Szia!
Jól tudod! Gyári első JT 15 4170ft
Gyári Hátsó JT 42 6890 ft
és a lánc szemek száma 110 DID 525VX 19-21ft
Múltkor irtam egy sms-t!
Megváltozott a számod?
Hornethez NDK gyertya ügyben....
Hamarosan majd kell vennem a 2003-as 600-as Hornetemhez egy láncszettet. Kérdésem az lenne, hogy jól tudom a méreteket?
első lánckerék: 15
hátsó lánckerék: 42
szemek száma: 110
Esetleg tud valaki ajánlani valami jó helyet Pest környékén, ahol jó minőséget lehet elfogadható áron venni?
Előre is köszi a válaszokat!
Ja ja Igazad van. Bejon a tulaj a geppel mindig ugy kezdem hogy megprobalom kihuzni belole mit hogy mikor javitott. Altalaba ott kell kezdenem ahol o abbahagyta. De meg igy is hazudnaaaak!!!!
Szerintem meg jo megvitatni mert legalabb tisztaba tesszuk a dolgokat. Bar a tema ujra es ujra visszater az osszes forumon. Ne tudd meg miket latok nap mint nap. Idiotak ossze vissza keverik es ami a legroszabb hogy fokent harley tulajok. Aztan utanuk javitani kihivas. Szal legalabb tudjuk mit szabad es hogyan nem.
Kedves F.Levi mindenki nyugodjon le a pic...ba tegyünk bele DOT 6-ost és kész:-D
Gyerekek ez ennyire nem sarkalatos kérdés, össze ne vesszetek emiatt, tudom mindenki felszült már,
de ennek igazából a több hónapos motorozási hiány az oka:-D
Figyelj, szövegértelmezési problémáid vannak, menj orvoshoz! A képre reagáltam és onnan indult ki hogy mit szabad és mit nem szabad. Lehet hogy meghaladja aképességeidet az olvasás, sajnállak!
Na akadj le rólam mert szánalmas kezdesz lenni
Ha ha ha
Na szoval a HD nem volt kepes megoldani hogy ne erintkezzen a levegovel a fekfolyadek es ezert nyultak inkabb a DOT 5-hoz. Az hogy nem bantja a festest csak jarulek. A fekfolyadek tartaly fokent a hatso fekekhez valami borzalom. Meg ugy az egesz fekrendszer. Mintha egy 5 eves tervezte volna.
Ez a hivatalos verzió ahogy egyébként meg is jegyzi: gyanitom, hogy.....
De tudod e mi a pletyka vagy a rosszmajuak szerint miért használta a dot 5-öt?
Jól tudod! Gyári első JT 15 4170ft
Gyári Hátsó JT 42 6890 ft
és a lánc szemek száma 110 DID 525VX 19-21ft
Múltkor irtam egy sms-t!
Megváltozott a számod?
Hornethez NDK gyertya ügyben....