Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg jó, én is ilyet használok.
Az embereket a lelkük, kultúrájuk, értékrendjük különbözteti meg az állatoktól és nem a sziluettjük. Ezek a férgek mind akasztófára valók.
vérlázító hogy a jó szándékú embert is megverik a nemhiába született IQ nulla emberek. Remélem felépül.
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek a tapasztalatomat az Osram izzó-ról...
Mivel nem voltam annyira megelégedve a moci világításával ezért lecseréltem a benne lévő Philips X-treme vision H11-ket, Osram Night Breaker unlimited H11-re!
Ég és föld a különbség, jobb a vetítési képe, +5métert élesebben világit, 2x jobb a távolsági is
A szín hőmérséklete picit fehérebb mint a philipsé, szóval szerintem megérte a 7900ft-ot. Csak ajánlani tudom!
Sziasztok. Az immobilazert-t ki lehet kötni a mocirol? esetleg kell hozzá valami ki iktató alkatrész?
Szia mit kérsz érte?
Sokat olvastam a Pázsit doktort.
Sziasztok, ajándékba kaptam egy Rizoma markolatot de én másikat szeretnék amit már megrendeltem. Csak kipróbálva volt de amit rendeltem az nekem jobban tetszik. Ha valakit érdekel nyugodtan jelezze és megbeszéljük.
A fenyő alatt, hogy a fenébe ilyen szép a füved? Nem nyomja ki?
Az idén hetente megvan.
Nem jo ra, mas az osszekoto. Egy kis mokolassal felrakhato.
Sziasztok! Van egy 2005 Hornet, amin a Martin sport dob összekötő csővel eladó.
Kérdés, jó az én 2000es Hornetomra is?
Szép gyep, bár egy nyírás már ráférne.
Helló!HA valakit érdekel!
Sziasztok!
Van egy 600 as hornetem 2004 es évjárat. Egyszer csak gondolta, hogy menet közben leáll. Gyújtást lekapcsoltam majd ismét vissza és pöcc röff beindult. Ezt kb 10 km múlva ismét eljátszotta. Azóta nem villog a műszerfalon a jobb alsó piros ikon. Asszem az az imobilájzer.
Kérdésem az lenne, hogy mi lehet a hiba?
Sziasztok!

2007-es (pc41) Hornetemre dobozt szeretnék tenni.
Giviből 263fz konzol kell hozzá és arra egy M5 vagy M7 platni?
Mi a különbség a két platni között?
Esetleg van valaki, aki ilyet épp el akar adni? (a hozzá való doboz is érdekelne)
Előre is köszi a választ!
Üdv mindenki!
2007-es hornetem "habog", remélem értitek ez mit jelent, főleg hidegen, de melegen is csinálja, gáz visszaengedése után amikor alapjáratra állna vissza.
nem tudom, talán lambda gond lehet, de számítógép nem jelez hibát, minden érték normális.
akinek ilyen gépe van, esetleg még nem is a gyári dobbal- ha egyáltalán az jelent valamit- tapasztalt már hasonlót?
Ok, értem. Azért egy csőhajlítóval és lánghegeszővel (pisztollyal) "csodákat" lehet csinálni
Nem illik, így nem másolom be a shox műszakisokkal a levelezésem. 6 levélváltás volt, mert én sem hittem el, hogy nem jó rá. A végén az erőszakosságom miatt, a Givi-től is kértek véleményt, és a Givi szerint sem lehet rá felszerelni. Ekkor belenyugodtam.
A gyártást nem javaslom. Nem olyan egyszerű ilyen kis íveket össze-vissza hajtogatni. Ezt rendes csőhajlítóval nem is lehet. Nem emlékszem a nevére, de amivel 40 éve hajlítgattak az kell. A satuba kell befogni, olyan mint a daru kötélkorongja( a csőátmérőnek megfelelő horonnyal) és a tengelyébe rögzítve van a kar a görgővel amivel hajlítasz. Én nem vagyok csőszerelő szakember, én eddig jutottam.
A 369-est lehet kapni (ebay) és még árban is elfogadható.....
Tuti hogy nem jó a CBF600-é rá? Alkatrészlistán a különbség mindössze egy M8-as csavarban van. a TN369-nél 5 mm-el hosszabb.
Igen, így gondoltam én is. Lehet vele próbálkozni, anyag nem sok kell hozzá, idő meg lesz a télen!
Néztem ott is, és még fogom is hát ha lesz.... Hát ha a jövő szezonra összajön.