Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

felnit és a féktárcsákat kell cserélni csak.
Nem kell kicserélni semmit a pluszban a féktárcsákon kívül elvileg. a Csavarok furatai különböznek. Egy típushibája van és az a vezérműlánc feszítő, könnyen hozzáférhető helyen van pár perc a cseréje csak 35.000 forint. Ha elindítod és a motorhang mellett hallasz egy csörgő hangot akkor gyanús lehet.
Igazándiból én lesz@rom hogy mekkora kerék van rajta csak ismerős mondta hogy 17el kezelhetőbb meg nehéz 16os gumit találni. Meg azt mondta hogy a tlókat meg még a villahidakat is ki kellene cserélni meg asszem még a fékcsöveket is !? de mindegy köszönöm a felvilágosításokat !Mi olyan van ami esetleg típushiba?
nagy dolognak nem nagy, csak kb. 60e forint.
Ha a penz nem szamit akkor teljesen mindegy mekkora kerek van rajta de biztos nem voltak hulyek a japanok ha 17est raktak ra. Nem egy tomegmeret igy ha van valasztasi lehetoseg 17es kerek, de a 16os helyere sem nagy dolog belefaragni a 17est
A Rossi tuti kiszúrná...
Nekem 5 percig tartott legutóbb.
Hali
Nekem is 16-os első kerekem volt. Nem volt vele semmi gond,gumit is simán lehet találni rá az interneten. Ha csak ezért nem vennéd meg akkor ne gondolkozz.
tul van az reagalva. 10 motorosbol 9 eszre sem venne. Nem is igazan dragabb a gumi csak joval kisebb a valasztek.
Azt írják 16-os kerékkel gyors kanyarokban bizonytalanság érzetét kelti... hát vagy nem kanyarodtam még elég gyorsan vagy kicsit túl reagálják. Gumiból van azért :) 1 baj hogy drágább ( igaz nem sokkal de akkor is ) mivel 17-eseket szokták párban adni ezt meg nem... én bele is estem vásárláskor mert csuklóból megrendeltem a párat és mikor rá kellett rakni az elsőt ráesett a felnire :D:D küldhettem vissza kicserélni. Vázat meg kell nézni, vedd le az ülést van e rajta hajlás, hegesztés nyom ( acél zártszelvény váz ), villanyaknál sérülésnyom. Motor szépen induljon hidegen, figyelni kell a vezérműlánc hangját, meg ugye az alap dolgok... ne füstöljön ne rázzon ne zörögjön menet közben.
16os gumit nem egyszeru talalni
Helló hornet vásárláson gondolkozom és arra lennék kíváncsi hogy a 16"-os kerékkel ugy tudom nehezebben kezelhetőbb mint a 17"-kerékkel szerelt változat ez igaz illetve mire érdemes odafigyelni vásárlásnál? Ha netán linket tudnátok küldeni az is jó! Előre is köszi!
Sziasztok!
Tudtok valami boltot ahol Hornetra való ufo fejidomot lehet venni? Gyári nem jön be.
Helló.Az első telo ne folyassa a olajat,a kormány csapágy ne lógjon ne akadjon.A vezérmű lánc feszítő ha nem jó akkor hirtelen gázadáskor csattanó hangot ad.A váltónak hibátlanul kell venni a sebességeket.
Tank alatt a vaz ne legyen hajolva, festegetve, hegesztve, mokolva. Mast nem nagyon van. Honda
használt hornet vásárlásra mire érdemes figyelni? a keret elég szűkős ezért az évjárat amit nézegetek 2000 körüli.
nem törik olyan könnyen.
le lehet szedni a kerék levétele nélkül is.
Köszönöm az infót.
Szóval, ha jól értem a kereket mindenképp ki kell vennem?!
Csavarok kilazít, kerék le, sárvédő le. Visszarakás fordított sorrendben!

Nálam legalábbis úgy működött. Néztem, de a kerék levétele nélkül nem nagyon jön le.
Sziasztok!

Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan lehet levenni az első sárvédőt 2000-es évjáratú hornetről.

Köszi.
Üdv az Arrow rendszeresek klubjában !
Ok, köszi. De akkor is szerzek valahonnan gyújtásról + az usb-hez
Úgy tudom ,hogy csak pc36-tól volt benne.