Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem ér le.
múltkor egy autópálya lehajtónál valószínű máshogy volt a lábtartón a lábam és a csizma koptatója ért le.
És a lábtartó még nem ér le, ugye? Fazeren már rég szikrázik ezen meg még van 5 centi a
55
Szerintem 55. :)
180/55 vagy 60as ?
én is szeretem ! de jobb oldalra már nincs tovább !
még szerencse hogy nem a hasam zavar
Esetleg vagd le a labad.
Én is szeretem nagyon, kezes mondhatni akár játszós motor. Nekem a legnagyobb problémám vele hogy ha a térdemet kényelmesen tartom akkor fáj a hátam, ha a hátamnak kényelmes fáj a térdem. Ezért váltunk túraenduróra
Nem az én súlyomhoz való, nem is hozzá öltöztem, de ekkor sem tudtam megállni, hogy ne menjek pár kőrt. Még jó hogy asszonykám nem sajnálja tőlem.
Nekem is GTR 1400-asom van, de imádom az asszony Hornetjét. Lépten-nyomon kerülök vele egyet. Ja én jövő hónapban betöltöm az 54-et.
Gyenge a váz? Hajlik? Ezt nem hallottam még. Szerintem másvalami volt ott.
Akkor ereztem nagyon hogy gyenge ez az acel vaz amikor mentem egy fazerrel es nem ereztem hogy nyeklik, amikor meg r6al mentem es utana a hornettel azt hittem a kanyarban a hatulja egyenesen tovabbmegy...
Egyébként alapjában véve erőben nekem sem kellene sokkal több.
Nem az erő hiánya amiért szeretnék váltani. Bár hazudnék ha azt mondanám soha nem kellet volna még egy kis tartalék .
Szeretem a supercorsát úgy Istenesen leborítani és néha úgy érzem lehetne sokkal stabilabb, keményebb. Egy 2000 évjáratot nyüstöltem 2 évet majd fiatalítottam, sikerült egy 06-os évjáratot beszerezni (2év), később annak fényében hogy rá kéne ülni egy cb 1000 r-re, ezért eladtam azt is.
Persze nem jött össze a cb 1000 mert kicsit borsosnak találtam az árát. Úgyhogy jött a 3. hornet a mostani, amit szintén második éve használok.
Szóval sportmotorra akarok ülni ! Aztán lehet egy fél szezon után visszasírok egy jo nakedet!
Én csak két év múlva tervezem amúgy, mert a 954RR-hez még szeretnék kicsit "érni". Ha meg kell vennem a bizonyos CBR600-at, mert azt nem lehet otthagyni, csak akkor váltok jövőre. Én alapjában véve szeretem a Hornet-em, bőven van még mit kihoznom belőle.
Eljart az ido felettunk, kell váltani
Akkor majd nekiállok, van amire külön figyelni kell ennél a típusnál?

Köszönöm!
Nyugodtan szétszedheted, nem kell hozzá. Amúgy horror árban van.
Sziasztok!

Hol lehet 2004-es hornethez karbitömítés készletet venni, kitisztítanám ,de enélkül nem mernék nekiállni.

Köszönöm!
Nagyon fogynak az aktív fórumozók alól a Hornetek.
Merevítő nélkülire tudom ajánlani a Lucas Superbike kormányt. Simán felmegy gyári helyére, nem kell állítani a bovdeneken sem. :) Kényelmes, formára is jó és több színben is van.
Jól néz ki, de a merevítő nélküli kormány jobban tetszik horneten.
Bocsi hogy belebeszélek!
De megragadnám az alkalmat hogy ajánljam a pazzazt.
Szerintem a gyári mérete hosszú de annyit vágsz belőle amennyit akarsz! pl én 1,5cm vágtam mind a két végéből!
ezzel szerintem ideális (még egy magasítót egyszer teszek rá)
egyébként zsiiir! megváltozik a motor tőle!
Nagyon tetszik a kormány a motorodon, én is kormány cserén gondolkodom. A tied milyen márkájú, mik a méretei? Kellett valamit alakítani a motoron a felszereléshez? Egyáltalán mi az a szélesség amit a bovdenek engednek és nem feszülnek? Mondjuk túl széleset nem szeretnék, a tied pont jónak tűnik.