Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért, mert te egy junájkum vagy
Nekem akkor miert nem bugott a jt+did? sot, az ismerettsegi koromben senkinek sem volt ilyen panasza. Zajosabb a lanc a gumibetet hianya miatt de nem bug, csak zajos, mint a gyari szettel amikor szaraz a lanc...
Nekem a lanc is JT, meg a lanckerek is. Megis zajos lett. Szoval nem inkompatibilitasi hibarol beszelunk.

Szimplan arrol van szo, hogy a gyarin van gumibetet, az utangyartottakon meg nincsen. Meg a gyari lehet, hogy meretezeset tekintve pontosabb is.
Érdekes, bár kérdés kinek mi a zajos. Számomra egyáltalán nem volt zavaró amennyivel hangosabb lett. Jt lánckerekek+DID lánccal lett sokkal zajosabb nektek ?
Az enyém is zajos volt, lecseréltem gyárira és elmúlt :D
az enyem is elkezdett bugni lanccsere utan...
Jt. Nem lehet hogy a motorodon inkabb valami csapagy problemad van?
80 korul elkezd bugni es visitani, mint az Ikarus diffimuve. Alap esetben csendben gurul, nem kerreg, csak 80 korul elkezd visitani. A gyarival nem volt ilyen gond sosem.

Ettol meg lehet egy utangyartott is kellemes, csendes, ha kifogsz egy jot. Milyen marka valt be nektek az utangyartottak kozul?
most is ilyen van fent, nem? mukodik megy gurul teszi a dolgat. Annyira csak nem lehet zajos (engem egyaltalan nem zavart)
Igen, csak azokban nincsen ez a gumis betet, aztan zajosak.
Amugy en is erre gondoltam.
vegyel elore kisebb elso lanckereket. lancod is tovabb fogja bírni es leis lesz attetelezve.
Szerintem marad nekem egyelore akkor a mostani lanc a gyari attetellel. Majd ha megmakkan, akkor gondolkozok ujra a teman.

Draga volt a lanc ahhoz, hogy poenbol lecsereljem, csak hogy elvezkedjek egy kicsit.

Egyebkent csak annyit a temarol, hogy JT az elso es a hatso lanckerek (15T-43T), erositett JT a lanc is. Mentem kb 5.000 km-t a lanccsere ota, de az elso lanckereken mar lathato a kopas, elkezdtek ivesre kopni a fogak.

300 km-kent kapott a lanc Motul lancspray-t, illetve tisztitottam is. Jelenleg tiszta retek a motorom a sok olajtol, teflontol, de megis kopott mar az elso lanckerekem 5.000 km utan. Ennyit a JT markarol.
James Bond uj DB10-e 3,5 sec alatt van 100-on. Ezt nem hagyhatom.

Poen felreteve, sokat szamitott, mikor le volt attetelezve a motor. 2 emberrel is ugy gyorsult 2-ben, mint az allat, meg 5.-ben es 6.-ban is hasznalhato volt a motor, nem fogyott ki a kajak belole.

Most, ha nagyon gyorsan akarok menni, akkor 3-ban es 4-ben tiltasig kell tolni, de a maradek ket fokozat kb haszontalan. Elotte jo volt, hogy erobol ment 5-ben is, meg 6-ban is, meg vegre is 5-ben es 6-ban ment a motor.

Azon kivul leattetelezve nem ereztem, hogy mirol beszelnek masok, hogy 8000 alatt nyomatekszegeny a 600-as motor. Hat most erzem, minden komolyabb elozeskor vissza kell gangolni, plane utassal.

Addig, amig nem volt leattetelezve a motorod, addig csak talalgatsz, hogy milyen lenne. En tudom, hogy milyen volt es milyen most. Olyan erzesem van, mintha elszaladt volna 30LE.

