Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Indexelj, ha érted, hogy értem
Ha tudnál segíteni, azt meghálálnám :) A szervizben azt mondták, hogy forduljak a Szallerbeck-hez, de félek attól, hogy ott is csak tippelgetés menne (Még nem kérdeztem őket, ez csak feltevés).
A Hosubánál voltam. Villa szimeringet cseréltek nekem egyszer.
Dunaharasztin melyik szervizben? Én tudok segíteni, ha kell.
Köszönöm a segítséget! Szétszedtem megint az elejét, illetve az oldal borítást, hogy hozzáférjek ehhez a kábelköteghez. Láttam, hogy hol a szenzor és honnan jön a vezeték. A kábelkötegtől a km óráig minden rendben, van kontakt. De a kábelkötegtől a szenzorig nem tudok mérni. Ahhoz kicsit jobban meg kéne bontanom a dolgokat.

Dunaharasztin a szervizben nem tudják kimérni sajnos, úgyhogy maradt az, hogy vagy a km óra döglött be, vagy a szenzor.

Ismertek valakit Pest környékén, aki tud ebben segíteni?
Fényezni esetleg nem tudja? Szeretném ha olyan színe lenne mint a motornak.
Igen! Fényezetlenül adja Móron. Nekem Tőle van. Elégedett vagyok vele.
Sziasztok. 2004-es 600-ra szeretnék hátsó sárvédőt színre fújva. Esetleg tudtok ajánlani megbízható embert aki ilyennel foglalkozik?
Attól még lehet kontakt hiba. A jeladó a váltó felett van a légszűrőház alatt. Bal oldalon a légszűrő fedél alatt van a csatlakozó egy nagy műanyag szoknya alatt sok másikkal egyetemben. Ki lehet mérni a jeladót is. Így kiszűrhető a hiba.
Sajnos nekem a jobb oldali gomb önmagában nem csinál semmit, nem hozza elő az órát. Csak a trip-et tudom resetelni a két gomb egyszerre való megnyomásával.

Hogy jött elő az órám? :D

Lehetséges, hogy két különböző vezetéket zár össze a jobboldali gomb és az egyik kontaktos lenne nálam?
Köszi a választ! Szétszedtem a moci orrát teljesen, az összes csatlakozót kipucoltam és wd40-et is kaptak. Sajnos a hiba még mindig nem szűnt meg. Néha jó a km órám, de mostmár egyre sűrűbben nem, csak simán 0-t mutat. Egy-egy váltásnál felugrik a mutató és mutat, majd egy bukkanó és megint nem. Mivel a gyújtás ráadására mindig felkúsznak a mutatók, ezért nem gondolom, hogy ott lesz a baj, inkább a szenzorra tippelek, vagy valahol máshol kontakt hibára.

Nem tudjátok esetleg, hogy hol van a sebességmérő szenzor?

Ahogy látom hátulról jön előre, de nem tudom a pontos helyét.
PC41-re rakott már vki emelőszemet? Hova lehet elhelyezni?
Márkakereskedő / ebay / http://www.lingshondaparts.com...
sziasztok, elhagytam a lancfeszitő csavar alatti műanyagot a lengővillából,honnan lehetne szerezni?
Hihetetlen de működik. Kösz a tippet.
Sziasztok!

Eladó lett a sportdobom, Ha valaki igényli, jelentkezzen!
sportdob
Sziasztok, Hond vagyok több mint 3 éve fórumozok a sportmotoron, a múlt héten közé tettem egy linket egy balesetről amelyben motoros társaink húzták a rövidebbet Kézdiszentléleken, aminek következtében először törölték a kommentjeim amikben az esetre utalok, utána pedig törölték a profilom, nem tudok belépni, és a régi fórum hozzá szólásaimban ha a nevemre kattintok a főoldal ugrik be, nem a profilom szeretném megkérdezni a tisztelt szerkesztő vagy moderátor urakat hogy mivel sértettem meg ennyire a szívecskéjüket. Egyébként az említett tragikus balesetről a tesztmotor már írt cikket, önök miért hallgatnak ennyire?! Bezzeg ha valahol a világ másik végén felborul egy robogós rögtön a főoldalon szerepel. Válogassátok meg szavaitok fórumtársak mert a cenzúra kegyetlenül müködik
Az indítógombnak kis WD40 és határozottabban engedd el indítás után!
Ha az óra lenne rossz, akkor hideg motornál se működne.
Üdv

2003-as 900-as hornetben, nem jó a fordulatszámmérő, minden egyéb más működik. Volt törve a műszerfal, de javítva lett, és utána egy jó darabig működött. Aztán egyre ritkábban mutatott, most már csak hideg motornál mutat, de 1-2 perc után megadja magát, ahogy melegszik a motor... szerintetek az óra a szar, vagy jelet nem kaphat?

köszi
Sziasztok,
'07-es Hornetbe elment a világítás( a helyzet jelző, irányjelzők és féklámpa működik) . Izzók rendben, biztosítékok rendben. Valakinek valami ötlettel vagy egy service manual-al ki tudna segiteni?
sok alkatrész cikkszáma ugyanaz, de van ami nem. Itt meg tudod nézni de szerintem regisztrálni kell. Ha esetleg kell valami van egy komplett kuplungom kinyomóval, kosárral, csapággyal, tárcsákkal, mindennel hornethez.
http://www.lingshondaparts.com...
srácok 2000 évjáratú Hornet kuplungja jó a cbr f2-be?
motorkód ugyan az PC25E
Vagy haldoklik az akksi.
A lámpából.