Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Levi, ne viccelj! Miért lenne ez túl diszkrét?! Bárki megnézheti a suzuki honlapján, 3,3MFt+forgalombahelyezés=3,4MFt Márcsak az a kérdés, hogy mennyit tudok lealkudni. Van egy elképzelés, összeg a fejemben és meglátjuk. Kérdés persze, hogy be kell számíttassam a Hornetet, vagy elmegy saját kézből, stb., stb....
Ja, de! GSR750, bocsi szoknom kell még nekem ezt a GSx,r stb izéket.

Szürkét láttam élőben, de nekem nem gyere be. Nekem nem igazán tetszenek ezek a mostanság divatos "matt" hatású fényezések.
A színösszeállítás marad, mint a Horneten: kék+arany teló
Ha nem túl indiszkrét, mennyiért vesztegetnek egy gsxs-t ?
Igen szerdán elvileg jön a Z , a gond h én csak csütörtökön érek haza :D nem titok 3500 euro ért vitték el :)
Pá pá darázs
De ha jól tudom a héten meg hozod a Z-t igaz?
Ha nem titok mennyiért vitték el?
Holnap már másnál alszik :(
Jó választás
Az s verzió amugy is szebb, az f-nek meg nincs nagyobb szélvédelme!
Amugy nem GSR 750re gondoltál GSX 750 helyett?
Ha van lehetőséged lesd meg élőben szürkében
Na meg 5000 után tényleg kapaszkodni kell
Köszi az elismerést a moci nevében is.
A kiszemelt a Suzuki GSX-S1000, a sima, fejidom nélküli. Tudom, hogy nem "ez a kategória", de a GSX 750, mint kb. "ez a kategória" nekem egyáltalán nem tetszik, sőt. Szerintem kifejezetten ronda, de ezzel nem akarok senkit megbántani, hiszen ez pont a szubjektív kategória. :)
no mi lesz belőle? Amúgy patent a gép.
2 év hornetozás után a héten ismét kawasakis leszek egy Z1000 személyében :) aligvárom hogy itthon legyen :D
Nagyjából igen :)
Eladóvá vált a Hornetem:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_600_f_hornet-9759710

Nagyon úgy néz ki, hogy elQrvulok és nem Honda lesz az utód, pedig türelmesen vártam a Hondára, de szerintem 2016-ra se tettek le ebben a kategóriában semmit sem az asztalra.
Szlovákiában laksz,igaz? Csehekkel szót értesz? :D
A forgalmiban szereplő adatokat az NKH műszaki lap alapján állítja ki az adott okmány iroda. DE hozzá kell azt is tenni,hogy egy esetleges vissza fojtás során sem kell padra tolni a motort.. :)
Leírhatnék pár sztorit ezekről a balesetes sztorikról,hogy mit és ki bírálhatja felül. De nem sok értelme lenne,de mondjuk úgy hogy a kár szakértőknek saját teásbögréjük volt nálunk..
A seggre érzés és a PC relevanciájára gondoltam...
Semmi, csak Levi megint unatkozik
By the way, mi köze ennek a témának a Honda CB 600 Hornet-hez?
Ennyi pénzből lerakhatta volna a jogsit, és futotta volna egy kezdő gépre is! Soha nem értettem, nem tudtam megérteni az ilyen embereket!
Egy régi barátom kísérte a sorsot, semmilyen jogsija nem volt, de vígan autókázott , motorozott 125-400-vagy 1000-en...
Ezt 17évesen szóval nem volt 100-as
a belvárosban elcsapta egy autós, akkor a 125 robesszal ment. Hiába nem ő volt a hibás,
Rendőrbácsi kérdezgette (nyílt lábszár törés mellett)
Jogsi?
-Nincs
Motor 50-es? Kresz lapod van? mert ami megmaradt belőle hát még akkor se mondható 50-nek...
-50-es, és nincs papír
Rendőr röhög , hivja a mentőket, motor elszállít NKH-nak

1év alatt helyrejött
Bünti!: autósnak 400e ft-ot kellet kifizetnie (Mint már mondtam az autós hibázott)
Rendőri intézkedés, bevízsgálás 260e ft
+200e ft bírság + 24. élet évét be nem tölti nem rakhatja le egy járműkategoriára se a jogsit
Össz 860e ft
Fasza
Mondom, a 11kw és 125ccm-et sem kérdőjelezték meg akkor sem amikor én is hibás voltam a balesetben. Szondát fújattak, jogosítványom szerint vezethettem azt a motorkerékpárt aminek a forgalmijában 10kW van írva.

Ja igen meg aki azt állította hogy lefoglalják a motort, NEM foglalják le. A robogót sem foglalják le ha úgy ítélik hogy az nagyobb mint 50-es pedig a papírjaiban az van.... Körbefényképezik, megírják a papírjaikat majd berendelnek elbeszélgetésre.
ebben a formaban biztos nincs, de az hogy felelosseggel tartozol az adatok valodisagaert az igen.
25kW-os forgalmiról van szó már az elejétől fogva...
Ki beszélt a forgalmiról?
De nee máá
Én akartam lenni a 20000. Hsz.ó
Na megvárom a 99999at aztán 100000re benyögök egy fantörpikus kérdést
Addigra már nyugdijas leszek!