Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is olyat (hasonlót) rendeltem mint DannyL81, nem sorjás nem lögyögős, jó a festés is.
Én most rendeltem fék és kuplung karokat, ILYET
Hát a minőség alatt esetleg az hogy sorjás, lötyögős stb.
Én eBay-ról rendeltem, olcsó minőségűt. Egy éve használom, nincs vele gondom, bár nem tudom mi lehetne vele gond, ha töröik akkor törik...
Nem tudom milyen cuccok képviselik a legalját. Gondolom van közöttetek aki rendelt már az Ebay-ről. Az olcsóbbak is jók lehetnek?
ebay esetleg?

Mit értesz normális minőség alatt?
Sziasztok! Hol lehet normális minőségű CNC mart fék és kuplungkart beszerezni PC34 es hornethez normális áron?
nandiweb pont eladna egy tom-tom navit ram tartóval. Szerintem jó megoldás lenne. Nekem ugyanilyen módszerrel van feltéve egy Garmin Nüvi 2545 LMT, előtte egy Wayteq N410 volt egy vízhatlan tokban. Mindkettőnek vannak korlátai, de nekem megfelel.
Egy mezei autos navit rakothetsz.
Kösz mindkettőtöknek az infókat!

900-as Hornetemet úgy vettem, hogy volt rajta egy Louisos "szivargyújtó" a kormányon, arra is rá lehet kötni?

Köszi!
Ha jót akarsz ,akkor garmin zumo válassz, pl a a legolcsóbb 340lm kapható is a louisban 300 euróért teljes EU térképpel. Az "LM" verzió azt jelent ,hogy addig kap ingyen frissítést még a készülék bekapcsol. Én tavaly vettem meg a 350lm-et piszok jó motoron. A gyári garmin adaptert bekötöd gyújtásra és soha többet nem vacakolni a táppal. Szépen könnyedén lehet útvonalat is tervezni, kényelmesebb nem is lehetne :D

Tanktáskában rossz megoldás, mert nappal semmit se fogsz látni, ráadásul veszélyes is minden alkalommal annyira lenézni a navi miatt.

Ha esetleg sok a garmin ára, akkor a legtöbb autós navigációhoz lehet kapni RAM tartót, ez piszok jól fogja az összes készüléket. Esőben húzol rá egy kis zacskót és nem lesz gond.
Mi autós gps-t használunk, néha nem látszik a naptól a kijelző. Ha esik akkor megy a tanktáskába.
Boldog Új Évet és gyorsan érkező tavaszt mindenkinek!:)

Tudna valaki nekem ajánlani pár kifejezetten motoros GPS-t.
Gráci Louisban néztem már, csak kevés típus van.

Esetleg ha az autóhoz készült GPS-t beledugom egy átlátszó tanktáskazsebbe, az is megoldás?

Van ezzel tapasztalata valakinek?

Köszi!
Szívesen! Jó keresgélést!
Viszonyítás képp jó így is, mert egy videón belül hallani a gyárit és ahhoz képest a másikat, egész jó hangokat lehet kihozni ezekből a mocikból. köszönöm szépen a videót...tavaszig lesz időm keresgélni...
A másik téma a kapaszkodó megvan az is hozzá csak leszedtem, tetszik az idom vonala és formája és szerintem nem illik oda, de ez egyéni meglátás, gondoltam valaki más is van/volt ezzel így és hátha tud oda illő takarót.
Viszont videón sokkal jobb, mint sehogy.

Azzal, hogy élőben más, nyilván a kérdező is tisztában van - meg ezért van ott a videókban referenciának a gyári dob hangja is.

Tájékozódásnak teljesen jó a videó, hallani a különbséget.
Hali
Pont ezt akartam írni amit Levi írt. Videón a kipu hangnak semmi értelme. Kamerától is függ hogy mit ad vissza inkább. Pl. ha telefonnal csinálok videót az főleg a mélyet adja vissza a fejkamerán meg olyan a motor hangja mint ha egy villanyromettal mennék . Élőben kell kérem szépen.
Szerintem pont videon ertelmetlen egy kipufogot hallgatni mert a valosagos hanghoz nem sok koze van a vkdeo hangjanak.
Szevasz!

Üdv a klubban!

Én bontóban próbálkoznék. Amúgy lehet, hogy a "kupaknál" könnyebben (és olcsóbban?) megkapod magát a kapaszkodót.

Kupakok és kapaszkodók az e-bay-en: KATT!

Kipufogóból ahány ember, annyi ízlés, mindenkinek más hangzás jön be. Én pl. egy Mivv X-Cone-t raktam a Hornet-re, mert odavagyok a rekedt, érces hangjáért.

Szerintem te se az árral kezdd a kör szűkítését, mert akármilyen "olcsón" veszed (amúgy egyik sem lesz az), pénzkidobásnak fogod érezni, ha nem tetszik a hangja.
Hallgass meg minél több fajtát, válaszd ki a fülednek legkedvesebbet, aztán a következő feladat lesz megkeresni a vágyott dobot a lehető legolcsóbban.

Sok sikert! Majd írd meg mit választottál!

Két videó, hogy halld, mennyire más hangzása (és karaktere) lehet ugyanannak a típusú motornak különböző dobokkal:
Mivv X-Cone
Scorpion
Sziasztok!
Új hornet tulaj vagyok, pár hasznos infóért csatlakozom hozzátok...
Gondolom a leggyakoribb téma a kipufogó csere, a gyári szerintem is elég halk ( műszakira jó lesz de a forgalomban nem baj ha meghallanak)
Valakinek esetleg valami ötlete ami megfizethető is? :)
Valamint érdekelne, hogy nem tudjátok véletlenül hol lehetne beszerezni a gyári utas kapaszkodó helyére csavarozható kupakot? Tudom apró részlet de hátha... :)
Üdv.: Sebi
Boldog újévet kívánok mindenkinek !
A farokidomnal a helye kimarad..rendben akkor elmarad a az F1-es leomlo ha nemtalal rá...koszonom!
CBR 600 F3 leömlő jó rá!
a farokidommal mit csinalsz majd, ott lesz a kipufogo helye.
Cbf600?