Ne izgulj nem vagy egyedül
Én Hétfőn elkezdtem a hetet, csak tegnap volt pihenőnapom , de akkor meg fusizni kellett menni Pásztóra (4db klímát megjavítani) majd ma estétől megyek egy hetet.... jupiiiiii
Na meg most megmakacsolta magát a seggrakétám , mert nem akar beindulni, élmény volt kedd reggel hazasétálni, majd valamikor lesz időm megnézem mi a franc baja van. a darázs meg úgy is pihen.
De már nagyon elegem van nekem is ebből az időjárásból, mert csak több munka van miatta...
Mi is egy 3 napos túrát terveztünk. Most rejszolhatok itthon b@sszameg.
Hogy mi a francért nem hét közben esik, amikor amúgy is mindenki a munkahelyén rohad...
A 2015.05.23-ai Motofest 2015 rendezvény a kedvezőtlen időjárás miatt elmarad, de egy későbbi időpontban megrendezésre kerül, melyről e-mailben és a rendezvény facebook eseményén értesítjük
Pff... nah, szóval. Leveszed az ülést, bal oldalon a faridom elejénél lesz egy szürke, vagy fekete műanyag doboz szerű valami (amibe sok színes vezeték megy). Nah. Az a gyújtásdoboz
Én Hétfőn elkezdtem a hetet, csak tegnap volt pihenőnapom , de akkor meg fusizni kellett menni Pásztóra (4db klímát megjavítani) majd ma estétől megyek egy hetet.... jupiiiiii
Na meg most megmakacsolta magát a seggrakétám , mert nem akar beindulni, élmény volt kedd reggel hazasétálni, majd valamikor lesz időm megnézem mi a franc baja van. a darázs meg úgy is pihen.
De már nagyon elegem van nekem is ebből az időjárásból, mert csak több munka van miatta...
mar aki.... en hetvegen is ott rohadok
Hogy mi a francért nem hét közben esik, amikor amúgy is mindenki a munkahelyén rohad...
De öröm az ürömben, hogy így majd jó időben körözhetünk
Tisztelt Résztvevők!
A 2015.05.23-ai Motofest 2015 rendezvény a kedvezőtlen időjárás miatt elmarad, de egy későbbi időpontban megrendezésre kerül, melyről e-mailben és a rendezvény facebook eseményén értesítjük
Jut eszemben az én motorom ezüst színű.....akkor is ott van?
Mert amit Nándi belinkelt láthatóan fekete
Teljesen összezavartok.......
Spóroltatok nekem egy 5-10 rugit, egyszer ha megismerlek titeket megköszönöm, egy kör sörrel.
Más:
Be reggeltem a hétvégi ringre, de úgy néz ki esni fog.....
Amelyik oldalon nem találod, az a jobb. Keresd a másikon
Melyik Bal?
Amikor a motor előre néz? vagy
Amikor a motor hátra néz?