Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha mégse, akkor lehet engem is érdekelne :)
Igazából erőben mindenre elég nekem a Hornet is, csak tetszenek a CBR-ek. Úgyhogy a 600-assal is jól ellennék. Ráadásul pajti gépén mások az áttételek, így jobban gyorsul mint a gyári, szóval bőven én lennék a gyengébb láncszem.

Ha meg nem az lesz, akkor a 954 RR tetszik. Eredetileg azokat nézegettem, csak most közbejött ez a 600-as lehetőség. Meglátom majd...
akkor mar 1000 kene hogy legyen egy kis "upgrade" nem?
Amúgy a héten engem is megcsapott a CBR600 szele. Komám kitalálta, hogy el akarja adni. És ugye annál semmi sem ér többet, mint amikor tudod honnan jön a géped. Komolyan elgondolkodtam rajta. Mondjuk csak tavasszal lesz aktuális, addig van időm lebeszélni róla. Ha mégsem, akkor viszont meg fogom venni tőle.
Kiöltözött az alkalomhoz.
havert meg a vevot kiradiroztam hatha nem akarnak szerepelni.
Lássuk :)
nagyon sajnaltam mikor elvittek, de sajnos mennie kellett. Csinaltam is rol(uk)a egy utolso kepet.
köszi!
látom te már meglépted a váltást! grat!
siman tukrot olvastam enis:) egyebkent a yamahanal erdekes koncepcio hogy a legfeltunobb helyre teszik a kurtot es meg veletlenul sem a bal oldalra. Hornetnel teljesen jo szerintem.
De eleg rendesen, bar azon sem lepodtem volna meg ha harsoketeknek olvasom. Rovid volt az ejszaka
Kürt, nem tükör Szerintem elolvastad
Tegyel rá kormanyvég tukroket, vagy biciklis tukrok vannak ilyen picikek viszont nemhiszem hogy az biztonsagos lenne
Helyezte el, "tüntette" el már valaki a kürtöt?
Valahová ahol nem látszódik annyira (PC34).
sok sikert az eladashoz es az uj gephez is, majd lojj egy kepet:)
hát még képlékeny!
cb1000r vagy akár egy cbr 1000rr! de kitudja mit hoz a holnap
egy biztos negyedik hornet már nem lesz
no, mi lesz belole?
Ha valaki ismer valakit aki szépet, műszakilag egyben lévő sok extrával felszerelt hornetet akar vásárolni ne tartsa magába!
Eladó a darazsam!
Mondjuk az a tartalek lampa sem sokat er... jobb hogy van tartalekcsap
Gyakorlatilag már 2003-tól elhagyhatták volna, mert már van tartalék lámpa, 2005-től szintjelző is van.
Srácok van egy hornet karbim eladó,2000 évjárat hoz volt.
Azt hittem csak a telo meg a muszergyseg lett atdolgozva
ez a jobbik eset, a rosszabb amikor leadott faradt olajat megszurnek, es valamivel atszinezik sargabbra, es betoltik a flakonba. Egyebkent sokkal ritkabb a motor olaj hamisitas mint az auto olajoknal, sokkal kisebb piac es ugyanannyi melo van vele, nem sok ertelme van. Nem kell annyira fosni ettol, autohoz castrol mintaboltban veszek, motorhoz meg ugyanonnan ahonnan eddig, nem akarom reklamozni mert azt hiszitek fizetett ember vagyok:)
Azokon már nincs átkapcsolási lehetőség, csak 2004-ig. Vákuum szelep és kész. Ki kell venni a tankból és a szűrőjét kitakarítani, mert ott lehet gond.
Ha ilyenkor atrakod tartalekra akkor sem megy ?