Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sikerült megnézni?
Szia!
Engem érdekelhet... :)
Tudnál adni egy mail címet amin meg tudjuk beszélni?
Köszi.
Eladó egy alig használt headset!
https://www.louis.eu/artikel/a...
Természetesen jóval olcsóbban!
Hétvégén....jelenleg nem vagyok az országban de hétvégén este csinálok egyet mindenképp. Azt h egy képből mi fog eljönni nem tudom. Max ha két uolyan moci állna egymás mellett egyik halogennal vilagitani...de ezen ne múljon;)

Amúgy egy szaki ezt írta erre a fesszabalyzós mókára:

A cbnek van feszszabályzója, ezt tudva főleg lehetetlennek tartom hogy valami elfűtse... plána hogy mi.. a tekercs nem melegszik azért mert nem terhelik, akár ritkaföldfém gerjesztésű akár elektromos.

Ezt is lecsekkolom igy mindent ledesitve h egy óra után milyen meleg lesz a cucc...
Én is :)
Dobjál már fel vmi képet, hogy világít kíváncsi vagyok.
Csak részben.
A régi 955-ösökig bezárólag.
Az újabb 1050-estől kezdve a kicsikig mindben szögugyanaz a fesszabos,statoros rendszer van mint minden motorban.
hát ez jó kérdés, gondolom olcsóbb így meg kevesebb a hiba lehetőség.
En nem ganyolasrol beszéltem. 5.5millas autoba nem rakok hidd el en sem smd5050 es ledeket tompított helyére;)
...de ne haborodj fel ezen, nem te kozlekedsz vele, es mivel hangsúlyozom ismét -mivel nem HID rol beszélünk igy a közlekedésben résztvevőket sem zavarom. Ami történt az h nem tetszett az ami van, azert amiért taglaltam. Ennyi az egész;)
Üdvözlöm az Urakat! Én egyedül azt nem értem miért nem lehet a motorba is gerjesztett generátort tenni, A TRIUMPF-BAN PL ILYEN VAN BEÉPÍTETT FESZÜLTSÉG SZABÁLYZÓVAL, és még kisebb is a mérete mint az állandó mágnes gerjesztésűnek, cserébe viszont sokkal pontosabban tartja a feszültséget , és nem kell a felesleges teljesítményt hővé alakítani. A japánok valamiért szerelmesek a ritkaföldfém-mágnesű forgórészbe!
A vetítési kép a foncsortol es a az ot ért fenytol függ. Ha az a fény nem oda vetít ahova eredetileg a mérnökök képzeltek akkor természetesen szór. Tipikus példa h csomoan beraktak a HID-t.
Ha a képet megnézed akkor a lednek a fénypontja ott van ahol a halogenban az izzoszal. Es mivel ennek fenyereje 2500lumen környéken van -miközben a halogen kb a fele, igy nagyon rossz nem lehet. De képet igerek minde kepp;)
Amúgy a kocsimba projektort szereltem az megint mas;)
Rengeteg kép a civinfo.hu-n...

A blokkal való összehasonlítás nem egészen ekvivalens;)
Nem az új autókkal van gondom, hanem amikor a régit erőszakolják meg ilyenekkel...
Nem veszem magamra hisz egy nyavajas izzót cseréltem le LED re. Ennyi. Attól h egy új autóban LED technológia van es nem a 19.szazadi izzoszalas lámpa attól mitől lenne karácsonyfa!?
Ilyen elven ne legyen önindító sem a motoron eleg a berugokar;)
Ezt ezt. Az autoban 1,5evet ment ami kb 60000km volt.
Feher, enyhen kekes fény. Nagyon jo volt esoben is!
Mar meg ne haragudj de akkor dobd ki a motorodbol a blokkot mert idejet múlt fűtőmű.

Majd azert a vetitesi keprol tegyel egy kepet fel. A hornetnek eleg jo volt a vetitesi kepe, most az sv-mnek sokkal rosszabb de a ket halogen szaritja az utat
Látni és látszani nekem is ez az elvem, de és most ne vedd magadra, azért van egy határ szerintem.
Attól agyhugykövet kapok mikor egyik másik kocsi, motor, úgy néz ki mint egy karácsonyfa.
Az alján ott van az akvárium világítás is, meg az első lámpa maszekolva van egy led sorral.....
Ha ez ember mindenhol világítós motort szeretne vegyen GoldWinget...
Annak legalább jól áll.

bigoneoszi köszi az izzó tippet.
Lehetőség szerint ezeket megpróbálom mellőzni mint írtam. Ezek idejétmúlt futotestek;))
(Asszem talán 80%ban fut es 20ban világít, valljuk be nem jo arány:))

Viszont ami kell ezek szerint h utána olvassak ennek a motoros fesszabalyzo működésnek.
Amúgy ami tönkreteheti az a hő ezek szerint legalábbis mást nem mondtatok ha jól rémlik...?
Mármint a sportlight-ot.
Ilyet kell belerakni. Szép fehér!
http://www.gelighting.com/Ligh...
Én éjjel nappal refin megyek.
Amikor rámvillognak, intek nekik, h köszi, h észrevettél.
Legközelebb megnézem mennyire melegszik egy menet után... Amúgy eleve a vazra van erősítve tehát a hot csak elvezeti amennyire kell...de kiderül....
Nem fog azert eldurranni az a fesszab szerintem
Hat nemtudom te milyen halogenekkel talalkoztal de nekem kb 2000ft volt egy feher fenyu izzó. Azt hitte mindneki hogy xenon, autoban is ez van es az sv ben is. Tokeletesen világít szep feher fénnyel.
A halogennal csak annyi h időt múlt es ki nem allhatom a járműveken a "nap sárga " szint, nagyon ládás fíling:))
Ez a cucc 20e HUF körül megy tehát nem mondanám olcsónak. Itthon meg meg drágább.
Akkor a rendszamtabla világítás es a két hátsó lampamba visszateszem az izzókat. Igy fog fogyasztani kb 15w on plusz a LED elől 55helyett 20at...igy kb 35w lesz a difi...vagy kapcsoljam fel a refit is, tuti ami zicher....bár igy sokan nem fognak engem szeretni...

Amúgy kösz skacok a felvilágosítást...