Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyetertek!

Azt a zajt, amit a x-cone produkal, hosszu tavon nem tudnam elviselni...Anno vettem egyet en is, elindultam Chubbyhoz karbit allitani, de aztan inkabb kipufogo csere mellett dontottem:-) Leo es akra mellett erdemes megemliteni az arrow-ot is, az is szepen szol.
általában egy olyan úton ahol mind két irányba 2km-t tudsz menni úgy hogy ne kelljen válts biztosan 5.ben utaznak
Amiről beszélsz az nem inkább fordulatszám- és sebességfokozat függő? Az meg pilótafüggő és nem a dobon múlik.
Ha 5.-ben mennék el előtted 110-zel, nem hiszem hogy azt mondanàd a mivv-vel szerelt motoromra hogy visít. A v2 meg tök más, azt ne is emlegessük egy lapon a sornéggyel.
Nem tudtam hogy előtte vagy mögötte menjek
Ha me mondod Ataaa e eleg kulturalt volt.
Gyertek el hozzám egy szép nyári hétvégén. Állandóan azt lehet hallani hogy hangos, forog nagyon jön... és elgurul a ház előtt 110-el. Míg jön egy v2 vagy valami mélyebb ércesebb hangú sor4, az nem visít, csak megy Úgy sem fogjátok érteni hogy mire gondolok.

Nem amikor húzza neki az ember mint a meszes, mert olyankor tényleg szép hangja van, hanem amikor egy adott sebességgel megy az ember, na olyankor nem szeretem a visíts hangot.
Köszönöm, ha megkérdezed! A teló olaj és szimmering nálam is játszik. Meg még 1-2 dolog.
Úgy bírom, hogy itt csupa Rossi van, akinek 100 nem elég
Valóban nem vagyunk egyformák!
Azt elismerem hogy kulturáltab hangja van egy akrának vagy leonak, de számomra azok meg túl bumfordiak, de egyúttal amolyan semleges hangzásuk van.
A mivv meg amolyan örjöngö rekedtes hangjával na meg a durrogásaival háát
Mellesleg nem osztom azt a véleményt, hogy a Hornet az csak visit de nem megy...

Arsenio! Chubby ha nem tévedek pest környékén rendel, de majd felhivom, hogy fogad e betegeket
Én teló olajat szeretnék cseréltetni, meg a karbit és a szelephézagot beállítani
Azért nem egy lábbal hajtós mopedről beszélünk! A Hornetnek azért nem csak hangja van, hanem megy is! Még akkor is ha sokan első nagymotornak veszik (mint pl. én is) és emiatt ráragadt, hogy belépő szintű motor. Szóval szerintem passzol hozzá az agresszív hang!
A tiltással vagánykodó hülyegyerekekkel kapcsolatban nagyon egyet értek!
masok vagyunk, en utalom amikor valami csak visit de nem megy. Koli ablakbol sokszor hallottam hogy huuu calami nagyon job, erre csak egy repedtfazekhangu sor4 600volt. en ott megutaltam ezeket a hangos visitos dobokat. Inkabb egy melyebb, oblosebb hang.

Egyszer elcsalogatott egy hasonlo tarsasag mint amit irtal, ugy kezdtek hogy benzinkútnál tiltas 10-15x, lampabal ugyanez. Mondom bocs de mennem kell haza.
Amúgy tökjó, mert legalább 2 havonta találunk rá ürügyet, hogy újra és újra felhozzuk, hogy mivv vagy leo vagy akra, vagy... csakagyári!

Deee... akkor is csakamivv!
Persze, persze, kinek mi. Bár...
vmelyik nap a benzinkúton feszkózott egy kolléga a Leóval tuningolt Hornetével: keményen túráztatta, majd első fék behúz, sikertelen burnout kísérlet - nem is értem... mindegy.
Szóval volt szerencsém vagy fél percig testközelből hallgatni. A gyárihoz képest persze nagyon fasza, de a mivv-vel összehasonlítva sehol sincs a hangja. De tényleg sehol.

Amúgy szerintem a sima alumínium Leo ráadásul igénytelenül néz ki, az Akra meg röhejesen drága... éééés egyiknek sincs olyan orgánuma, mint az X-cone-nak.
hát nekem sem, kimondottan kellemetlen számomra , és a formája sem tetszik. Ez van nem vagyunk egyformák
sooot, szerintem a leonak es akranak van a legszebb hangja. Nekem nem jon be az x-cone visitasa.
Azért a LEO Vincet sem kell lemondani
Ugyehogyugye?! Megmondtam, hogy nem fogsz csalódni! LeoVince... ugggyanmár!

Amikor nekem anno felkerült a dob, volt egyúttal egy karbiszinkron meg szelephézag állítás is. Nem a dob miatt, amúgy is esedékes volt.

Chubby amúgy merrefelé rendel? Nagyon okos hozzászólásai vannak itt a fórumon és én is olvastam, hogy szerel is. Be lehet még csusszanni a sorba, vagy teljesen telített a vendégkör?
cbarna:nem vagyunk egyformák én nem szereten a csontkollekciókat ennek fényében nem egy nádszál az asszonykám hanemolyan nekem kellemes...amilyen kell
chubby:ha gondolod leírom a mailcímem és ha van akkor szivesen fogadom a fényképeket..
Olyan motort szeretnék amit nem kell szerelgetnem,hanem ha szombat reggel arra ébredek hogy basszameg de elmennék a gecibe le a térképről akkor az induljon és menjen és hozzon haza mert sajnos az előző motorkám nem volt ilyen.Abbol csak szerelni tanultam meg
.De legalább összetudtam rakni
Szóval most egy kellemes megjelenésű viszonylag két személynek is kényelmes megbízható motort keresek amit nem kell szerelgetnem,csak karbantartani
Attol fugg, hogy mekkora a csaj popsija...
A kisseguek elonyben.
Sziasztok!
Ha már idő előtt visszakerült az akksi, gondoltam nem szarozok és felpattintom a Mivv-et
Hááááát beszaaaa behuuuuu mocskosul jól szól
Viszont nem mertem kivenni a hangtompítót Még így is lelőnek, nem hogy nélküle

Hazafele találkoztam egy ismerőssel, neki 04-es szériája van Leo Vince dobbal. Baszki hangtompító nélkül se éri el azt a hangzást amit a Mivv tompítóval művel, mááár akarta volna adni a pénzt hogy megveszi (bolond )

U.i: Pöc röff indult a gép, bár az érdekes, hogy most teljes szívatóval csak
1500-t ketyeget, de szép egyenletesen, idáig kb 1800, mindenesetre érdekes....
Jövőre majd úgy is kéne ezt azt cserélni a gépen, szerintem befizetek Chubby mesterhez, hátha elválal ezt azt
Párom kibírt 700 Km-t egy nap
Még csak nem is rá való Dekniről nem is beszélve...
Tudok egy 2005 évvégit 800 irányáron. Fekete, 30párezer kilométerrel. Első tulajos.
Nekem az is piszkosul szúrja a szemem ,hogy a gyári fejidomot lecserélték egy ilyen gagyi plexire...
Erről a kereskedésről már hallottam pár rossz véleményt, bár ugye ne legyen igazam, minden esetre légy körültekintő...