Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Jól tudod! Gyári első JT 15 4170ft
Gyári Hátsó JT 42 6890 ft
és a lánc szemek száma 110 DID 525VX 19-21ft
Múltkor irtam egy sms-t!
Megváltozott a számod?
Hornethez NDK gyertya ügyben....
Sziasztok!

Hamarosan majd kell vennem a 2003-as 600-as Hornetemhez egy láncszettet. Kérdésem az lenne, hogy jól tudom a méreteket?
első lánckerék: 15
hátsó lánckerék: 42
szemek száma: 110

Esetleg tud valaki ajánlani valami jó helyet Pest környékén, ahol jó minőséget lehet elfogadható áron venni?
Előre is köszi a válaszokat!
Lehet amcsi. De akkorát rohogtem.....
Hülye angolok! Angol hülyék!
Szvsz.. Debrecen mellett találtam egy hornetet. 99-évjárat,48e km, de a színkombináció az számomra borzasztó.. Igazi kawaféling.
Napot. Továbbra is keresek maximum 35kW-ig hornetet,esetleg sv-t.
Sziasztok.
Erdekelhet vkit gyari uj honda lancszett cb900-hoz?02-05
koszi elore is.
Üdv

Mi a vélemény hátra szeretnék egy Bridgestone BT014 -et , nem vagyok kanyar vadász ár /érték aránya milyen?
Ja ja Igazad van. Bejon a tulaj a geppel mindig ugy kezdem hogy megprobalom kihuzni belole mit hogy mikor javitott. Altalaba ott kell kezdenem ahol o abbahagyta. De meg igy is hazudnaaaak!!!!
Ami jó hír mert mindig lesz meló dögivel.
Uncsi lenne a szerelők élete soha el nem romló gépek,vérprofi tulajok világában.
Szerintem meg jo megvitatni mert legalabb tisztaba tesszuk a dolgokat. Bar a tema ujra es ujra visszater az osszes forumon. Ne tudd meg miket latok nap mint nap. Idiotak ossze vissza keverik es ami a legroszabb hogy fokent harley tulajok. Aztan utanuk javitani kihivas. Szal legalabb tudjuk mit szabad es hogyan nem.
Szevasztok Mester leveles szerelők ! Na nem megsértődni

Jár még ide az a rosszarcú civic topic-s Kenlory vagy ki ? Vagy Nick-t cserélt? Vagy eltünt? Breko-breko
ma csokkentettem az elvonasi tuneteket....
Kedves F.Levi mindenki nyugodjon le a pic...ba tegyünk bele DOT 6-ost és kész:-D
Gyerekek ez ennyire nem sarkalatos kérdés, össze ne vesszetek emiatt, tudom mindenki felszült már,
de ennek igazából a több hónapos motorozási hiány az oka:-D
Hol kötekedtem? Jó tanács volt hogy az 5öst ne rakja a hornetbe. Jól kibasztam vele hogy ezt mondtam. Tényleg.
Értettem elsőre is, nyugodj meg. Neked kéne leakadni a topikról, mert csak kötekedni jársz ide...
vigyazz mert beperel a HD hitelrontasert.
Figyelj, szövegértelmezési problémáid vannak, menj orvoshoz! A képre reagáltam és onnan indult ki hogy mit szabad és mit nem szabad. Lehet hogy meghaladja aképességeidet az olvasás, sajnállak!
Na akadj le rólam mert szánalmas kezdesz lenni
Nagyokos, a diskurzus az 5.1-ről folyt.
Há de ha ezt kivanja a nep.
Ha ha ha
Na szoval a HD nem volt kepes megoldani hogy ne erintkezzen a levegovel a fekfolyadek es ezert nyultak inkabb a DOT 5-hoz. Az hogy nem bantja a festest csak jarulek. A fekfolyadek tartaly fokent a hatso fekekhez valami borzalom. Meg ugy az egesz fekrendszer. Mintha egy 5 eves tervezte volna.
Pletyka akkor jo ha mindenki tudja,szal mi is az?
Ez a hivatalos verzió ahogy egyébként meg is jegyzi: gyanitom, hogy.....
De tudod e mi a pletyka vagy a rosszmajuak szerint miért használta a dot 5-öt?
Kisokos, nezd mar meg az elozmenyt