Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

16 literes a tankja, bárkit mást állít az hazudik és/vagy nem ért hozzá :)
Lehet kapni kifejezetten LED_ekhez való relét, van olyan amelyik hangjelzést is ad.
Sziasztok.Azt szeretnék kérdezni hogy a Honda CB 600F Hornet pc34 modell.Voltam megnézni a motort és azt mondta a tulaja hogy 13 literes a tankja olyan 180 km-t megy vele.Ez lehetséges?Mindenhol ahol olvastam információt azt írták 16-17 literes a tank.Akkor hogy van ez.Annyi még hogy a motor Olaszországból lett behozva.
Milyen relét lehet belerakni a hornet-be amivel a ledes irányjelző normálisan villog és a gyári csatit sem kell szétbarmolni?
Sziasztok van egy puig plexim és egy prop tech fokozatkijelzőm eladó. Érdeklődni a j.balogh84@gmail.com
Sziasztok! Valakinek lenne eladó bukócsöve Honda Hornet 900-ra (2002)? Vagy tudjátok esetleg, honnan lehet beszerezni, rendelni? Köszi Ricsi
honda hornetről származó eke idom használtan, javítva eladó. hogy szép legyen dolgozni kell érte, de alapnak tökéletes lehet szabni varrni ízlés szerint, alakítani. lehetőleg a köpködős beszólásokat mellőzzük, aki fantáziát lát benne az ide ír: kawaszeki@freemail.hu. kösz.
Ha mar egy deci benzin kerul egy motorba az is borzasztoan sok. Sok hideginditas, 600as motort azert csak nem hasznal az ember futármotornak.
Nem csak a rossz porlasztótól mint előttem is leírták a sok hidegindítás ugyebár dúsabb keveréket adagol a motornak ami nem feltétlen ég el mind így kerülhet az olajba is nem kell itt literekre gondolni
Soha sem nott a szint semmilyen jarmuvemnel sem drasztikusan ez a felhigul benzinnel lehet attol hogy rossz a porlaszto...
A legfontosabb minden jarmunel, hogy hidegen ne porgessed es ne terheld a motort. Melegen birja a japan motor a porgest, tartos terhelest. De hidegen, mikor gyenge a kenes, akkor minden motort tonkre lehet tenni.

Ha rendszeresen kap friss olajat uj szurovel a motor es hidegen vigyazol ra, akkor kimegy a hornet a vilagbol.
Ha sokat mesz varosban, ha sok az inditas, akkor felhigul benzinnel az olaj. Azt latod, hogy megnott a szint, vagy semmit sem csokkent. Ez elkendozi az olajfogyasztast. Ha meg sokat mesz autopalyan, akkor meg kiparolog a benzin es hirtelen alacsony szintet latsz.

A szintet meleg motornal kell nezni hasznalat utan par percet varva. Ez a hiteles. Hidegen sokszor mast mutat a nivo. A dolesszog is szamit.

5-6e alatt fel liter sem sok egy sportmotornal... Plana, ha felszintetikus olaj van benne es sok a porgetes...
Hát igen egy nagyon picit bukik valamerre a motor és az már jelentős különbségeket produkál
De ettől fontosabb, hogy hogyan nézitek a szintet.
Az igaz, hogy nem tiltáson váltok, de nekem ne fogy ennyi közel sem. 3-4dl szerintem már jelentős fogyás.
aztan jon az "elado szeretett, megkimelt motorkam" stb hirdetes
Azért van, hogy élvezze az ember a forgatod rendesen mindegyik csipeget 6e alatt az a 3-4 dl nem is sok
Azért kérdezem, mert akkor nekem úgy 6000km alatt kb 3-4 decit megevett. De nem is csodálom. Elég durván bánok vele.
Hát nekiállok beleönteni azt kétszer ránézek közbe nem nagy idő az
Annyibol lehet fontos, hogy ha utantoltesz, akkor egybol tudod, hogy mennyit kell beleonteni.
Kb 2.8l.
Ez mért lényeges mérnökök megálmodták, hogy a két jel között kell lenni neki akkor jó, azt onnantól miért lényeg mennyi olaj van benn ha az alsó vonalnál van nem értem, amúgy kb 3-3,3L talán