Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A mágnesesek általában atom biztosan a tankon maradnak, ettől nem kell félned. Vezetésbe sem igen zavarnak, esetleg ha túl magasra van bővítve.
Sok forma van belőlük, ha tudsz próbálj ki párat.
Hatalmas a választék.
Ennek egy részét már leszedte a sterimob
Ha tudsz hegeszteni vagy van ismeros aki tud akkor a szovet nyeregtaska tartojat apro penzbol meg lehet csinalni
Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata konzol nélküli túratáskák terén? Melyiket érdemes vagy melyiket nem?
Pl a mágneses tanktáskák mennyire stabilan maradnak a tankon? Illetve mennyire zavar be a vezetésbe? Az üléstáskáknál mire kell figyelni? illetve milyen alternatívák vannak még? Hova tudnék még táskát felaggatni biztonságosan tartó konzol nélkül?
Vagy ha van valakinek konkrét ajánlása linkkel együtt azt megköszönöm :)

A nyár folyamán mennék 3-4 napos túrá(k)ra és konzolra nem nagyon akarok beruházni most..

Köszi előre is!
Sziasztok

Nekem a felni matricával volt egy pár köröm, de végül sikerrel jártam
(CBR600RR Leyla edit.)

Nem lakkozott, cserébe 3. éve tart
De tervbe van véve, hogy a motor színére lesz fújva a felni.....
Én minden tavasszal leengedem a tartalékot és frisset teszek a helyére.
Ugyanaz a benzin, egy a tartály. Ket cső van, a tartaléké rovidebb. :)
Szerintem keveredik a cucc, nem kell aggódnod (hacsak nem a garázs sarkában lévő 1,5 literes pet palackot értjük tartalék alatt). :)
Szevasztok!

Lehet, hogy hülye kérdés, de azért csak felteszem

A tankban lévő tartalék keveredik a "nemtartalékkal", vagy teljesen elkülönül tőle?

Másképpen: ha jókisfiú módjára mindig szépen tankolok, mielőtt a tartalékhoz kellene nyúlnom és emiatt a benzincsapom folyamatosan ON állásban van, "elöregedhet-e" a tartalék benya a tankban, vagy nyugodjak meg, mert állandóan keveredik, frissül a tankban lévő friss benzinnel? (PC36)
Na ez jól sikerült...
Hamár homár: m.ebay.com/itm/301330394058?_trkparms=aid%253D222007%2526algo%253DSIC.MBE%2526ao%253D1%2526asc%253D20150519202348%2526meid%253D4d8198602fa848038007a123d77de62f%2526pid%253D100408%2526rk%253D4%2526rkt%253D25%2526sd%253D301648149969&_trksid=p2056116.c100408.m2460
Én tőle vettem a matricákat és nem marta meg a lakk. Nem mindegy milyet veszel, a gagyit tényleg megmarja.
Felejtős. Sosem érné el a megfelelő paramétereket.
Nekem lakk alatt van a matrica és nem marta meg teljesen jó lett.
Indithatod, csak kicsit tovabb fog tartani. Ido kell mire feltelik a karbi.
Közben kitisztitottam. Gondolom az úszó majd teszi a dolgát. Hat nem gyenge kosz volt bennük...
Máshogy pedig nemszép, csakis lakk alá.
Sziasztok. Meg a crossos multambol maradt 4 liter motul 7100 10w 60 olajam. A hornet meg lassan olajcseres. Esetleg mehet bele 10w60 vagy felejtos?
Gondoltam megteszem en is ezt. Kérdés: kell-e utána tennem bmit is vagy magátol telimegy ismét benzinnel. (Azaz simán beinditom ahogy eddig is?)
Hat jo, megfogadom! :) de majd 10 rugó 4db matricáért nekem kicsit soknak tűnik... Sablonnal nem probalkozott senki?
csak arra figyelj az enyem a lakk ala kerult, mondogatta a keszitoje hogy nem marja meg a lakk. Szerinted mi lett?
A felnicsikok.hu oldalon vannak komplett szettek jó áron
Hello Darazsak! Akinek van tapasztalata, újrafestésnél hogy oldottátok meg a felíratot? Matrica v. sablont festettetek? Ha matrica, honnan érdemes rendelni? Köszi előre is! w
Akkor karbi le, szét-össze, vissza, meg ilyenek.
Ez van...

Megpróbálom feltölteni tapasztalatokkal erdekessegekkel. Aztán hátha valakinek hasznára válik. Nekem egy két hónappal ezen infók nagyon jól jöttek volna...