Szerintem egy szemlét megér mindenképp!
A deklik színe valóban feltünöen eltér, de attól még lehet hogy "hibátlan"
Ha megnézed, első dolog hogy körbe tapizod, nem e meleg vagy langyos a blokk, mert az nem biztató ha meleg fogadtatáson kivül meleg motor várna!
A szép wugy-wugy on kívül nem szabadna furcsa hangokat adnia
Szóval sok sikert
Köszönöm szépen!
Akkor kb. jól sejtettem,de azért egy szemlét megér majd mert közel van hozzám aztán egyszerre akkor több motorkát is megnézek.
Köszike a segítséget,nekem mondjuk a blokk oldala fel sem tünt!
Okosabb lettem!Köszike!
Ahogy Kawa írta a fedelek színe tényleg más.
Saccolom, h a km állás sem valós.
A rendszáma elég új, gyanítom most honosított külföldi vas lehet.
Az átfestésből és a fedelek színéből azt mondanám, hogy tört... (dőlésénél csúszásnál ezek nem ússzák meg épen.
Ha megnézed, vetesd le az ülést, nézz be a farokidomba, ha javították (pl gyantával, vagy hegesztés), azt belülről látni fogod. Ha a hátsó kapaszkodó nem illeszkedik rendesen az idomhoz az is árulkodó jel, hogy kapott a hátulja.
Nekem a párom nem nagyon szerette a gyári hátsó ülést (pedig csak kb 60 kg), nagyon vékonynak találta a párnát és egy 150 km-es kör végén már panaszkodott. Azóta picit vastagabb lett az ülés párnázása. Ha van rá keret szerintem érdemes foglalkozni az átszabatással, szép dolgokat ki lehet hozni belőle.
Az tény hogy furcsa fehér szine van a gépnek, de igy képek alapján jól néz ki
nekem gyári ülés van, de 1x sem sajgot az ülepem sem a hátam! Nekem max 400-500 km volt a leghosszabb távom 1 nap az egy balcsi kerülés volt
Nandiweb meg pár ezres távokat nyomot le a Hornetal, bár nem tom h gyári
az ülése
valaki akinek van tapasztalata segitseg kellene. Lehet veszek telre egy 50-es munkabajaros rotyogot. Kerdesem, hogy mukodik ennek az adas-vetele? Ugy tudom nincs forgalmija sem, honnan tudhatom hogy lopott e vagy sem? Nyilvan van tartva ezeknek alvazszam/motorszam? KEll e atiratni ill. milyen hivatali koltseggel jar (biztositason kivul) ha megveszek egyet?
Szia!
Tudtommal létezik 03-tól 06-ig fehér színű Hornet, de nem ritka az átfestet Hornet sem.... Állapotot nézd, ne azt hogy átfestették e vagy sem! Én is azt hittem hogy gyárilag szürke az enyém, aztán az ülés alatt található szín kód alapján kiderült, hogy annó narancs metál volt. Ettől függetlenül patika.
Ha tetszik a motor és az állapota akkor hajrá!
Hali!
Volna egy olyan kérdésem hogy van fent a használtautó.hu-n egy fehér hornet.A kereklámpás létezik fehér szinben?Vagy azért nem látni belőle többet mert annyira ritka?Elég jó vételnek tűnik első ránézésre,de talán még másodikra is.Szeretnék majd betolni egy motorkát a karácsonyfa alá és a hornet is szóba jött a kis listámon ami kicsit hosszu :)
de az legyen a legnagyobb bajom hogy milyen motort vegyek.Nem? :)
Csak azért mert ha nem létezik a kereklámpás fehér szinben akkor az gyanakvásra ad okot.
Előre is köszi!
A deklik színe valóban feltünöen eltér, de attól még lehet hogy "hibátlan"
Ha megnézed, első dolog hogy körbe tapizod, nem e meleg vagy langyos a blokk, mert az nem biztató ha meleg fogadtatáson kivül meleg motor várna!
A szép wugy-wugy on kívül nem szabadna furcsa hangokat adnia
Szóval sok sikert