A színnel ne foglalkoz sokat! Neked is még a gyári folyadék volt benne!
A lényeg h olyan kerüljön bele ami NITRIT-FOSZVÁT-SZILIKÁT MENTES legyen
pl g12 alu rózsaszinű, márka pl. Favorit
egy kérdés! Miután leengedted a hütővízet, neked nem volt szemcsés a víz?
Te jo ég most látom h hol laksz. Többször jártam mar arra. Es szeptemberben is tervben van Columbus ill Miami. Majd hivlak ha legközelebb ott vagyok;))
Megeszem az ebédem es hivlak..;)
További kérdés:
Mi ez a cső ill minek van ha a vége nincs sehova dugva v csak kicsúszott valahonnan?a csavarhuzonal latszodik a cső vége.
(A másik a hűtővíz tag. tartály, az ok)
Nos. Úgy néz ki h nem az olajoz hanem az olajhutobe menő cső tetejére kerül olaj majd onnan lefolyik nyilván.
Leengedtem a hűtővizet es elkezdem megnézni h honnan jöhet.
Addig is egy kérdés:
Ami most benne van hűtőfolyadék az zöld de nekem piros van itthon.
Egy két hónappal ezelőttig úgy voltam velem h a színek tok mindegy aztán egyik haverom mondta h nem. Tehát ha zöld volt akkor mehet a piros bele vagy szurjem le es toltsem inkabb vissza!?
Köszi, ezt már nézegettem én is, de arra jutottam, hogy mindenképpen le kéne engednem a hűtőt meg szétszedni a vízpumpát, hogy kiderüljön, hogy mi is a valódi gond. :)
most nézem,h az a cső a hűtő hideg cső mellett fut az az olajhűtőbe megy bele....akkor lehet h onnan folyhat...tyűha..lehet h nagyobb a gond mint gondoltam...
Latom. Viszont hogy honnan folyhat azt nem. De ahogy mondod tobb eselyes. Jobban meg kell vizsgalnod, ha lehet egy alapos mosas utan. Amikor motorozol egy pici olajfolyas is be tudja teriteni a blokkot es akkor lehetetlenseg megtalalni a forrast.
A lényeg h olyan kerüljön bele ami NITRIT-FOSZVÁT-SZILIKÁT MENTES legyen
pl g12 alu rózsaszinű, márka pl. Favorit
egy kérdés! Miután leengedted a hütővízet, neked nem volt szemcsés a víz?