Köszönöm mindkettőtöknek!
exec79: Már lapozgatom is, nagyon jó kis leírás, szuper!
Civic fórumnál autós adatokat is kérnek, majd meglátjuk elfogadják-e a regisztrációt...
Sziasztok!
Nem tudjátok hol találok a Hornethez (2001-es, PC34) kézikönyvet, szerelési útmutatót, magyar vagy angol nyelven? Neten keresgéltem, de a legtöbb letölthető PDF valamilyen kamu oldalra vitt...
Köszi előre!
Sziasztok!
Ma közületek nem járt valaki a 31 úton (Úri környékén)?
Egy matt szürke vagy a fene se tudja milyen színű (ugyan olyan pc36 mint kenllory-nak van) finoman rám dudált, majd eltűnt. Biztos nagyon siethetett , én ráértem volna egy kis dumcsizásra.
Aki magára ismerne az szóljon
Ahhoz képest, hogy gyári dob volt azon a darázson is, elég szép hangja volt.... Legalábbis én most hallottam először (úgymond fülelőként) gyári dobos pc36-ot. sajátomat a búksiból nem úgy hallom
a helyzet az,h ha teli tankolom akkor is csak 3 alsó vonal van kijelezve....
ami érdekes,h amikor "megrázom" a motort akkor eléggé "szétesős" hang jön a tankból. (nem tudom milyen úszó mechanikával van megoldva, de nagyon úgy néz ki h szét van hullva)
valaki tapasztalt ilyet?
könnyen lehet le ill majd szétszedni a tankot e tekintetben?
exec79: Már lapozgatom is, nagyon jó kis leírás, szuper!
Civic fórumnál autós adatokat is kérnek, majd meglátjuk elfogadják-e a regisztrációt...
forraspecs KUKAC gmail PONT com
Nem tudjátok hol találok a Hornethez (2001-es, PC34) kézikönyvet, szerelési útmutatót, magyar vagy angol nyelven? Neten keresgéltem, de a legtöbb letölthető PDF valamilyen kamu oldalra vitt...
Köszi előre!
fordult elő ez valakinél, bontóban érdemes ilyet venni vagy felejtős és inkább újan...?
Ma közületek nem járt valaki a 31 úton (Úri környékén)?
Egy matt szürke vagy a fene se tudja milyen színű (ugyan olyan pc36 mint kenllory-nak van) finoman rám dudált, majd eltűnt. Biztos nagyon siethetett , én ráértem volna egy kis dumcsizásra.
Aki magára ismerne az szóljon
Ahhoz képest, hogy gyári dob volt azon a darázson is, elég szép hangja volt.... Legalábbis én most hallottam először (úgymond fülelőként) gyári dobos pc36-ot. sajátomat a búksiból nem úgy hallom
van-e valakinek tapasztalata üzemanyag-szintjelző hibával kapcsolatosan?
a helyzet az,h ha teli tankolom akkor is csak 3 alsó vonal van kijelezve....
ami érdekes,h amikor "megrázom" a motort akkor eléggé "szétesős" hang jön a tankból. (nem tudom milyen úszó mechanikával van megoldva, de nagyon úgy néz ki h szét van hullva)
valaki tapasztalt ilyet?
könnyen lehet le ill majd szétszedni a tankot e tekintetben?