz jön,mi lehet a baj?a hengerfej?
Nem nagyon értek hozzá de ennél olcsóbban nem találok. Kezdőmotort keresek (pár éve már megvan a jogsim de nem volt motorom így nincs tapasztalat, kis motort nem szeretnék, 500as cb-n tanultam az nagyon bejött) és a hornetet itt nagyon ajánlották.
Hat ez meg nekem se tiszta. Lehet a bukogombara gondol? Viszont a lengovillan baloldalt van csuszasnyom. Legalabbis innen messzirol ugy latszik.
Soknak tartom. Jól olvasom, hogy sérült is volt?
Sziasztok. Szerintetek ez megéri ? (http://www.autotrader.co.uk/cl...)
Kezdőmotor lesz, UK használattal, szóval nem MOra vinném.
Ugy nez ki de nem ismerem a tulajt. Nem tudom.
A kék R1-en milyen matrica van? Orvos?
Probalok. Nagyon el vagyok foglalva. Most vagy 15 motor var ram.
Lecsekkoltam a műhelyt
Bírtam a tegnapi videót, adhatnál gyakrabban helyzetjelentést!