Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A motort ki kell venni, a butort kell hatra tenni, a motort meg elore.

Egyebkent nem art telen is beinditani a biciklit, meg ha nem is mesz vele. Igy nem lesz gond a karbival, meg a tomitesek, szimeringek is kapnak olajat rendszeresen, a kipuffbol kimegy a para, stb.
Jah, praktikus tud lenni. De azert nekem nincsen kedvem mar robogozni sok ev kismotorozas utan.
Szerencseje volt. Ha egy motorokhoz erto embert kuldenek ki, akkor lehetett volna problema is a "Not for Highway Use" gumikkal. A dob senkit nem erdekel, mert attol nem lesz baleset, de a nem megfelelo gumiktol siman lehet baj.
Azert nem ugyan az, mert ha van korlatlan A jogsid, akkor mindegy, hogy most 97LE-s vagy 105LE-s a motorod. Oke, biztositasi csalas, loeroado trukkozes, stb, de balesetnel nem ez a fo szempont.

Balesetnel azt nezik, hogy a motor a jogsi kategoriadnak megfelel-e. Ha igen, akkor vizsgalodnak tovabb, ha nem, akkor jo esellyel te leszel hibasnak kihozva.

Ha az A2 jogsidba belefer a dob, meg a PC is, akkor el van nezve. De ha ezzel atleped a jogsid hatarat, akkor elvileg mar lehet belole gond - de erre ketlem, hogy barki is figyelne. Jellemzoen egyebkent nem 1-2 LE-n szokott lenni a vita, hanem azon, mikor 30LE-snek van lepapirozva a 100LE-s sportmotor vagy mikor az 50-es robesz 150cm3-s valojaban.

Ismerosok meseltek, hogy megallitotta oket a rendor igazoltatni. Par LE-vel erosebb volt a moci, mint amit az A2 elbirt volna, de csak mosolyogtak, aztan ennyi volt. De ha nem 50Le-s, hanem 150LE-s lett volna a motor, akkor biztosan lett volna gond. Tehat nem pitianerkedve kell nezni a dolgot, hanem felulrol nagysegrendeket nezve. Nem 1-2 LE az, ami miatt baleset lehet, de egy 50 es 100LE-s motor kozott azert van kulonbseg.
Es akkor a chippelt autokkal mi lesz ? Vagy a pc-s motorokkal ? Azok is meghaladjak a forgalmiban szereplo ke adatot
Na arra befizetek :D
Elviszik Agohoz
van igazad. De ellenpélda is haver zx12r-jét megütötték hátulról... Slicc gumijai voltak, a kárszakértőnek fingja se volt róla még a Martin dobot is 150 re vette fel..... 40 ért csinálta Martin :)
Hol fogjak megmerni hogy hany loeros ?
koszi!
ja tenyleg ott van, jol el van dugva
Bár nem oszt, nem szorozz, motoruleskarpit.hu
Mint kiderült Üllön van, valamiért hülyén emlékeztem.....
az Ár attól függ, hogy milyen modón szeretnéd átalakítani az ülést, nekem az én igényeimnek 30e ft lenne....
Elvileg a Fórumra kattintasz, vagy oda viszed az egeret, megnyilik a Tárgyaló és alatta az Üzenetek...
Nekem kiirta hogy elküldve
sehol nem latom hol jelezne hogy kaptam
Nekem is lent van a banya, de mentem már eleget hidegben, majd ha lesz min 10 fok, akkor végre a kocsit elrakhatom pihenőre, és a banyát meg ráncigálni jó lesz....

Apropó az üzit elolvastad?????
vettem egy nagykereku nagyplexis labtakaros robogot:) szinte semmit nem erzel a telbol:) igaz max 70-el megy de legalabb nem szopok a dugoban, es nemi 2 kereku "elmennyel" is jar
Én már depis vagyok
Ma kaptunk nyári bútorokat ajándékba, ez szép és jó de hova a b..p...ba rakjuk?!
Na ná hogy a motorok elé, így 3 méternél közelebb meg se tudom közelíteni a vasakat
Okéé ha elakarnák vinni, akkor rendesen meg kéne dolgozniuk érte, de akkor is
Máár nagyon herotom van ettől az időjárástól, és még a február hátra van
Sziasztok

Gyorsan kellene egy kis segítség mekkora a Hornet benzin csöve (belső átmérő) az összeset ki akarom cserélni mert nem néznek ki túl jól!
Köszönöm előre is ;)

Kitartás nemsokára tavasz (Y)
És a mirelittcsirke effektus?
Megröptettem ma a Darazsat
Fel tudnám írni minden depressziósnak receptre
Neked a K5 1000 sargafekete is keves lenne 3. Ra.
Kitartó vagy. Nem fogok még jobban bele merülni,mesemondó meg nem vagyok. Bár arra kíváncsi lennék hogy miből gondolod,hogy egy fojtott motorbál az az első hogy kiszedik belőle.
Őőő... Egy szóval nem mondtam,hogy nekem az ereje miatt kell. :) Azt hogy én mit szeretnék venni,azt szeretem magam eldönteni. Egy évet most kihagytam,aug.-ban mehetek a különbözetire,és nem kell ilyenekkel kínlódni. De bárhogy számolom,a 35kw nem 100 le.. :))
tortenik egy baleset, mondjuk az autos a hibas, a 25kw papiros motoros mondjuk maradando serulest szenved, a biztosito fele megy a karigeny motor+ munkabol kimaradas, serules kompenzacio stb tobb millios tetel. Ilyenkor az erintett biztositos szakember atnezi az adatokat nezdmar 25kw 600-as motor, ha megsem annyi (ami MO-n eleg gyakori) akkor elmehet a picsaba a karigennyel, kerelmezzunk egy vizsgalatot par 10000 forintert. Koszonom viszlat.
Sose hallottunk meg olyanrol hogy atvizsgalnak egy jarmuvet hogy az megfelelt e a kozuti szabalyoknak?

Persze nekem tok8 ki hogy jar a motorjaval, nem is akarok erre tobb betut aldozni.
Fz1, z1000, bandit. Ha megteheted es szereted a jo feket futomuvet akkor a yamaha