Melyik ringen volt kevés? Elhiszem hogy egy ezres vaganyabb lenne. En is ezresre csereltem. De a hornet 95loerejebol kanyarokban jo ha a felet hasznaltam, pedig nem voltunk lassu motorosok. Elhiszem hogy elfogy a celegyenes vegere, de nem hinnem hogy szazadra azonos koroket mennel
Menj ki vele a ringre és ott kevés lesz legalábbis nekem az volt tudom nem oda való meg oda sportmotor kell szeretnék is azt de ha nem jön össze akkor improvizálni kell :)
Minek ? Egy kicsit nagyobb kéne legyen a használható tartomány és bőven többet tud a hornet mint amit te vagy én tudunk. Futómű tuningot megérteném, de erővel szerintem semmi baj, ha csak nem az a cél hogy egyenesben tudj vele menni 250 fölött
Sziasztok valaki találkozott már hornet tuningolással ? :D nehezen akar elkelni szegény és gondolkodok egy végső eseten az a motor megpiszkálása lenne ha egyáltalán lehet vagy érdemes ...... esetleg valaki hallott rola ? tudom tudom erősebb motor kéne és szeretnék is de nehezen kel el a kisdarázs
Értem Chubby!
Bár így az ünnepek elöt már nemigazán szeretnék a motorra költeni, szóval szerintem majd tavasszal beállok a sorba
Ma gurultam szerintem utoljára ebben az évben, még egy nagy pucera a gépnek és alvás...
Azt viszont észrevettem hogy valóban jó lenne egy karbi szinkron, mert melegen gyönyörűen jár, hidegen hááát nem a legszebben...
De 6.ban rángattam a szarvát és lehet hogy van egy kis kimaradás úgy 3-5ezer környékén ,mert csak bőőőg egy nagyott aztán húúússss
Na de kivárjuk a tavaszt, addig nem molesztálom a kicsikét csak az asszonyt
Hiányzik a termosztát fedél is. Igen volt ezzel is zakó, de 10 év alatt megesik, hogy elesik Motorikusan rendben van, bukógombát én raktam rá. A fedél meg 5 ropi rá, komplett fém tartóstól. Ja! Alkuképes
http://www.jofogas.hu/budapest/Interphone_F3MC___motoros_intercom___38758213.htm?ma=1
kössz!
A másik motor ez: 20 286 nulla nulla 30 Balázs
húsz 9495 kilenctizenkilenc
akkor már 3-at kéne megnéznem,mert itt is hirdetnek egyet útban arrafele...
Bár így az ünnepek elöt már nemigazán szeretnék a motorra költeni, szóval szerintem majd tavasszal beállok a sorba
Ma gurultam szerintem utoljára ebben az évben, még egy nagy pucera a gépnek és alvás...
Azt viszont észrevettem hogy valóban jó lenne egy karbi szinkron, mert melegen gyönyörűen jár, hidegen hááát nem a legszebben...
De 6.ban rángattam a szarvát és lehet hogy van egy kis kimaradás úgy 3-5ezer környékén ,mert csak bőőőg egy nagyott aztán húúússss
Na de kivárjuk a tavaszt, addig nem molesztálom a kicsikét csak az asszonyt
A jobb oldalán azért látszik a használatból eredő elváltozás