Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!

Valakinek valami kevésbé műanyag?
Pc41tukrok voltak nekem, jol lehetett latni vele es szerintem jol is allt a hornetnek.
Kedves Fórum és Motoros Társak!

Egy érdekes kérdésem lenne hozzátok, tükör kérdésben.
Ami a motoron van pici, és rövid, nem láttam benne rendesen az elmúlt két évbe, és volt, hogy
egy másik motoros elküldött a jó édesbe mert bementem elé.....jelzem tök jogosan.
Ezt szeretném lecserélni egy másikra NEM GYÁRIRA! Hanem ami még jól is néz ki.
A gyárit ismerem, jól látni benne, de nagyon nem tetszett, már a vizsgán se, mert
olyan érzésem volt mintha buszt vezetnék...
Kinek milyen van fent? Milyen a kilátás,
honnan rendelte.
172cm alacsony :-D vagyok.

KÖSZÖNÖM!
Mi ez a drehálás ? Mi ez a darbárkodás?
Na, ez nem gyári...
Itt van egy közelebbi kép én arra gondoltam hogy ha ez kivan tekerve akkor a kipufogó gáz itt távozik először vagyis egy része....
Hornet bagster tankbőröm még mindig eladó, kici-occó! Egy jó ajánlatért megkaphatod
heh tenyleg thx. azt hittem ilyen frissites gomb.
Konkrétan melyikre gondolsz? A killert csak roncsolással lehet eltávolítani.
Ez az ikont pont arra való
nem a szukitonek/dbkiller-nek a rogzito csavarja?

(jo szar az uj forum nem latom ki kinek valaszolt...)
Jól megnézzük a képet a végdob alatt van valami anya a kipufogóba vagy a kipufogóra hegesztve? az mi célt szolgálhat?
Üdv! :)
Egy barátomnak keresünk a képen látható indexet a 2005-ös gépére, valaki tudna ebben segíteni?
Előre is köszi!
szolj a haverodnak de diesel-t tankoljon bele
Szépen muzsikálhat az a Bodis :D de nem kormolja be az idomot ? havernak dpm je van és csunyán kormolja az idom végét :/
Az aksi elotti cso nem szepen van elvezetve, az siman mehet a burkolat mogott es akkor nem latszik
Így van!
Szintén szakmabeli vagy?
Bárdinál főleg viszonteladók és szerelők vásárolnak. Ők szintén kapnak valamekkora kedvezményt, és így olcsóbban is tudják adni a vevőnek, mint a Bárdi. És elhihetitek, hogy a full kedvezményes áron vásárolt dolgokon is keres RENDESEN a cég...

Nem értettem félre, ne aggódj.
És szívesen segítek bárkinek, akinek szüksége van tőlünk valamire. Max. kedvezményem van a cégnél.
Ha bemész és köszönsz kapsz 30% engedményt.
Ha csak kicsit több mindent veszel mint két jégkaparó meg egy olajszűrő megvan a 40%.Ha szervízes vagy kereskedő vagy még több.
elkepeszto hogy hogy elnek meg a bardinal a 4L motul normal aron 17.185 Ft nem kicsit vicc. Kis keresessel talal az ember 10k kozeli arat. Ne ertsd felre nem a szemelyednek szol, es rendes toled hogy segitesz masoknak.
Semmi "rendes" folyadék nincs azokban az üvegekben??
http://www.bardiauto.hu/websho...
Ezt tudom hozni 2.617 Ft-ért.

Ezt pedig 3.897-ért.

Ma csak ezeket néztem meg, de holnap megnézem a motorolajat is.

Én egyébként ezt vettem múltkor(2015 május), és 9.980 Ft-ba került:

Szerintem számolhatsz minden nálunk kapható Motul termékre 40 %-kos kedvezményt.

Órát sikerült megcsinálni, pont most vasárnap lett kész. Olcsón kaptam egy sráctól egy CBF600 órát, amiről nem tudta megmondani, hogy működik-e egyáltalán, mert ő is csak úgy kapta. Ha jól emlékszem, akkor pont te szóltál róla nekem. A fordulatszám be volt rajta állva....
Kemény 3.000 Ft-ért megvettem, majd az ismerősöm megcsinálta nekem. A kettőből összehozta az eredetit működésképesre. Szóval megúsztam a 70-80 ezres forintos műszercserét......
Február közepe-vége felé már csak valami jó gumit kell nézzek rá, és kezdődhet a következő szezon!!! :)
Üdv!
Miután elhánytam a havat , hogy le jussak a garázsba, gondoltam leengedem a karbikból a benzint, háát gyorsabban lejött a nyál, míg kicsomagoltam a gépet
Na meg akkor már kivettem a akksikat, aztán mentek is a töltőre, majd visszacsomagoltam, aztán aludjanak, míg nincs 17-20fok
Kb. 1.5-2 deci jöhetett le.... Még jó van vagy 300 befőttes üveg meg pár tucat kechup....
igen toltsed. Ha van a tolton teli uzemmod hagyd rajta, ha nincs, toltsd fel 2-3 hetente. Egyebkent a huvosebb hely kedvezobb az akkunak (5-10 fok), kisebb az onkisules.