Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A színnel ne foglalkoz sokat! Neked is még a gyári folyadék volt benne!
A lényeg h olyan kerüljön bele ami NITRIT-FOSZVÁT-SZILIKÁT MENTES legyen
pl g12 alu rózsaszinű, márka pl. Favorit
egy kérdés! Miután leengedted a hütővízet, neked nem volt szemcsés a víz?
kiruccantal hetvegen a strandra?
Te jo ég most látom h hol laksz. Többször jártam mar arra. Es szeptemberben is tervben van Columbus ill Miami. Majd hivlak ha legközelebb ott vagyok;))
Megeszem az ebédem es hivlak..;)
Hívjál fel ha tudsz. Skype, viber, tango, face messenger, hangout. Mind megy.
Úgy néz ki megvan a gond. Indítás után 70fokos viznel mar megjelent a pumpa oldalán es az alsó csavart kitekerve az végig olajos.

Akkor most mi a teendő?!
Help PLS!
További kérdés:
Mi ez a cső ill minek van ha a vége nincs sehova dugva v csak kicsúszott valahonnan?a csavarhuzonal latszodik a cső vége.
(A másik a hűtővíz tag. tartály, az ok)
Egyszerűen nem tudom honnan jöhet... Lehet h a végen megis a lancrol!?
Ill itt a kép is amiről beszélek...
Nos. Úgy néz ki h nem az olajoz hanem az olajhutobe menő cső tetejére kerül olaj majd onnan lefolyik nyilván.
Leengedtem a hűtővizet es elkezdem megnézni h honnan jöhet.
Addig is egy kérdés:

Ami most benne van hűtőfolyadék az zöld de nekem piros van itthon.
Egy két hónappal ezelőttig úgy voltam velem h a színek tok mindegy aztán egyik haverom mondta h nem. Tehát ha zöld volt akkor mehet a piros bele vagy szurjem le es toltsem inkabb vissza!?
Katalizátoros gyári kipufogó eladó 15e ft-ért.Érd:zoli_motor@freemail.hu
2004 es hornet alkatrészek eladók idom lámpa km óra stb
Persze ! Sz. Csaba! Telefonszámát megy hamarosan megírja ide !
Hát az csak nem ott kene megjelenjen. De holnap megnézem mert mostanság tenyleg nyomtam párszor...
Kevesebb lánckenő sprayt kell használni
...igen gondoltam, nyilván ebből a pár bekezdésből sokra nem mész....mint ahogy én sem:(
Köszi, ezt már nézegettem én is, de arra jutottam, hogy mindenképpen le kéne engednem a hűtőt meg szétszedni a vízpumpát, hogy kiderüljön, hogy mi is a valódi gond. :)
miközben tanulmányozom az én problémám rátaláltam a te gondodra is, hátha segít a szakirodalom
most nézem,h az a cső a hűtő hideg cső mellett fut az az olajhűtőbe megy bele....akkor lehet h onnan folyhat...tyűha..lehet h nagyobb a gond mint gondoltam...
köszi így lesz...ill ránézek a SM-ra is és ha nem nagy kunszt szerintem az elülső deklit lekapom és belekukkantok...az a tuti...
Latom. Viszont hogy honnan folyhat azt nem. De ahogy mondod tobb eselyes. Jobban meg kell vizsgalnod, ha lehet egy alapos mosas utan. Amikor motorozol egy pici olajfolyas is be tudja teriteni a blokkot es akkor lehetetlenseg megtalalni a forrast.
...ja és természetesen eme képek fejjel lefelé vannak természetesen...
...márcsak h a hozzászólásaim számát növeljem íme bejelölve:
további képek, itt már látszik...
akkor vegyük azt,h ha ott olaj van akkor még mindig több esélyes a dolog, jól értelmezem ugye?
Nem nagyon latni.