Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Plexi nélkül is tartható.
Sziasztok!
Hornet vásárlásán töröm a fejem, de sajnos nincs az ismerettségi körömben, hogy ki tudám próbálni. Tulajdonképpen csak a szélvédelem hiánya izgat, nem volt még naked motorom. Az lenne a kérdésem, hogy egy utólagos plexi felszerelésével tartható-e hosszú távon a 130-140-es tempó? Zárt motoros ruhában természetesen.
van esetleg valakinél elfekvőben egy törött, sérült, görbe, 22-es kormány amiből fel tudnék használni 5-6cm-t?
20000 forintért megkapod a tanított kulcsot. 26-7 euró + postaköltség + fel kell taníttatni a kulcsot nagyjából ugyanennyibe kerül. Sima kulcsot én 1400ft-ért másoltattam amikor megvettem a motorom hogy legyen pótkulcs, annyi hogy nincs benne a Honda embléma.
valakinek nincsen ilyen vagy valami tapasztalat vagy hallomás? http://www.ebay.com/itm/sw-mot...

vagy ilyen szetbe http://www.ebay.com/itm/GIVI-E...

nekem nagyon tetszik hogy nem egy marhaböszme kar megy végig a motor hátulján ami kifejezetten csúnyává teszi.árban nem vészes,de sajnos magyar oldalon semmi hasonlót nem találok csak a sima givi hosszút.
Immos nyers
sima
A posta pár font Angliából. Egy hét alatt itt van!
Immos vagy sima?
Menj be egy márkakereskedésbe / szervizbe, ők tudnak rendelni hozzá a Honda-tól. A forgalmit vidd magaddal, mert motorszám (vagy alvázszám) azt hiszem fog kelleni hozzá.
Majd írd meg mennyibe került. Nekem 20 ezerért intézték volna a Honda Wilker-nél, de végül nem kértem. A Wilker-t amúgy nem ajánlom.
En amikor kerestem kipufogot akkor nem talaltam a penztarcamnak megfizetheto arut ami 03nal fiatalabbra valo ezert es mert ha jol emlekszem Exec azt mondta konnyu atalakitani vettem egy 03nel oregebbre valot. Tenyleg az oregebbett a fiatalabbera alakitani konnyu de visszafele nem vagyok benne biztos hogy megy
Köszi!
Látom azért nem vagyok egyedül ezzel a kérdéssel :)
Sziasztok!
Kis baleset történt és már csak 1 kulcs maradt a vashoz:((
Hol tudnék beszerezni imós nyers kulcsot ill. másoltatni kulcsot Bp-en?
Jajj, forditva. En pc34 osszekotojet alakitottam pc36ra.
Elvileg vannak fent kepeim, nekem hogy all a dob. En 2helyen vagtam meg, kivagtam belole kb 50mm-t kicsit forgatva a darabokat raktam ossze. Ha van awis ismeros aki segit akkor nem nagy dolog.
elvinné egy srác a dobom csővel együtt, de 99-esre rakná és nem mertem neki fixre mondani hogy át lehet e fabrikálni.
lényeg hogy nem lesz olyan szép mint a gyári de megoldható.
köszi mindenesetre!
a fenykepeim kozott latszik az egyiken feloldalasan
nekem volt olyan megoldas. Alul ahol ratolod a leomlo vegere ott kell bevagni a csovet meghajlitani kicsit es visszahegeszteni. De maga a dob ezzel a megoldassal lejjebb kerult 5-6 cm-el. Oldalrol nezve szep parhuzamos volt. Feljebb huzni szerintem nagyon maceras mert igy is eppen hogy (2-3mm) nem ert bele a muanyag takaro elembe. Profi biztos megcsinalja jopenzert de akkor mar inkabb venni erdemes bontottat 10 korul kapni.
sziasztok!
valaki alakított már át 2003 utáni összekötőcsövet 2003 előttire?
Macera?
Sokat kell rajta hajlítani?
Na, eltűnt a sor smile amit betoltam
Mi meg felraktuk végre az Arrow rendszert!

Igen, ennyire jó
de jó volt menni egyet , még ha csak két utcányit is , kivettem az aksit tölteni (amugy kibaszott nehéz szülés volt ki vissza dobni) , akkor már el is indítottam, mondom meleg akkor egy gyors kör is belefér
No én meg szétkaptam mint foxi a lábtörlőt és megy a fényezdébe. Gyöngyház fekete lesz a drágám, már ráfér egy szépítés.
Sziasztok!
Én is elgondolkodtam rajta, hogy jó lenne kicsit kihozni a gépet, mert végre lenne rá időm, de ha esni fog akkor tuti hogy kihagyom, még 1x nincs kedvem körbe pucolni a mocit
De a hét elején legalább megjött a 3 in 1-ben töltő, meg a led, azokat beszereltem, na meg akkor már csak beindítottam. Pöc röf és már kegyeget is HONDA
De hiányzik már az a +25 fok napsütés..... szúúúú száááá már csak pár napot kell aludni azt meg már csak kibírjuk
Addig is meleg és por mentes állást mindenkinek
aztán meg
Sziasztok segítsetek nekem Honda CB 600 Hornet,vagy CBF 600 2004-2006 évj nívópálca paraméterei, hossza és hányas mente,légyszi valaki mérje le.
Na márkatársak!
Holnap lesz a napja hogy kihozom a darazsat a garázsból, 13 fok lesz a max azt kibírom:-D
a lényeg hogy válaszd a 17-est! :) (ha már választhatsz)