Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudják, mert kb 3 reg hornet tag van. nyilván,h ha meglesz a megoldás,akkor ezt is fogják tudni, mert felrakom.
...lehet h majd szezon végén mert nem vészes a kétnapi, egy egy pötty-vagy max ha nagyon unatkozom akkor szétszedem, de addig jó lenne tudni h mit szerezzek be.

valdd be h fogalmad nincs és akkor nem fárasztjuk egymást
Kérdezd meg a civinfo -n ott biztos jobban tudják.
inkább azt mondd(játok) meg,h mi a tipusa a szimeringnek ami a vízpumpámban van és ereszti az olajat, és talán nem lesz sz@rráoffolva eme fórum (ismét).
Leborulok előtted sensei
Kérlek taníts még
úgy, úgy!
én már semmin nem lepődnék meg
gondoltam, h nehéz lesz számodra rájönni,h mire asszociáltam, de adok még pár napot...
Szerintem meggyőződése, hogy te vagy a motoron az a fekete román kecske
Hogy jön ide ez a videó?
Jo gumu lehet ott az autokon hogy nem esnek le
köszi, inkább nem mert eladom és veszek belőle kenyeret ha nem gond.
jut eszembe nem tudom,h ezmegovolt-e.

Ajánlom, naccccerű film
elnézve a videódat....háát nem tudom.....maradjunk annyiban,h van rá némi esély...és akkor a hozzátartozó kommentekről egy szót se ejtettem

vigyázz hazafelé a szerpentineken
Ha gondolod hazaertem olajcserem lesz. 5000km-t mentem az olajjal. 12 az eloirt csereperiodus, igy meg van tartalek benne. Szivesen odaadom amit leeresztek, meg at is szurheted. Gyari szurom is lesz hozza szinten gratisz.

Ha most vetted a vasat, alapveto minden folyadek szuro stb. Vsere. Mert az a tuti!
Szerinted lehet jobb a hétvégém?
egr szelep markaszervizben 110, beszereles 25e
megvettem mashonnan 55, beszereltem 15 perc alatt egy 10, es 12-es villas kulccsal, es meg a hibakod is eltunt magatol.
Üdv

Érdekelne valakit egy Leo Vince SBK ovál dob, rozsdamentes összekötő csővel 600-as Hornetről :)
ne is mondd.....10k volt az autómban és egy éves kb mikor előzés közben rám húzták a kormányt egy másik autóval...
6x mentem vissza az akkori csepeli honda szabóhoz és mindez több mint fél évig tartott....
akkor nekem meglepő volt, de mondták nincs mit tenni, hisz gondoljunk bele a nagy "szak"szervízek kb a minimálbért fizetik....ki marad ott...max egy pár nyolcosztáljos (és nem )szaki...tisztelet a kivételnek...(ami nem sok van, hondáéknál pesten tuti....)
"szak"szerviz nalam kizart dolog. Csak egy pelda, biztositos javitasra vittem oda, lefenyeztek es megfolyva akartak vissza adni. Hat mondtam hogy wtf ezt at nem veszem. Nem kicsit neznek hulyenek. Raadasul a sok tanonc suhanc "meg a tobbi" is kb leszarja a hirnevet a szerviznek jol elbohockodnak meg lenyuljak amit csak lehet a lehuzasrol mar ne is beszeljunk. Egy sajat vallalkozasu szervizben legalabb van erdeke hogy normalisan megcsinalja. Termeszetesen mint mindig, itt is vannak kivetelek mindket oldalon.
jut eszembe, valaki hordja szakszervízbe autóját?

ajánlom nekik h menjen be legközelebb mikor e fajta javítás van...vagy mondjuk váltót veszik le...
szerintetek mit töltenek alapból vissza?
az ok(ok)egyszerű(ek):
-mivel nem jött válsz nem tudtam,h mi legyen, utána olvastam h tökmidegy a szín, így legalább vegyítem hátha van valami cucc benne.
-két választásom volt még ezen kívül, mégpedig az,h vagy nem töltöm meg marad ahogy van, de hétfőn valószínű reggel kell a motor, vagy csak desztilált vízzel vegyítem még jobban fel, mivel CSAK FÉL kg hűtőfolyadékom volt itthon.

De ürülök,h egyesek ismét ezt emelik ki mintsem a problémákra válaszoljanak.

Srácok ha kell,h a hétvégétek jobb legyen-írjam azt h belehugyoztam a hűtőbe?
(nyilván kinek nem inge ne vegye magára
Mé? Dobott volna ki kb. 800 forintot?
Leszurted es ment vissza?
Koszi. Megnézem h mit ontottem bele. A lényeg h csak a felébe ontottem ujjal mert ami volt az meg -35ig jo volt úgyhogy leszurtem es ment vissza.
De igen. Picit az volt. Olyan mint ha csillogó alupor, vagy valami hasonló ugye!?
Nem, munka miatt szoktam menni. Amúgy most FL államnak tartozok 363dodo val,azt meg be kell fizessem;)
104mph val mentem, az meg ott szentségtörés. :))