A termék ára is szerepel a link alatti elérhetőségen, azt mégis külön kiemelted felette, míg a szállítási időt nem, holott az is egy nagyon fontos feltétel. Én tényleg csak jót akarok neked, hogy maximálisan hiteles légy, hiszen nyilvánvalóan egy nagyon gonosz imperialista próbálkozást lepleztél le, melyet a színtiszta haszonszerzés és a magas profit vágya vezérelt. És természetesen én is mélységesen elítélem az ilyen jellegű tevékenységet, hiszen mi itt olyanok vagyunk mit egy nagy család.
Ha nincs éppen ünnepi hajrá, akkor 2-3 hét is elég tapasztalataim szerint, de akkor legyen 2-4 hét. Viszont a szállítási információk nélkül is hiteles volt a hozzászólásom, hiszen linket is adtam
annó így indult....volt (ill tuti még biztos van) az indexen civic 2006os fórum és soha semmi nem volt meg, ha gondod volt valamivel csomó idő volt míg megtaláltad, nem témaspecifikus volt a dolog stb stb...abból az aprópóból döntöttünk úgy 4en h veszünk egy tárhelyet és domain-t.
így született meg a civinfo.hu is, jelenleg itt tart:
ozzászólások száma: 52866 • Témák száma: 247 • Felhasználók száma: 414 •
...viszont azzal is tisztában vagyok, h ez a CB600F es rész annyira nem fog szakítani-pont azért mert az emberek (mint itt is)megszokták.
dehát ez van, én feltöltök mit tudok aztán ha egy két ember hasznát veszi már az is ok, egy de.megcsináltam nem volt nagy kunszt...
Ez elég brutál :D
Ekkora táska már bőven jó lenne pár napra és hátsó nyeregtáska se kéne, csak rohadtúl félek hogy összeb@szom a tankot, mert még elég szép állapotban van.
Pont ezt az XS316-ot néztem én is, mert méretben már pont jó lenne pár napra. Ezt csak a hátsó ülésre lehet feltenni vagy valahogy fellehet varázsolni a farokidomra is? Mondjuk ha leveszem a kapaszkodót...? (bár elég necces..)
Itt a szétült segg a legkevesebb, ami történhet szerintem. Ez már se nem normális, se nem biztonságos. Gondolom autópálya volt, mert "rendes úton" lehetetlen ennyit megtenni egy nap alatt.
960km-t motoroztam le egy nap a legtobbet a hornettel. En is 180folott vagyok de en elvoltam vele, fajt mar a seggem de nem volt valasztas, ujra megcsinalnam azt a napot
kevesebb, mint 300 FTért!
pl: http://www.ebay.com/itm/Durabl...
Meg hogy milyen olaj kell a gépbe
így született meg a civinfo.hu is, jelenleg itt tart:
ozzászólások száma: 52866 • Témák száma: 247 • Felhasználók száma: 414 •
...viszont azzal is tisztában vagyok, h ez a CB600F es rész annyira nem fog szakítani-pont azért mert az emberek (mint itt is)megszokták.
dehát ez van, én feltöltök mit tudok aztán ha egy két ember hasznát veszi már az is ok, egy de.megcsináltam nem volt nagy kunszt...
Baaazzz ez az amit szeretek nagyon!
1000/db
Ekkora táska már bőven jó lenne pár napra és hátsó nyeregtáska se kéne, csak rohadtúl félek hogy összeb@szom a tankot, mert még elég szép állapotban van.
Itt a szétült segg a legkevesebb, ami történhet szerintem. Ez már se nem normális, se nem biztonságos. Gondolom autópálya volt, mert "rendes úton" lehetetlen ennyit megtenni egy nap alatt.