Az ora csalasa nem javithatatlan dolog. Lehet kapni a neten SpeedoHealer nevre halgato kotyut, amivel ugy korrekciozod az oradat, ahogyan csak szeretned. Ennek egyeduli hatranya, hogy ido beszerelni es nem annyira olcso.
Nekem volt fent hátul 45-ös, azzal vettem a motort. Nagyon elől volt már a tengely ezért hosszabb lánc kellene hozzá. Amúgy olyan rettenetesen sokat nem jelentett, cserébe 10% körül csalt a km-óra...
nem elég a 3.6-os gyorsulás vagy wtf?
Volt kisebb lanckerek elol es nagyobb hatul: -1 es +2.
Most gyari az attetel, de nem tetszik, mert sokkal lomhabb a motort.

Elore gyari lanckereket akarok, mert azon van az a zajvedo gumi, meg tartos is. Ezert elol nem tudok varialni. Hatulra viszont +2 fokast tennek fel.

Kerdesem, hogy ebhez a hatso lanckereket eleg cserelni vagy lancot is kell majd?

Illetve kerdezem, hogy kinek milyen attetel valt be?
Köszi! Van jobb megoldásom a killer rögzitësére mint az anya..
természetesen az esetek 90%ban a killer benne lesz, de a többinël tombolni akarok A kocsim 118db tud terhelësen, kivi vok mit tud a mivv

Más téma, de javaslom ha tudod probáld ki az új GSX S1000-et!
Még drága, de ku...a brutál
még min 2 szezont a Hornetel töltök aztán jöhet valami más...
Én mondjuk sajnálom, hogy jelenleg nincs egy olyan középkategóriás méregzsák a Honda jelenlegi kínálatában, mint a Hornet. Sem a CB650F, sem az NC700 nem spanolnak fel, a CB1000R -t meg egy kicsit soknak érzem.

A jövő szezonban valószínűleg még nem fogok váltani (azok a mocskos anyagiak...), de azután nagyon szeretnék. Addig még kijöhet egy újabb (és nagyobb, erősebb) Hornet.
A jelenlegi felhozatal mellett valószínűleg inkább a zöldekhez pártolnék és egy Z800 mellett döntenék. Csak dráááága.
Gratula és üdv a klubban! A képek alapján nagyon szép állapotban van.

Az önzárós anyát meg szerintem se sajnáld, legalább nem rázkódott ki a killer út közben. Amúgy érdemes megfontolni, hogy kifúrd-e a helyéről egyáltalán, mert őszintén szólva kevés esélyt látok rá, hogy ezt a dobot killer nélkül fogod használni.
Persze megértem, hogy a saját füleddel akarod hallani, milyen nélküle... Nem fogsz csalódni, de előre szólok: hangos lesz!
Gratula
Hello!
Hornet 600S-re keresek balos tükröt, és jobbos hátsó lábtartót, akinek van ne tartsa magában :)) `05
nem hulyeseg az onzaros anya hidd el:) en mondjuk rozsdamentesbol szoktam venni az erosebb anyag valamivel mint a sima 5 pont akarhanyas.
Köszönöm!
Az akksim a balatonon van, elvileg 1 hét és vissza kapom, de annyira nem kapkodok a felszereléssel!
Igen van benne db killer, csak az előző gazdija egy töketlen volt, mert bele rakott egy csavart és egy önzáró anyát... az eredmény az lett hogy nem tudom kitekerni mert a menet megszakadt, szóval gyengéden majd le kell flexelnem vagy kifurnom a csavart. Aztán majd meglátom hogy könnyen vagy nehezen jön e ki a killer...
Szivas... tavaszig varhatsz a hangjara:-) En is osz vegen vettem meg az akrat, az aksim meg 200km-re volt...

A hangtompitoja is megvan? Amugy grat!
Ehhh most már a KLUB-ba tartozom én is

Csak most nincs időm felszerelni
Jaaa meg az Akksi is egy ismerösömnél van
Sebaj a következő szezont hallani fogják a szomszédok