Sziasztok, bocs hogy belefolyok a témába, de én is ilyen konzolt szeretnék csináltatni!(egyszer még láttam is ilyent az OLX-en, csak lecsúsztam róla) Szempi, ha szépen megkérlek nekem is átdobnád a konzolod képeit?
Erre a címre: lehobali@citromail.hu
Nekem sem tetszik a Givi tartó nagy merevítő karja és pont neki akarok állni egy házi doboztartó készítésének. Agyaltam rajta hogy milyen legyen, a legegyszerűbb a laposvas+zárt szelvény kombináció, mint a képen a GS500-on :D lehet valami hasonló lesz.
Igen itthon vettem.
Ajánlom is, eddig nem sok gondom volt vele....egyszer volt a zárral, de ami azt illeti egyszer egy túrán úgy megrakta a kedvesem, hogy alig tudtam becsukni....:-D
Szempi, látom a képet a profilodon ,a doboztartót Te vetted a gépre? mert ilyet hajtok én is, de csak külföldön találtam eddig. amit itthon kapni a hosszú "karos " givi iszonyat elcsúnyítja a motor gyönyörű hátsóját :DD
Sziasztok. Tudnátok segíteni, hogy az e-bayről rendelt kormányvégsúly jó lehet e a hornetre, vagy van e aki cserélt már végsúlyt, esetleg melyiket érdemes megrendelni, valamint a fék és kuplungkarok is érdekelnének.Egy barátom elhagyta az egyiket...
Válaszokat előre is köszönöm.
Köszönjük!
pirobi07@gmail.com
Erre a címre: lehobali@citromail.hu
Köszönet!
rossz hírem van maszek gyártmány.....pont emiatt nem vettem meg a givit én se.
Ajánlom is, eddig nem sok gondom volt vele....egyszer volt a zárral, de ami azt illeti egyszer egy túrán úgy megrakta a kedvesem, hogy alig tudtam becsukni....:-D
Itt vettem:
http://www.motorline.hu/index....
Baloldalon van vezérlő mellett. Valószínű ,hogy most vakdugó van rajta.
Ha nem találod, akkor este írj rám és küldök képet :D
Engem is érdekelne egy ilyen, 2004-es hornetem van akkor arra jó ha jól gondolom..
Egy gyors kér dés a csatlakozót merre találom a motoron?
Köszönöm!
Válaszokat előre is köszönöm.
"Ennyi pénzért ajándék! "