Nem feltétlenül kell arra gondolni hogy külföldről behozott szemét a motor.... A márkakereskedésekbe bekerült, és kiállított modellek nem feltétlenül vannak forgalomba helyezve. Másrészt létezik raktárkészlet is :)
Jogos. Nem tudom, hogy egy ilyen állapot felmérésnél az kijön-e ha ráteszik a gépre. Kompresszió mérés vagy hasonló. Am meghallgattam meg mentünk is vele egy kört nem úgy tűnt h szét lenne hajtva de nem zárom ki. Bár ahhoz képest eddig megnéztem 6 motort és ez volt a legjobb állapotban. Van még kettő ezen kívül hát majd kiderül hogy melyik lesz a befutó. Van egy olyan is amelyik 4600 km-el van és 2007-es. Hát megmondtam a tulajnak hogy nagyon szkeptikus vagyok, hogy ebben ennyi van. De rendes volt azt mondta h hívjam fel az előző tulajt beszéljek vele, meg a szegedi Hondát is felhívtam azt mondták, hogy ha utánanéznek nagy valószínűséggel megmondják hogy kb reális-e a km vagy sem ami benne van.
És lám utánajárt a tulaj, 2008-as a motor de 2010-ben lett először forgalomba helyezve elméletileg. Lehet h egy állapotfelmérés utána pofátlanul alkudva esetleg elgondolkozom rajta.
Felhívtam a tulajt, megkérdeztem a 10. karaktert ami 8-as. De a forgalmiba mindenhol 2010.02 van ilyenkor mi van? Am a motor nagyon jó állapotban van ezért félek is tőle egy kicsit. Nem magyar papíros szóval attól tartok h törve volt és tettek bele egy régebbi villát. Ha így van akkor viszont nem éri meg az árát. A kiskunhalasi szervizben azt mondták, hogy 95%ig megmondják, hogy törve volt-e. Hát most nem tudok okos lenni.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék venni egy Honda Hornetet és ki is néztem egy 2010-es típust, de azon az első villa nem ezüst, hanem arany. Sőt nem is állítható. Ha jól tudom 2009 után gyártott Horneteknek ezüst színű a villája és elöl hátul állítható a lengéscsillapító. Jól tudom én ezt vagy lehet hogy az csak extra az állítható csillapítás? Tudtok nekem erről többet mondani?
Előre is köszönöm!
Nem tankoltam, de kb 10-12 litert evett meg. A motor nem tudott rendesen felmelegedni a hideg miatt. Meg húztam is neki. Amúgy elvileg 5 liter a tartalék.
Tud valaki karburátor tisztításra ajánlani valakit Budapesten?
Budai oldalt részesíteném előnyben
Illetve 2003 PC36 oldal idomot keresnék, ha valaki tud valamit ne tartsa magában!
Köszönöm!
Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék venni egy Honda Hornetet és ki is néztem egy 2010-es típust, de azon az első villa nem ezüst, hanem arany. Sőt nem is állítható. Ha jól tudom 2009 után gyártott Horneteknek ezüst színű a villája és elöl hátul állítható a lengéscsillapító. Jól tudom én ezt vagy lehet hogy az csak extra az állítható csillapítás? Tudtok nekem erről többet mondani?
Előre is köszönöm!