Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért látod úgy, hogy az egészet betakara, mert olyan szögből lett fotózva. egyébként nem takar az semmit.

lehet, ha te is más szögből fotóztad volna, akkor nem kezdünk el pofátlanul desingereskedi a géped felett...........ugye...........

Más felől lehet építkezni a kritikákból, és nem rögtön úgy felfogni, hogy büdös bunkó primitív f@szkalapok vagyunk, amiért mertünk hsz. írni erre az amúgy nyitott topicra ebben a demokratikus országban....
Érintőlegesen volt itt talán szó róla, de komolyan, miért kell egy utcai guruláshoz túrázgatáshoz fokozatszám kijelző?

Aki használ ilyet legyen kedves írja már le, hogy miért szerelte fel?
okés-értem ill.ismétlem értem a garmin konzol praktikumát/szükségességét is.

csak nem értettem az elöző hozzásolások relevanciáit....mert a méretről beszéltünk,h mekkora szentségtörést követtem el (az egy egy centivel), aztán jön egy kép ahol van egy másik "kütyű" ami 5x akkora és a fél "műszerfalat"eltakarja.....miközben látom azt is h a konzol tartó is szerelhető (mint az enyém) ami a fok.kijelzőt tartja...

hmmmm....

de hátha lesz valakinek egy igazi etalon képe amihez tartanom kell majd magam
Lehet ez segíteni fog: szoktam túrázni ismeretlen helyeken. A térképet nehéz lapozni motoron, de ....

http://www.rammount.com/part/R...

Persze ideiglenes jelleggel.

Mielőtt a másikat is megkérdeznéd:
http://www.healtech-electronic...
amúgy alsóhangon és félve kérdezem mi az a baloldalon? Sebességmérő mert az a bazinagy ma.konzol kitakarja a seb.órádat?
tényleg nem bántásként kérdezem (mert itt is inkább a praktikum lépet egyet előrébb -ahogy látom, a kinézethez képest-mert itt akár az én bazinagy fojozatkijeltőm is simán eltűnne az éterben, de a környezetben is simán
akkor maradt a szilikon-völgy a Mecsek lábánál ezek szerint...vagy talán a kinyírt cukorgyárak gyártósorai....
Pakson áramot készítünk (legalábbis hozzájárulunk) .
esküszöm még mindig nem értem ezt a felháborodást....

látom h szebben kidolgozott ez a cucc-valóban az, nincs kétség, de maradjunk már a realitás földjén....EBBE a környezetben-hornet műszerfal (főleg az ahol két bugyuta óra van-és itt is kinek a pap kinek meg a papné szindróma játszik) Nem TÖKMINDEGY az az egy egy centi!?!?!
itt inkább a hasznosság a mérvadó mintsem a bjúti...mert ide aztán bármit tehet az ember szebb nem lesz a műszerfal-és nyilván nem is kell h az legyen....és nem, nekem sem kenyérre kellet a különbozet...
Kiszólt a lyuk a gödörből!
Na a másik jómadár
Vegyétek már tudomásul, hogy ezt itt (spárta) Magyarország!
Nem Módosok laknak itt kérem szépen
Gondoltam most már én is hozzászólok ehhez a parázs vitához. Mindenki azt és olyet tesz fel a motorjára, ami neki tetszik és a pénztárcájába belefér. Nekem az amit motorostársunk feltett sem méreteiben sem a kidolgozottságában annyira nem tetszik (képek alapján nyilatkozhatom csupán).

Neki ez jön be ...

Nekem meg a másik, igaz többe került (de már a 3. motoron van ugyanaz ).
nyertél 1-1 centi...

(maradjunk annyiban számomra, a lentebb írt környetebe szerelve a 20k-s diferencia több mint a 30mm)

ennyi.
Van akinek nem, de ez így jól is van "szabad ország"-"szabad-akarat" mindenki azt vesz amit akar...
megígérem ha egy ötösért eladod a tiéd akkor azonnal lecserélem
"méretét elnézve kb akkora-gondolom itt az egy két mm teljesen irreleváns...."

...és megint nem néztél utána...feladom...

