Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma hazaért végre az utód.
Me olyan lelkis vagy. Mondtam, hogy emiatt ne rágd magad. Oldalt nem meleg, csak ha a kipufogógáz éri közvetlenül, az okoz maradandó emléket
persze, érdekel!
Cseréltem már párat . Van is ha kell , az uj nem olcsó majd hétfön megnézem ha gondolod.
Email cím és küldök képet!
ja, ..és köszi
Így már értem! ;) Doksit még nem találtam, de a Horneted nagyon szép!
Köszönöm mindkettőtöknek!
exec79: Már lapozgatom is, nagyon jó kis leírás, szuper!
Civic fórumnál autós adatokat is kérnek, majd meglátjuk elfogadják-e a regisztrációt...
Igen. Megfelelo fórumról letölthető. Hornet -alt társ alatt.
Hm.. ez Civic fórum, ha jól látom, itt vannak motoros doksik? Regisztráció nélkül semmit se látok...
Kösz szépen! :)
forraspecs KUKAC gmail PONT com
99-eshez tudok küldeni ha adsz egy mail címet. A két évjárat majdnem ugyanaz.
Civinfo.hu -n pl
Szia! Farokidom milyen állapotban van (képen csak részben látni), iéé. érdekelne mennyiért árulod?
Sziasztok!
Nem tudjátok hol találok a Hornethez (2001-es, PC34) kézikönyvet, szerelési útmutatót, magyar vagy angol nyelven? Neten keresgéltem, de a legtöbb letölthető PDF valamilyen kamu oldalra vitt...
Köszi előre!
gondolom nekem ez lehet elromolva ill.szétesve...

fordult elő ez valakinél, bontóban érdemes ilyet venni vagy felejtős és inkább újan...?
Sziasztok!
Ma közületek nem járt valaki a 31 úton (Úri környékén)?
Egy matt szürke vagy a fene se tudja milyen színű (ugyan olyan pc36 mint kenllory-nak van) finoman rám dudált, majd eltűnt. Biztos nagyon siethetett , én ráértem volna egy kis dumcsizásra.
Aki magára ismerne az szóljon

Ahhoz képest, hogy gyári dob volt azon a darázson is, elég szép hangja volt.... Legalábbis én most hallottam először (úgymond fülelőként) gyári dobos pc36-ot. sajátomat a búksiból nem úgy hallom
Nehezen dolgoztam fel, hogy Chubby nyeregtáskáját megpörköltem egy kicsit.
sziasztok.

van-e valakinek tapasztalata üzemanyag-szintjelző hibával kapcsolatosan?

a helyzet az,h ha teli tankolom akkor is csak 3 alsó vonal van kijelezve....

ami érdekes,h amikor "megrázom" a motort akkor eléggé "szétesős" hang jön a tankból. (nem tudom milyen úszó mechanikával van megoldva, de nagyon úgy néz ki h szét van hullva)

valaki tapasztalt ilyet?

könnyen lehet le ill majd szétszedni a tankot e tekintetben?
Mi van csajok? Mihez volt szükség szpi szpi szpi szpi pszichológusra?
Nehezen ,de feldolgoztam. :D
Akarsz róla beszélni ?
Nem ajánlott távtartó nélkül felrakni, mert megégeti a kipufogó.
Ezt sajnos passzolom, én egyből megvettem hozzá. Nehogy a kerékhez érjen. Elég diszkrét amúgy, nem feltűnő.