Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melyik ringen volt kevés? Elhiszem hogy egy ezres vaganyabb lenne. En is ezresre csereltem. De a hornet 95loerejebol kanyarokban jo ha a felet hasznaltam, pedig nem voltunk lassu motorosok. Elhiszem hogy elfogy a celegyenes vegere, de nem hinnem hogy szazadra azonos koroket mennel
eladó interphone f3mc intercom-headset

http://www.jofogas.hu/budapest/Interphone_F3MC___motoros_intercom___38758213.htm?ma=1
Ez majdnem gyári
Nemjönbe inkább akkor maradilyen :D
Itt lehet nézelődni milyen egy pályára épített Hornet. Ők biztos nem panaszkodnak, hogy kevés. Mondjuk, pont emiatt ódzkodom az olasz importtól
18 évesen jóis volt
milyen jó is az ha elcsapnak még a biztosító sem fog fizetni, és még meg is büntetnek okirat hamisításért...
3800 euro 25kw papirok full extrás megvan az ára
valószínű akkor drágán adod.
Menj ki vele a ringre és ott kevés lesz legalábbis nekem az volt tudom nem oda való meg oda sportmotor kell szeretnék is azt de ha nem jön össze akkor improvizálni kell :)
Minek ? Egy kicsit nagyobb kéne legyen a használható tartomány és bőven többet tud a hornet mint amit te vagy én tudunk. Futómű tuningot megérteném, de erővel szerintem semmi baj, ha csak nem az a cél hogy egyenesben tudj vele menni 250 fölött
Sziasztok valaki találkozott már hornet tuningolással ? :D nehezen akar elkelni szegény és gondolkodok egy végső eseten az a motor megpiszkálása lenne ha egyáltalán lehet vagy érdemes ...... esetleg valaki hallott rola ? tudom tudom erősebb motor kéne és szeretnék is de nehezen kel el a kisdarázs
Érdekel valakit egy eladó bagster tankbőr (pc36-ra való)? Kolbászzsír színű ,de egy bőrös átfesti bármire.
Köszi, elmentettem, csörgök majd!
Ezért szoktam használni a "válasz erre" gombot, mert leegyszerűsödik a történet
ohhh

kössz!
Arsenionak szólt. Előzmény gomb megmutatja.
A másik motor ez: 20 286 nulla nulla 30 Balázs
miért ez a telefonszám kié?a második motor amit küldtél képet?
Szerintem hívd fel ezt a számot, szerintem
húsz 9495 kilenctizenkilenc
köczi chubby!
akkor már 3-at kéne megnéznem,mert itt is hirdetnek egyet útban arrafele...
Értem Chubby!
Bár így az ünnepek elöt már nemigazán szeretnék a motorra költeni, szóval szerintem majd tavasszal beállok a sorba
Ma gurultam szerintem utoljára ebben az évben, még egy nagy pucera a gépnek és alvás...
Azt viszont észrevettem hogy valóban jó lenne egy karbi szinkron, mert melegen gyönyörűen jár, hidegen hááát nem a legszebben...
De 6.ban rángattam a szarvát és lehet hogy van egy kis kimaradás úgy 3-5ezer környékén ,mert csak bőőőg egy nagyott aztán húúússss
Na de kivárjuk a tavaszt, addig nem molesztálom a kicsikét csak az asszonyt
8-tól indul, de személyesen kell alkudni, nem telefonban
A jobb oldalán azért látszik a használatból eredő elváltozás
Mennyi az annyi?
Hiányzik a termosztát fedél is. Igen volt ezzel is zakó, de 10 év alatt megesik, hogy elesik Motorikusan rendben van, bukógombát én raktam rá. A fedél meg 5 ropi rá, komplett fém tartóstól. Ja! Alkuképes