Ha nem rendelkeznék A-s jogsival csak A2vel,
Én akkor is kerülném az ilyen es hasonlo gépeket
Bar en is csalok mert van egy 100as robeszom 50es papirokkal
van itt ilyen kereso, nagyjabol le is fedi a lehetosegeidet felteve ha egyforma gumit szeretnel. PErsze lehet mas tud meg tipusokat ami itt nem szerepel. http://revolutionmotor.motorra...
kar hogy nincs belole 16-os kerekre... Sajnos elegge behatarolt a valasztasi lehetoseg ha egyforma gumikat szeretnel elore-hatra. Mivel en inkabb turas gumikat kerestem, nagyjabol ezeket talaltam anno. Continental SportAttack (ebbol hatra tehetsz road attack-ot tovabb tartson, elol nem baj ha jobban tapad viszont egyforma a minta), Pirelli Diablo (ilyenem volt, atlagos gumi atlag felhasznalasra tokeletes tobb mint 10e-t elmegy siman), Avon-bol van meg 1-2 fele, sport gumibol van nagyobb valasztek.
Szia! Ha javarészt csak túrára használod, és relative azért szereted dönteni akkor én a bridgestone BT023 csak ajánlani tudom! Gyorsan melegszik és jó visszajelzéseket ad!
Ma gurultam egyet és 7 fokban is jól teljesit ha nem ráncigálom hirtelen a gázt, mert ha nem melegitem be kellöen akkor hajlamos a kitörésre, megcsuszásra. De 1-2 km alatt be lehet melegiteni!
Hogy 16os méretben van e azt nem tudom
Sziasztok!
Skacok tudnátok nekem gumi kérdésben segíteni? 1999-es 600-as Hornetem van és új gumikat szeretnék rá venni, de semmi tapasztalatom ilyen téren , mivel első utcai motrom :\ ha tudnátok nekem pár bevállt típúst linkelni azt megköszönném!!!
Azt tudom h ennek még elöl a 16 os felnije van! Elvileg 2000-től van 17 -es felnivel szerelve.
Köszi előre is!
Nem csereltem hatsot es kb 15ezer utan eladtam a motort, a lanc tokeletesnek tunt. Apuen neztuk hogy kitudja mennyit futott hatso es az uj hatso kozott szemrevetelezve nem lathato kopas.
Csak erdekessegkep, sajat motor, ha akarod kiprobalod :)
Lehet, hogy flame-et indítok el, meg biztos azt is megkapom, hogy fillérbaszó vagyok, de akkor is megkérdezem :
Azt ugye mki meghallgatja, hogy láncot csak lánckerékkel együtt cserélünk.
Én lassan másodszor fogok cserélni és másodszor nem látok semmi kopást a lánckerekeken, viszont a lánc már a végét járja.
Azon meditálok, hogy csak láncot kellene cserélni.
Sziasztok!
Írok ide is, hátha érdekel valakit.
2000-es évj. 600-as Horniról megmaradt holmijaim eladom.
- hátsó Givi doboztartó 20.000 Ft
- 1 éves komfortosított ülés, zselé betéttel, deréktámasszal 50.000 Ft
- Dominator saválló sportdob, összekötővel + Db killerrel 50.000 Ft. Újonnan vettem, 5000km van benne! Karcmentes, nem hangos! Killer nélkül 91-94 Db!!! Killerrel halkabb a gyárinál!
Érdeklődné 8-20 óra között a 30/hat-hat-hét-kettő-kilenc-45
sziasztok.a viz olaj keveredéssel kapcsolatosan irok,levettem a hőcserélőt és se olaj se viz nem volt benne,beinditottam és a két jobb felőli csövön kipuffogó gáz jön,mi lehet a baj?a hengerfej?
Nem nagyon értek hozzá de ennél olcsóbban nem találok. Kezdőmotort keresek (pár éve már megvan a jogsim de nem volt motorom így nincs tapasztalat, kis motort nem szeretnék, 500as cb-n tanultam az nagyon bejött) és a hornetet itt nagyon ajánlották.
Én akkor is kerülném az ilyen es hasonlo gépeket
Bar en is csalok mert van egy 100as robeszom 50es papirokkal
http://totalbike.hu/technika/nepperuzo/2016/02/21/63_kw_25_kw/
Vagy kinyitod a buxádat?
http://revolutionmotor.motorra...
Ma gurultam egyet és 7 fokban is jól teljesit ha nem ráncigálom hirtelen a gázt, mert ha nem melegitem be kellöen akkor hajlamos a kitörésre, megcsuszásra. De 1-2 km alatt be lehet melegiteni!
Hogy 16os méretben van e azt nem tudom
Skacok tudnátok nekem gumi kérdésben segíteni? 1999-es 600-as Hornetem van és új gumikat szeretnék rá venni, de semmi tapasztalatom ilyen téren , mivel első utcai motrom :\ ha tudnátok nekem pár bevállt típúst linkelni azt megköszönném!!!
Azt tudom h ennek még elöl a 16 os felnije van! Elvileg 2000-től van 17 -es felnivel szerelve.
Köszi előre is!
Csak erdekessegkep, sajat motor, ha akarod kiprobalod :)
Azt ugye mki meghallgatja, hogy láncot csak lánckerékkel együtt cserélünk.
Én lassan másodszor fogok cserélni és másodszor nem látok semmi kopást a lánckerekeken, viszont a lánc már a végét járja.
Azon meditálok, hogy csak láncot kellene cserélni.
Vélemény?
Írok ide is, hátha érdekel valakit.
2000-es évj. 600-as Horniról megmaradt holmijaim eladom.
- hátsó Givi doboztartó 20.000 Ft
- 1 éves komfortosított ülés, zselé betéttel, deréktámasszal 50.000 Ft
- Dominator saválló sportdob, összekötővel + Db killerrel 50.000 Ft. Újonnan vettem, 5000km van benne! Karcmentes, nem hangos! Killer nélkül 91-94 Db!!! Killerrel halkabb a gyárinál!
Érdeklődné 8-20 óra között a 30/hat-hat-hét-kettő-kilenc-45
Üdv.
Kezdőmotor lesz, UK használattal, szóval nem MOra vinném.
Bírtam a tegnapi videót, adhatnál gyakrabban helyzetjelentést!