Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudsz pontos linket adni,hogy honnan rendelted a fokozatkijelzőt?! 2003as hornetre megpróbálnám hátha
Na elojott a hornetes stilus ami miatt az elso utan eszembe sem jutott a kovetkezo talalkozkra menni.
Nekem is van fokozat kijelzőm......de nekem nagyobbra volt szükségem, mert kicsi a kukim
Pontosan nem ertem a postot, vagy ezek szerint en lehetek az első aki fokozatkijelzot tett a gépre...pedig eleg későn vettem motort...:)
Hmmmm...
Szevasztok!

Jól indult a nap....de ez meg mi a sz@r? Egy Rally Cross műszerfal?
Utoljára Béresék Corolla-jában láttam ilyet, de hát ott ugye kell is látni h melyik fokozatban b@szod szét a gépet....

Még ilyet......
Sziasztok! Megválnék Sony AS20Wifi kamerámtól. Tartozik hozzá 1 Gopro adapter és 1 Gopro Side mount. Csak egy ragasztós tappancs kell és már mehet is sisakra vagy idomra :) Néhány alkalommal használtam csak. Ár:38000 (Elérhetőség 0630négy863egy5hét)
Sziasztok. Az Info es link a 18082 es hszolasban!
Most mar csak az van hatra hogy belinkeld honnan rendelted
Konzol ma elkészült. Cucc rákerült. Es közben megjöttek a gombák is...
Hatra van meg a tükör upgrade ami a vámon van jelenleg...es ennyi a pimpelésből egyenlőre...
Sziasztok ! PC 36-hoz keresnék alsó teló összekötő hidat, tud valaki esetleg eladót ?
Igazság szerint 4 éve úgy vettem a motort hogy a bal oldalán csúsztak vele. A hűtőrács több helyen is be van nyomódva, és ezen nyómódások egyikénél kezdett el folyatni. Hatályos időn belül azért szeretnék hűtőt cserélni, de eddig sehol sem találtam bontottat ami sérülésmentes lenne, újonnan meg 150e, az sok lenne. Ötlet?
Lehet hogy valahol már el volt gyengülve az anyag és ennyi rázkódás kellett csak neki. Vagy a kerék feldobta. Simán lehet.
Szerbusztok barátim!
A múltkor írtam h folyik, nem is, inkább ömlött a hűtőm. Jó elvittem levették, lakatos megcsinálta, most jó, laza 11e. Minden rendben!
Viszont a kérdés a következő! 10 nappal azelőtt hogy elkezdett szivárogni a víz, 150el átmentem egy bazi nagy hódon! Vagy a tököm tudja mi volt az a lényeg hogy szőrös volt, kerek és át akart kelni az úton, sötét volt és mivel vagy 10 társával együtt flangáltak arra az egyikből palacsintát csináltam. Azt hittem esni fogok de semmi sem történt, ugrott egyet az első kerék és gond nélkül folytattam utam. Utána 10 napig nem használtam a Hornetet, és mikor elővettem akkor kezdett ererszteni. Lehet a két dolognak köze egymáshoz? Megsérthette a hűtőt a szétlapuló hód?
Erre volt egy nagy élményem a cetli a napszemcsi közepén, olyan szinten állt bele egyszer egy próba során a szemembe, hogy egy hétig csepegtetnem kellett.
Szia!

Ez alapjárati fuvóka dugulás lesz, de majd az okosabbak megmondják.
Irány karbit tisztítani......és szinkronizálni.
Szia!

Annyit kérnék tőled ha nem fáradság, hogy ha már van egy kicsi tapasztalatod vele, akkor írd már meg légyszíves.
A másik hogy melyiket vetted?

Köszönöm!
Tegnap az install után fényképeztem. Meg a cucc nincs kész mert bent most csináltatok hozza tartó konzolt. Ha mindez kész es mar nem kell babralni akkor nyilván lekerül róla...
Még a hülyének is. Nagyon fasza lett. Csak azt a védőfóliát húzd már le, mert így olyan, mint amikor a napszemüvegen rajtahagyják a matricát.
Csak bedugott allapotban.
honnan rendelted(link)? Típus specifikus ?
Nem besüt hanem bedugott...
Helló srácok !
Olajat cseréltem,de elfelejtettem hogy betekert nivópálcával, vagy csak simán besüt a kell a szintet nézni?!?
Ma megjött az ebayen fojozatkijelzom. Egy szóval:tökéletes.
Betanitas kész videót majd teszek fel. Képen meg látható h van benne fotó dioda azaz két fenyerosseg van. A cucc állat a konkurenciától nyúltak le es adjak összesen 16dodóert, hát nem megéri!?
Ennyi;))