Helló! Van egy 2005-ös CB600-am. A kilóméteróra csatlakozója eltört és kiugrott 3 drót és nem tudom a sorrendet, valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm!
Nincs mit, hiszen motorosok vagyunk...
És ha autóhoz kell valami, akkor is szóljatok bátran. Általában 42-48 százalék kedvezményünk van, de van amire kevesebb, van amire több.
Pont ma szedtem össze ismerősömnek a kocsijához a cuccokat. 86.000 Ft helyett kell 48.000 Ft fizetnie....
Miért is ne? Nem értelek, ha megnézed kereskedő ő is.
Nem kínai Angliából jön, 100%-os értékeléssel.
Akkor mi baj lenne vele?
ebay és ebay eladó között is van ám különbség.
Aki ilyen statisztikával bír attól nyugodtan vásárolhatsz.
Szerintem még a Bárdi se kapna 100%-ot. Annak ellenére mondom
hogy rendszeresen vásárolok náluk is.
Köszi a válaszokat, akkor ők lesznek a nyerők.
Igen, nálunk van NGK, én is majd azt fogok venni hozzá valamikor. (Ha addigra nem lesz Denso)
Amúgy tegnap kapott szinte új hátsó gumit a gép, és már beleraktam 200 km-t. Bár ebből a 200-ból a ma esti 60 kimaradhatott volna, mert az Isaszeg-Dány közti út................
Nem ajánlom ilyen időben.
De lehet szárazon, melegben sem.
szinte csak innen vasarolok, eddig soha semmi baj nem volt, a tulaj segitokesz, egyszer nem a tipushoz valo fekbetetet rendeltem veletlen gond nelkul cserelte. Ha rendszeresen vasarolsz tovabbi kedvezmenyt kapsz, mellesleg nem talaltam meg olcsobbat.
Én csak tölük rendelek!
Én elégedet vagyok velük!
Az árakat onnan lestem le!
Náluk néztem a gyertyát is csak aztán eszembe jutottál, mert nëztem nálatok is van olyan gyertya...
A Denso-t én is ajánlanám, de nincs nálunk készleten.....
Szóval marad az NGK, és holnap mondok árat, de ha jól emlékszem 42-46-48 % a kedvezményem rá.
Köszi a választ!
Nem változott meg a számom, de mivel írtad, hogy nem sűrgős.............
Holnap megnézem, mert jó pár cucc felgyülemlett, amiket meg kell néznem.
Amúgy én is a Denso márkát ajánlanám, mert azt többen mondták nekem, hogy jó márka.
Nálunk csak eredeti NGK-t lehet kapni, de ezt sok helyen hamisítják. A Denso-t tudtommal nem kezdték el még hamisítani.
Az ETZ-m is Densot-t kapott, nincs is vele bajom, pedig az kényes a gyertyára.
Visszatérve a lánc témához, én ezt az oldalt találtam:
http://motoralkatresz.eu/motorok/honda/600/CB600F_Hornet/2003/
Nem tudom ismeritek-e...
Jók az ott található cuccok?
Árban is jó bolt?
Szóval érdemes innen vásárolni, vagy valaki esetleg tud ajánlani jobb helyet, márkát......?
https://www.lingshondaparts.co...