Ja es mára is legyen valami:
Hárli es haverjainak:
Kepzeljetek!a tegnapi víz lesz hamarosan visszatoltve, mivel spórolni kell pénz nincs es gyerekeknek enni kell!
A dolog nem hagyott nyugodni igy szetszedtem. Az említett furat zsakfurat. Szóval onnan nem folyhat.
A szimeringnel meg nem erezhet mert ha ereszt akkor az ellenőrző furaton jelenne meg az olaj nem ott ahol most. Ez tiszta rejetely.
Ha netán valakinek kellenének a szimering paraméterei. Egyedul a vastagság nincs meg, többi csatolva.
Es te hol olvastad azt h mikor lett beleontve?
Következtetve lett egy másik srác által...
A motor olasz, Olaszországból lett behozza....nem mintha itt ne lenne akar zöld cucc...
Leírtam h milyen apropokbol tettem amit, de ti ismét jöttök a BS-el mert más az nincs.
Legalább a képek jók. Ehhez értesz...
Nyilván nem gondoltam komolyan. Hisz említettem h nem is vártam mást el...
Akkor térjünk vissza a hütőviemre es magyarazzatok meg h mekkora faszsagot követtem el h visszatoltottem. Mert kurvaelet h nem fogja a romlott víz úgy közvetíteni a hőt ahogy kéne....
Hárli es haverjainak:
Kepzeljetek!a tegnapi víz lesz hamarosan visszatoltve, mivel spórolni kell pénz nincs es gyerekeknek enni kell!
A szimeringnel meg nem erezhet mert ha ereszt akkor az ellenőrző furaton jelenne meg az olaj nem ott ahol most. Ez tiszta rejetely.
Ha netán valakinek kellenének a szimering paraméterei. Egyedul a vastagság nincs meg, többi csatolva.
Tudnál küldeni egy mailt az árral meg hogy hol lehetne átvenni?
veghzsolt87@gmail.com
Köszi előre is!
Következtetve lett egy másik srác által...
A motor olasz, Olaszországból lett behozza....nem mintha itt ne lenne akar zöld cucc...
Leírtam h milyen apropokbol tettem amit, de ti ismét jöttök a BS-el mert más az nincs.
Legalább a képek jók. Ehhez értesz...
...mint egy opció...
...es akkor legyen egy kis ismétlés...
http://youtu.be/PbBU1wRrYtQ
Akkor térjünk vissza a hütőviemre es magyarazzatok meg h mekkora faszsagot követtem el h visszatoltottem. Mert kurvaelet h nem fogja a romlott víz úgy közvetíteni a hőt ahogy kéne....
(Reméljük nem rád üt majd;))
Olyan vagy mint a kisfiam ha nem kap meg valamit azonnal hisztizik.