Szia! Köszönöm szépen!
Én a karokat az aliexpreszről rendeltem, 15 dollár volt, meg én a hosszú karokat kértem. Semmilyen átalakításra nem volt szükség, a gyári helyére felment, és tökéletesen teszik a dolgukat.
Jahhh a szamár kérdésre a válaszom, hogy az a Fateromé! Még 3 év és mehet OT.-ra addigra talán eléri az 50ezret is , legtöbbször a garázs mélyén van letakarva....
Szia DannyL!
Köszönöm a lehetőséget, de nem kell!
Épp tegnap motoroztam az isaszegi úton ahol annó megsérült a tükröm és megtaláltam azt a gumidarabot, amivel rögzítve van a tükörlap, és a gyári tükröt így megtudom majd csináltatni. Mindenesetre köszönöm!
Szia !
Patent lett,a gép.
A karokat e-bay-ről rendelted, kellett rajta alakítani, hogy feltehesd vagy simán felment?!?
Nagyon patent a kis Szamár is a háttérbe,tiéd?!?
Nem kell egy ugyan ilyen balos tükör tarcsiba? A jobbost letörtem, de a balos sértetlen, viszont nekem már nem ilyen tükröm van. Odaadom szívesen neked ingyen, nálam csak porosodik.
Hali! http://homasita.hu/product/215...
Én csak poénból tévedtem be a homiba, gondoltam megnézem, hogy kapható e bármilyen tükör.... Elöször az infinty-t néztem ki, de az csak fől-le állitható, majd kibontottam ezt a Limits-et és mivel nem tünt annyira kinai bovlinak így megvettem, szerintem azt a 7000ft-t megérte, van is súlya becsületesen, nem remeget és nem rázkódott el a próba út alatt, és szerintem majdnem ugyan olyan jól hátra látok benne, mint a gyárival. Ezzel elégedett vagyok!
Ja igen amikor rendeltem a karokat, hát ott nem tűnt ilyen rikítónak az arany, de annyi baj legyen. Már nagyon rossz volt nézni , hogy süt a nap , szép idő van, rengeteg motoros az utakon, én meg b@szom a rezet othon, mert se tükör, se kuplung kar. Bár a szamár kergetővel kijöhettem volna, de azt csak munkába járásra használom, sok élvezetet nem ad
Ma meg végre találtam egy normális tükrőt is, szóval happy
Sziasztok!
Véégre folytathatom a szezont 3 hét kihagyás után egy autós társ miatt...
Kapott új tükröket és új fék&kuplung karokat , szerencsére a lámpatartó ragasztása az jól sikerült és nem rezonál be menet közben. Már csak benzin kéne
De sajnos kis pénz kis muzsika.
Látható csak tükröz,így kell egy matt fólia.Így már naponi is jó.Nem egy garmin,picit lassú és az első hideg indításkor 1-2 perc míg megtalálja a műhódakat.
Ha nem vállalod be sajnos addig kell várni míg valaki elad használtan egy garmin zümot.
2003-as Hornetemnek szivárog a benzincsapja. Azon a részén ahol szegecselve van nem pedig szétszedhető. valakinek valami ötlet javításra, vagy nincs e valakinek elfekvőben egy csap? illetve más típusé nem e egyezik vele? neten csak újat találtam de az 50 ropi
Ha valakinek volt hasonló problémája illetve tud segíteni azt szívesen fogadom! köszi
nézegetem a hálót, a világ hálót, és csapódok.....sehol senki nem sufnizza a 07- Horner dörrentőt.....
Miért van ez?