Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miután felgyulladt a lámpa átforditottam tartalékra, de amikor megálltam tankolni még volt benne benga "bőven".
És a szint jelző sem folyamatosan világított hanem néha néha felgyulladt. Gondolom pont határértéken volt..
De akkor ez normális, hogy ha nem váltom át egyből tartalékra akkor nem kap annyi naftát sima nyitott állásba?
Bocs, nem üzemanyag szintjelző (az a 2003-on még nincs): természetesen a narancssárga figyelmeztető lámpára gondoltam.
Egyszer én is jártam így. Menet közben leállt először az egyik henger, aztán a második is, aztán lefulladt. Az a szemétláda üzemanyag szintjelző pedig csak újraindításkor gyulladt fel, miután már próba-szerencse alapon magamtól is tartalékra állítottam a benzincsapot.

Én azóta inkább minden tankolásnál nullázom a napi km számlálót és 170 km-enként megállok tankolni. Megfigyeltem, hogy városi használat mellett nekem kb. ennyi a hatótáv. Az üzemanyag szintjelzőben pedig többé nem bízom.

Szóval én is ugyanarra tippelnék, mint Hornet1990. A jelenség valószínű oka: kifogyott a nafta.
Igen, kb 7000et mentem még vele én, és azóta nemtudom mi van vele.
ŐŐŐŐŐ a Benzincsapot megtaláltad már? :) bal oldalt a tank alatt. 10-12L a alap üzemanyagmennyiség + 5l tartalék :)
Sziasztok!

Érdekes dolgot tapasztaltam ma PC36-omnál. Üzem meleg motornál egyszer csak az alapjárat annyira leesett hogy leállt a motor. ujrainditottam de ugyanugy leállt. Rátettem a szivatót, majd pár másodperc után vissza vettem és rendbe jött..
Majd pár száz méter után kigyulladt a benzin lámpa.(vagyis inkább villogott össze vissza.)
Elmentem tankolni, de csak kb 10 litert tudtam belepakolni.
Nem biztos hogy a kettő összefügg de hátha már valaki találkozott ilyennel.

Jövő héten viszem átnézetni a motort, mert most vettem kb 2 hete. De addig is hátha tud valaki mondani valamit rá hogy mitől lehet.

előre is köszi!
Tiszteletem!
2007es pc41 em van, pici gondom van vele.alacsony fordulaton picit habog, egyenletes lassú haladáskor be-be dadog,fordulaton hibátlan. Más esetleg tapasztalt ilyet?
Várom az értékes és hasznos válaszokat!
Köszönöm,széles utat!
Tudod!
Netről olcsó lánc! Másé is ilyen! Drótkefe! Arany meg forogjon, Bubusnak van alkatrésze! Bla-bla-bla !
Túl görcsölöd cimbora, használd ne nézegesd !
Köszi ! A kérdésem továbra is fenn áll !
Igen, lassan végét járja...... Majd egyre több láncszemnél fogod tapasztalni.
Bemegy alá a por sár piszok stb...
Találkozott már vki lánc tömítőgyűrű szakadással?
DID 525 VX
Nem kell rá.. legyen jó aa kormánycsapágy és legyen megfelelően lehúzva. A Hornet nem hajlamos szitálásra.. kivéve ha puffos, de akkor kanyarodni is rémálom.
Annyi, amennyit a manuál ír, de van amikor beborítom a maradékot... vagy a motorba, vagy egy másik flakonba
Van valakinek kormánygátlója 2007 előtti bringán ?
Hidegen. Melegen lehet az 4,4 is! Átmérőben
Na de most komolyan! Mennyi?
De ha arra gondolsz, amire én, akkor inkább 4,7... összesen
Ezt nem értem, hogy érted
Nem is értem, hogy miért nem áruáljtok el neki, hogy 2,8 L meg egy kicsi ha igényli. A másik meg 0,7 L de lehet h kevesebb
Azt elfelejtettem, hogy nektek az ára 30.000 Ft.
Sziasztok!

Van egy zsír új, hibátlan Bridgestone Battlax T30 R hátsó gumim eladó.
Méret: 180/55 ZR 17 (73W)
2014-es DOT

Ár: 35.000 Ft
Átvétel csak személyesen. Budapest 13.ker. környékén vagy Veresegyházán.

Csak holnap rakom fel az apróhirdetőbe, ha valakit érdekel, akkor PM.
Oszt a odalplasztik köll-e még?
Ez elég jó hír :)
denyboygod@g-m-a-i-l.com

Köszönöm a segítségedet!
Jó hír: vállalja! Add meg légyszi az email címed és küldöm a többi infót!
Nem tudtam melyik kérdésedre válaszoljak, így e mellett döntöttem Dévidzon kollégának van, csak győzd meg, hogy nincs szüksége rá