úgy képzeltem el hogy saját aksija is legyen jól eltéve ami 2-3 napot bír magában amihez nem lehet könnyen hozzáférni és a motor aksihoz is hozzá lenne kötve ami töltené.
Semmi sem elég, ha el akarják vinni akkor elviszik. Viszont minél több dologgal kell foglalkoznia, annál tovább tart és talán elmegy a kedve tőle még mielőtt nekiállna. Én ebben hiszek. Úgyhogy nekem is van rajta risztós disclock meg egy olyan lánc, amit még én is alig bírok el.
Amúgy a láncolásnál fontos, hogy úgy legyen feltéve a motorra, hogy ne lehessen letenni egy szemet se a földre. Ugyanis ha az erővágó egyik szárát le tudja tenni vágás közben a földre, akkor teljes testsúlyával rá tud nehezedni a és hamarabb átvágja, mint ha a levegőben kell két kézzel erőlködnie. Én hátul a keréken, felül meg az ülésen dobom át, így nem lehet földig húzni.
Én is olvasgattam már és arra jutottam, hogy ha az akksira kötöd be közvetlenül, akkor nem sok értelme van, mert tudja hol kell lehúzni. Szóval valahova máshova érdemes bekötni és akkor legalább arra az időre tudod használni amíg alaposabban hozzá nem tudnak nyúlni vagy be nem állnak egy mélygarázsba.
gondolkozom egy mozditas erzekelos gsm pageres "riaszton", esetleg gps kovetovel kombinalva, de ne talalok rola infot hogy ez valoban hatekony lehet vagy csak rohognek a tolvajok rajta
Már Honda motorhoz is, ha minden kulcs elveszett, akkor is tudunk immobilizeres kulcsot készíteni. Honda Immobilizer újraprogramozás 2009-es évjárathoz is.
ha nem tudod megoldani,van hozzá komplett szettem,ha érdekel 70 3179083
üdv,P.
Amúgy a láncolásnál fontos, hogy úgy legyen feltéve a motorra, hogy ne lehessen letenni egy szemet se a földre. Ugyanis ha az erővágó egyik szárát le tudja tenni vágás közben a földre, akkor teljes testsúlyával rá tud nehezedni a és hamarabb átvágja, mint ha a levegőben kell két kézzel erőlködnie. Én hátul a keréken, felül meg az ülésen dobom át, így nem lehet földig húzni.
Már Honda motorhoz is, ha minden kulcs elveszett, akkor is tudunk immobilizeres kulcsot készíteni. Honda Immobilizer újraprogramozás 2009-es évjárathoz is.
Ezt mondják ők!