Igazából erőben mindenre elég nekem a Hornet is, csak tetszenek a CBR-ek. Úgyhogy a 600-assal is jól ellennék. Ráadásul pajti gépén mások az áttételek, így jobban gyorsul mint a gyári, szóval bőven én lennék a gyengébb láncszem.
Ha meg nem az lesz, akkor a 954 RR tetszik. Eredetileg azokat nézegettem, csak most közbejött ez a 600-as lehetőség. Meglátom majd...
Amúgy a héten engem is megcsapott a CBR600 szele. Komám kitalálta, hogy el akarja adni. És ugye annál semmi sem ér többet, mint amikor tudod honnan jön a géped. Komolyan elgondolkodtam rajta. Mondjuk csak tavasszal lesz aktuális, addig van időm lebeszélni róla. Ha mégsem, akkor viszont meg fogom venni tőle.
siman tukrot olvastam enis:) egyebkent a yamahanal erdekes koncepcio hogy a legfeltunobb helyre teszik a kurtot es meg veletlenul sem a bal oldalra. Hornetnel teljesen jo szerintem.
ez a jobbik eset, a rosszabb amikor leadott faradt olajat megszurnek, es valamivel atszinezik sargabbra, es betoltik a flakonba. Egyebkent sokkal ritkabb a motor olaj hamisitas mint az auto olajoknal, sokkal kisebb piac es ugyanannyi melo van vele, nem sok ertelme van. Nem kell annyira fosni ettol, autohoz castrol mintaboltban veszek, motorhoz meg ugyanonnan ahonnan eddig, nem akarom reklamozni mert azt hiszitek fizetett ember vagyok:)
Ha meg nem az lesz, akkor a 954 RR tetszik. Eredetileg azokat nézegettem, csak most közbejött ez a 600-as lehetőség. Meglátom majd...
látom te már meglépted a váltást! grat!
Valahová ahol nem látszódik annyira (PC34).
cb1000r vagy akár egy cbr 1000rr! de kitudja mit hoz a holnap
egy biztos negyedik hornet már nem lesz
Eladó a darazsam!