Digi cucc mérete:
40 x 30 x 22 mm

Healtech - Proptech:
30 x 20 x 13 mm
annyira nem vagyok szakértő sőt semennyire sem, azt sem tudtam,h létezik ilyen.
Ha ez a hsz-ás előbb jön mikor felmerült akkor lehet h mérlegelek.
Eddig a nálam tapasztaltabb motorosok(ti) csak a giprot hozták fel...és valóban nem nlztem utána jobban, mert úgy voltam vele,h egy olyan elektronikai kütyü ami max 1000 forintból kijön (haszonnal max 1500) és mindazt 25k-ért adják, akkor nem veszem meg h hasonló van 5 alatt is.
e tekintetben rossz az üzletpolitikám-mert kerülöm a külföldi termékeket és inkább magyart veszek ahol tudok (pl semmi pénzért nem vennék tót tejet ) de ez a különbözet már akkora,h úgy voltam vele h inkább bepróbálkozok (az eredeti abszúrd (pofátlan)árat mérlegelve)

amúgy biztos az alkatrészek is magyarok, itt gyártják itthon Pakson;)),
méretét elnézve kb akkora-gondolom itt az egy két mm teljesen irreleváns....
Várva várom, mert az eddig (mostanában)offosabb nick-ek műszaki kérdésekre sem nagyon aktivizaljak magukat amikor az embernek tényleg segítségre lenne szüksége. Hanem akkor el a fórum amikor faszsagokrol megy az oda-vissza:(((
" apropó azt szerinted hol gyártják? No. vagy Svájban mint a Breilingot....kétlem....max Taiwanban)"

Melyikre gondolsz, Healtech vagy Proptech? Megsúgom, mindkettő magyar termék ;-)

Méreteknek nézz utána, ha nagyon érdekel.
Lehet nem nem át a Hornet-s stílusomból fakadóan a mondani való, miszerint nem a kijelzővel van baj(om), hanem azzal hogy ez nem harmonizál a tipussal, illetve ahogy az fel van szerelve.

Egyéb iránt nekem van csak ilyen stíliusom, és nem a Honda Horne tulajdonosainak!
De aki ismer személyesen, az tudja hogy ki és milyen vagyok

Ha sikerül előkotorni az én fokazat kijelzőről készült képet, akkor kirakom ide, bár hozzá teszem, nem etalon, nem követendő példa, csak gondolom hogy nem torzíttam el vele a műszerfalamat.....
...bár lehet h így gondolkodva a témán lehet h azokat érint érzékenyen akik 25-öt fizettek hasonlóért
ennyire más lenne a 20k-s különbözettel kijött cucc?
...lehet h nem rémlik és nem néztem utána eléggé de úgy emlékszem,h külső dimenziói kb ugyan ez mint ennek a kínai cuccnak (apropó azt szerinted hol gyártják? No. vagy Svájban mint a Breilingot....kétlem....max Taiwanban)
Azért köztünk szólva eme hornetnek a műszerfala, ott a kormányrudazat nem egy díjnyertes alkotás-hisz nem is azért készült ill.nem is azért szeretjük a hornetet, eleve ott a lámpája olyan mint annó a simsonon volt....tehát nem hiszem h az a 4x3 centis kocka rontana annyit a látványon.
Nyilván a kocsim műszerfalára nem helyezném el...de ez nem is az...
Jah Szóval... de hát nem nekem/nekünk kell tetszenie. :D
A nem kimaradt
Félreérted, nem a fokjelző használatával van gond, hanem a kínai cucc megjelenésével. Szerintem is nagyon ronda, főleg ahogy felraktad ( ) ,de hát nekem/nekünk kell tetszenie.
Mesélj, ki bántott?
bárki bármit mondjon.....
ma próbáltam ki élesben a dolgot és bevallom "nőiesen", h nekem segít.
bevallom őszíntén nem érzem még a gépnek a hangjából,h melyik fokozatban van. Nyilván ez a rutintalanságomnak tudható be meg a kevés km-nek de pont ezért is készült alu konzolra....ha már zavar vagy ciki (ahogy itt sokan másoknak) akkor kp 2 perc alatt kiszedem.
Hameg elég nagyra nő a kukim akkor marad, mert a nagy kuki mellett bmi ciki jöhet

akiket érdekel... és aki 5000-et akar fizetni 25000 helyett "ugyan azért" a dologért....és aki nem veszi a fáratságot vissazolvasni (amit megértek mert eme fórum totál struktúrátlan) annak ismételten itt a link

http://www.ebay.com/itm/201087...