Sziasztok.Azt szeretnék kérdezni hogy a Honda CB 600F Hornet pc34 modell.Voltam megnézni a motort és azt mondta a tulaja hogy 13 literes a tankja olyan 180 km-t megy vele.Ez lehetséges?Mindenhol ahol olvastam információt azt írták 16-17 literes a tank.Akkor hogy van ez.Annyi még hogy a motor Olaszországból lett behozva.
honda hornetről származó eke idom használtan, javítva eladó. hogy szép legyen dolgozni kell érte, de alapnak tökéletes lehet szabni varrni ízlés szerint, alakítani. lehetőleg a köpködős beszólásokat mellőzzük, aki fantáziát lát benne az ide ír: kawaszeki@freemail.hu. kösz.
Nem csak a rossz porlasztótól mint előttem is leírták a sok hidegindítás ugyebár dúsabb keveréket adagol a motornak ami nem feltétlen ég el mind így kerülhet az olajba is nem kell itt literekre gondolni
A legfontosabb minden jarmunel, hogy hidegen ne porgessed es ne terheld a motort. Melegen birja a japan motor a porgest, tartos terhelest. De hidegen, mikor gyenge a kenes, akkor minden motort tonkre lehet tenni.
Ha rendszeresen kap friss olajat uj szurovel a motor es hidegen vigyazol ra, akkor kimegy a hornet a vilagbol.
Ha sokat mesz varosban, ha sok az inditas, akkor felhigul benzinnel az olaj. Azt latod, hogy megnott a szint, vagy semmit sem csokkent. Ez elkendozi az olajfogyasztast. Ha meg sokat mesz autopalyan, akkor meg kiparolog a benzin es hirtelen alacsony szintet latsz.
A szintet meleg motornal kell nezni hasznalat utan par percet varva. Ez a hiteles. Hidegen sokszor mast mutat a nivo. A dolesszog is szamit.
5-6e alatt fel liter sem sok egy sportmotornal... Plana, ha felszintetikus olaj van benne es sok a porgetes...
Ez mért lényeges mérnökök megálmodták, hogy a két jel között kell lenni neki akkor jó, azt onnantól miért lényeg mennyi olaj van benn ha az alsó vonalnál van nem értem, amúgy kb 3-3,3L talán
Ha rendszeresen kap friss olajat uj szurovel a motor es hidegen vigyazol ra, akkor kimegy a hornet a vilagbol.
A szintet meleg motornal kell nezni hasznalat utan par percet varva. Ez a hiteles. Hidegen sokszor mast mutat a nivo. A dolesszog is szamit.
5-6e alatt fel liter sem sok egy sportmotornal... Plana, ha felszintetikus olaj van benne es sok a porgetes...