Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak nem az ára ? :D ennyit ér a minőségnek ára van :)
Jó poénnal kezdted az évet :D
beutotted a buksidat?
Mondanám hogy vidd az enyém :D szlovák rendszámos 25kw os papirok :D 3800 euroért viheted
B-U-É-K mindenkinek!
Használtautó megvolt?
Keresek hornetet maximum 35kw-os papírokkal. Valószínű kintről kell hoznom,de egy utolsó próbát megér.. :)
szotyilow@citomail.hu
Azt írod , hogy azzal is csak 40 métert megy, ha így van akkor ez csak dugulás lehet.
koszonom a valaszodat, arra tudsz esetleg valami magyarazatot hogy szivatoval miert "tamad" fel?
Javaslom, hogy a tankkal kezdd, mennyi benzin folyik ki belőle,milyen vastagon, utána a tank levegőzőjével folytasd. Majd a karburátor túszelepével abban nincs -e valami + lerakódás?!, és így tovább. mert a benzin fog el valószínűleg valami miatt!
Sziasztok, valaki nem szeretne eladni gyári pc36 irányjelzőket?
arra gondolok hogy az uszohazbol elfogy a benzin, de ha jol tudom a szivato is onnan szedi fel. Szoval pass, hatha van jobb otletetek.
ha valaki jaratos kis 2T motorokban es tudna tanacsot adni megkoszonnem!

Adva van egy 50cc 2T fekvő minarelli blokkos scarabeo. A probléma az, beindul rendesen szivatóval, ha visszatolom kis idő után elindulok a motorral de 30-40 méter után elkezd fulladni, semmit nem reagál gázra és mintha levennéd a gyújtást leáll. Ha a fulladás közben ráhúzom a szivatót akkor "rendbejön" megindul és megint 30-40 méterig jó. Olyan mintha elfogyna a benzin vagy ilyesmi szivató nélkül. Karburátor tiszta, szét volt szedve.

Egyebkent BUEK mindenkinek!
Használd egészséggel
Semmi gond, tipikus, minden hornetnél ilyen. Eleinte én is kicsit megijedtem, cseréltem is gyűrűt, csapágyat, eredeti alaktrészeket tettem bele, semmi értelme nem volt, ugyanolyna volt a hangja, csak felesleges 100€ kidobás.
Hali tud valaki segiteni abban. Van egy98 a hornettem ha behuzom a kuplungot tisztabb a motor hangja ha kiengedem egy kis morgo hangot ad. A kuplung tokeletesen mukodik . 8 eve mar ilyen. Lehet a kuplungnak baja?
A megkímélt állapoton szerintem mindenki mást ért. Te mit értesz pontosan a megkímélt állapot alatt?
Futásteljesítmény ne legyen több, mint pl. 10.000km, sose látott versenypályát, még csak véletlenül se legyen olyan, ami volt már az oldalán, akár rossz letámasztásból eredő eldőlésből, csak magyarországi jöhet szóba vagy külföldi is?
Sziasztok!

2009-10es megkímélt állapotú hornetet keresek. Ha esetleg tudtok valakit jelezzétek. Köszi!
Micsoda?
Eladó
Balesetmentest
gratula jo cucc az is, volt hozza szerencsem. Sok balesetmentes km-t
Hali!
Az elmúlt egy hónapban informálodtam itt nálatok,kérdezősködtem ti segítettetek minden kérdésemre választ adtatok,sőt még eladó motorkát is felajánlottatok,mindennek ellenére nem hornetem lett,de azért köszönöm a segítségeteket!!!
Sikerült egy jó kis z750 s-t vennem,amit betolhatok a karácsonyfa alá
Kápek csak olyanok vannak amiket szállítás elött az utánfutón löttem aztán majd jönne a rendes képek vmikor amikor végre ráérek egy kicsit itt a karácsonyi hajcihőben...
Az az első gumi 130-as? Olyan szélesnek tűnik!
Szép!
Azt kell hogy mondjam jól áll neki a fejidom!