Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JAVUL AZ IDŐ :D:D:D:D:D Holnap talán lesz egy lélegzetvételnyi jóidő :D Ki kéne nézni Csesznekre ha már a ring elmarad :P
Ne izgulj nem vagy egyedül
Én Hétfőn elkezdtem a hetet, csak tegnap volt pihenőnapom , de akkor meg fusizni kellett menni Pásztóra (4db klímát megjavítani) majd ma estétől megyek egy hetet.... jupiiiiii
Na meg most megmakacsolta magát a seggrakétám , mert nem akar beindulni, élmény volt kedd reggel hazasétálni, majd valamikor lesz időm megnézem mi a franc baja van. a darázs meg úgy is pihen.
De már nagyon elegem van nekem is ebből az időjárásból, mert csak több munka van miatta...
"francért nem hét közben esik, amikor amúgy is mindenki a munkahelyén rohad..."

mar aki.... en hetvegen is ott rohadok
Mi is egy 3 napos túrát terveztünk. Most rejszolhatok itthon b@sszameg.
Hogy mi a francért nem hét közben esik, amikor amúgy is mindenki a munkahelyén rohad...
Nagy terveim voltak a hosszú hétvégére de ez a köcsög első mind elmosta :`( Nem vettétek észre hogy minden hosszú hétvégén fos idő volt?
Mi a f@szér` nem tud elállni végre ez a rohadt eső?!
Remelem szabad leszek a kovetkezo idopontnal.
Én e-mailben kaptam meg ugyanezt
De öröm az ürömben, hogy így majd jó időben körözhetünk
Ne zavard össze
07től Hornethez(600) eladó újszerű K&N légszűrő új ár feléért.Csak tel 70 3179083.
Hungaroring facebook oldalán írták:

Tisztelt Résztvevők!

A 2015.05.23-ai Motofest 2015 rendezvény a kedvezőtlen időjárás miatt elmarad, de egy későbbi időpontban megrendezésre kerül, melyről e-mailben és a rendezvény facebook eseményén értesítjük
Valóban, de a képen KisCefi motorja látható
A Nándié narancssárga , de ha ugyanilyen közelről nézed a tiédet is, akkor tök egyforma a kettőtöké
Chubby!
Jut eszemben az én motorom ezüst színű.....akkor is ott van?
Mert amit Nándi belinkelt láthatóan fekete
Teljesen összezavartok.......
Hülyéskedést félretéve köszönöm!
Spóroltatok nekem egy 5-10 rugit, egyszer ha megismerlek titeket megköszönöm, egy kör sörrel.

Más:
Be reggeltem a hétvégi ringre, de úgy néz ki esni fog.....
Ehun-e talaldod
Amelyik a másik bal kezednél van az a bal ! !
Nézelődős motor.. mingyá besz@rok.
Amelyik oldalon nem találod, az a jobb. Keresd a másikon
Azaz! Ok!
Arra megint kérdeznem kell!
Melyik Bal?
Amikor a motor előre néz? vagy
Amikor a motor hátra néz?
Még nem. Ha DPD hozza, akkor este 8 körül jön
Gumi nem ért meg oda?
Van kütyüm azzal eszik 7-et. Igaz megy, mint az ökör
Pff... nah, szóval. Leveszed az ülést, bal oldalon a faridom elejénél lesz egy szürke, vagy fekete műanyag doboz szerű valami (amibe sok színes vezeték megy). Nah. Az a gyújtásdoboz
Gyújtásdobozt emeld fel. Alatta. Az is lehet, hogy már valaki kikaparta onnan, de ott a környékén meglesz