Markolatból én most vettem Progrip-et (supermoto-ra valók :) bagatel összeg. Sportdobból most van fent egy a hirdetések között 50.000 ért összekötővel és E betűs ( Én 1 hónapon át kutattam az enyémet ). Nász Balázst tudom jó szívvel ajánlani, igényes a munkájára és nem basz át. ( Facebookon egyszerűbb elérni mert Kőszárhegyre lajtoskocsival hordják a térerőt )
Sziasztok! Októberben vettem a hornetet, nagyon meg vagyok vele elégedve. Eddig tökéletesen tette a dolgát. Mostanában gondol egyet ha megállok a piros lámpánál vagy mindegy hol és magátol léáll alapjáraton. Aztán ujra indítom és megy rendesen nem rángat semmi, csak alapjáraton áll le.
Egy barátom most lett `03-as hornet tulaj, pár dolgot keresünk a gépére:
- bukócső vagy gomba ami ehhez a típushoz passzolna
- valami ízléses de nem túl drága sportos dob
- értelmes markolat és kormány végek
- a gyáritól szebb lábtartó
valamint Fejér megyében valaki akire karbi szinkron kapcsán rábízható a moci és akit ajánlotok.
Előre is köszi az infókat.
neten megtaláltam....nagyon sajnálom,h itt nincs topicokra szedve ezen témák és ömlesztve minden (annó én ennek aprópójából kezdtem el egy külön fórumot indítani a kocsimra)
he ezt valaki majd ismét meg akarja csiálni sajnos neki is keresgetnie kell, nemohogy egy helyen integrálva lenne-mondjuk elektronika-műszerek csoportjába:((((((((((
ez van...
észrevettem amikor legelőször is mentem a motorral h egy bizonyos pontosn, fordulaton nagyon ciripel a gép.
én elöszőr arra a rugózat kinézetű hővédő huzalra gondoltam ami a hűtőcsővön van rajta, de ma ahogy hallottam nagyon nem az.
Amire nagyon hasonlít az olyan hang mint annó a simsonomnál volt-az a tű hangja ami a karburátorban a dűznibe ki be járkált (rezonált a falához)
tapasztalt valaki már ilyet-egyenlőre más jelenség ezzel egyetemben nincs....
gondolom ott a pofák bekopásáig állandóan ért a tárcsához a két betét, és az kptatta előbb le amíg fel nem veszi a teljes profilját a tárcsa felületének....
most ha felemeled könnyen el tudod tekerni a kereket? (azaz nem fog be a fék alap helyzetben?)
én is cseréltem elől betéteket és hátul betét+tárcsát, igaz én a HH EBC-t vettem meg(az volt írva h a tárcsát is jobban kíméli miközben jobb a hatása és nem kopik annyira-eddig úgy gondoltam,h ezek pont kizárják egymást-vagy ez, vagy az
Mikor megvettem a motort a hátsó fékbetétet cserélni kellett és vettem bele egy sima mezei EBC betétet. Akkor még a tárcsán érezhető kopás nem volt tapasztalható. Most 3000km után a két piros nyíl által közrefogott vékony sávban kézzel érezhető a vékonyodás. Valaki tapasztalt már ilyet?
Úgy néz ki h hetfon megjön a fokozat kijelzom.
Kérdés:
Tudja valamelyikőtök h melyik színű vezetek micsoda abban a csatában ami az órába megy?
Kellene ugye a fordulatszám kij jele, kellene az üres jelzés stb...vagy van erre külön topic valahol -kár h ennyire ömlesztve van minden:((
Egy barátom most lett `03-as hornet tulaj, pár dolgot keresünk a gépére:
- bukócső vagy gomba ami ehhez a típushoz passzolna
- valami ízléses de nem túl drága sportos dob
- értelmes markolat és kormány végek
- a gyáritól szebb lábtartó
valamint Fejér megyében valaki akire karbi szinkron kapcsán rábízható a moci és akit ajánlotok.
Előre is köszi az infókat.
Nekem kocsiba proji van. Ha nem az lenne akkor tuti ez...
he ezt valaki majd ismét meg akarja csiálni sajnos neki is keresgetnie kell, nemohogy egy helyen integrálva lenne-mondjuk elektronika-műszerek csoportjába:((((((((((
ez van...
én elöszőr arra a rugózat kinézetű hővédő huzalra gondoltam ami a hűtőcsővön van rajta, de ma ahogy hallottam nagyon nem az.
Amire nagyon hasonlít az olyan hang mint annó a simsonomnál volt-az a tű hangja ami a karburátorban a dűznibe ki be járkált (rezonált a falához)
tapasztalt valaki már ilyet-egyenlőre más jelenség ezzel egyetemben nincs....
Szükségem van a `07 (PC41) fekete Hornet gyári színkódjára, ha valaki meg tudná mondani nagyon megköszönném...
talán ez az eladó a legolcsóbb most:
http://www.ebay.com/itm/2X-5th...
most ha felemeled könnyen el tudod tekerni a kereket? (azaz nem fog be a fék alap helyzetben?)
én is cseréltem elől betéteket és hátul betét+tárcsát, igaz én a HH EBC-t vettem meg(az volt írva h a tárcsát is jobban kíméli miközben jobb a hatása és nem kopik annyira-eddig úgy gondoltam,h ezek pont kizárják egymást-vagy ez, vagy az
hihetelen h senkinek nincs meg normál pdf formátumban a SM
Kérdés:
Tudja valamelyikőtök h melyik színű vezetek micsoda abban a csatában ami az órába megy?
Kellene ugye a fordulatszám kij jele, kellene az üres jelzés stb...vagy van erre külön topic valahol -kár h ennyire ömlesztve van minden:((
köszi
alitta pont ssik kukac gmail pont com