Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a doboz tartó engem is érdekelne.
Rendben! Csak ne felejtsd el a címzetteket..
Köszönjük!
Persze, de nem baj ha kicsit később mert a szekeret letettem egy őrzött garázsba a város másik felén....amint arra jutok igérem jön a kép:-D
írtam neked mail-t!
Nekem is nagy segítség lenne, ha küldenél képeket a konzolról! Megköszönném
pirobi07@gmail.com
Sziasztok, bocs hogy belefolyok a témába, de én is ilyen konzolt szeretnék csináltatni!(egyszer még láttam is ilyent az OLX-en, csak lecsúsztam róla) Szempi, ha szépen megkérlek nekem is átdobnád a konzolod képeit?
Erre a címre: lehobali@citromail.hu

Köszönet!
egy két három négy fotót azért csinálsz róla ha megkérlek? :) utána konzultálok az ezermester barátommal hogy mit mond rá , kivitelezhető e.
Nekem sem tetszik a Givi tartó nagy merevítő karja és pont neki akarok állni egy házi doboztartó készítésének. Agyaltam rajta hogy milyen legyen, a legegyszerűbb a laposvas+zárt szelvény kombináció, mint a képen a GS500-on :D lehet valami hasonló lesz.
ja várj téged nem a doboz hanem a tartó érdekel.....
rossz hírem van maszek gyártmány.....pont emiatt nem vettem meg a givit én se.
Már csak egy ha minden igaz:-D
Igen itthon vettem.
Ajánlom is, eddig nem sok gondom volt vele....egyszer volt a zárral, de ami azt illeti egyszer egy túrán úgy megrakta a kedvesem, hogy alig tudtam becsukni....:-D

Itt vettem:
http://www.motorline.hu/index....
Már csak 2db van.
Van még belőle? Engem is érdekelne!
Szempi, látom a képet a profilodon ,a doboztartót Te vetted a gépre? mert ilyet hajtok én is, de csak külföldön találtam eddig. amit itthon kapni a hosszú "karos " givi iszonyat elcsúnyítja a motor gyönyörű hátsóját :DD
Hi!

Baloldalon van vezérlő mellett. Valószínű ,hogy most vakdugó van rajta.

Ha nem találod, akkor este írj rám és küldök képet :D
Szia!

Engem is érdekelne egy ilyen, 2004-es hornetem van akkor arra jó ha jól gondolom..
Egy gyors kér dés a csatlakozót merre találom a motoron?

Köszönöm!
Sziasztok. Tudnátok segíteni, hogy az e-bayről rendelt kormányvégsúly jó lehet e a hornetre, vagy van e aki cserélt már végsúlyt, esetleg melyiket érdemes megrendelni, valamint a fék és kuplungkarok is érdekelnének.Egy barátom elhagyta az egyiket...
Válaszokat előre is köszönöm.
köszi
2003-tol volt.
Szia! Ilyen csatlakozó vajon '99-es PC34-esen is van?
írtam az email címedre.
Meg eppen van. Ara 2ft, posta megoldhato. Hova kene eljuttatni?
hali, van még belőle? ha igen, mi lenne az ára, és postázol is?
Nekem is ilyen van, semmi negatív tapasztalt vele kapcsolatban.
"Ennyi pénzért ajándék! "
nem lepődnék meg ha ugyanabból a gyárból jönne mint a "márkás" és 5* drágább darab