Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha, látom. Az enyém pontosan ugyanott tört el vmikor a nyáron. Azt csináltam vele - gyors megoldásként -, hogy vékony fúróval fúrtam két lyukat (az egyik, meg a másik törtvéget is megfúrtam), majd a lyukon áthúztam egy vékonyabb kábelkötegelőt és jó szorosan összehúztam vele a két törtvéget. Elég masszívan tartott. Jobb, mint a szigszalagos megoldás, tuti nem jön szét egy kis rázkódástól.

Szóval... azt hittem, így majd kibírja egy darabig - mondjuk a következő szervizig, ami amúgy is lassan éppen esedékes volt.
De nem! Kb. 1 hétre rá a másik oldalon is elengedett az a sz*r!
Semmi kátyú, vagy egyéb trauma, teljesen magától.

Fúrás ezen az oldalon is, megint kábelkötegelő - és irány a (márka)szerviz. Féltem, mennyibe fog kerülni, mert egy ilyen kis sz*rért jó sokat el tudnak kérni... de gyakorlatilag ingyen meghegesztették. Vagyis egyebek miatt persze hagytam ott zsetont, de ezt nem számolták fel külön.
A lényeg: azóta tökéletesen működik (=tartja a rendszámot).

Amennyit a képből, amit linkeltél ki lehet venni, az enyém pont ugyanígy néz ki. Nyugi, acélból van az, nem aluból.

Hajrá!
Lenne egy eladó tanktáskám ha valakit érdekel.

Kb. 15 literes (A4 es méret)
-Akár hátizsákká is alakítható
-Térképtartó a tetején
-Felső csomagtartó rész lecipzározasa után csak térképtartóként is működik
-Hátaó oldalsó kistáska övtáskaként is használható
-Jól látható fényvisszaverő
-Motor hátsó részére is rögzíthető a rögzítő fülekkel

15.000.- forintot kérnék ért. Ez a fele annak amennyiért vettem.

Erdeklodni: z.kawa@freemail.hu
Köszi a tippet arsenio, de a helyzet az, hogy első ránézésre valami nagyon vékony (és gyenge minőségű) alu öntvénynek tűnik a cucc, szóval nem tartom valószínűnek, hogy a hegesztés ebben az esetben egyszerűbb lenne.

Sikerült lőnöm 1-2 képet:
http://kepfeltoltes.hu/140929/rendszam_1_www.kepfeltoltes.hu_.
jpg
http://kepfeltoltes.hu/140929/rendszam_3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ami nem látszik a fél tekercs szigetelőszalagtól az az, hogy alatta két kis gumibak tartó van, szerintem ehhez tudnám rögzíteni majd az új rendszám tartót.

Ez szerintetek valamennyire szabványos méret, szóval ha veszek egy univerzális tartót (pl egy ilyet: http://motostyling.hu/webshop/motor-kiegeszitok/rendszamtabla-tartok_x-
plate-allithato-rendszamtabla-tarto), akkor van rá esély, hogy csak csavarozni kell? :)

Köszi!
@j.bence!
Nem akarlak mindenáron lebeszélni az új vételről, de... hegesztés nem játszik? Utána nagyon szépen le lehet csiszolni és festeni. Sokkal költséghatékonyabb megoldás.
Csak 1 tipp.
Én az azért nem javasolnám...
Nekem is "herélve" van pontosabban én vettem egy használt gyárit és azt vágattam szét. Után szépen visszahegesztve, nekem tetszik a hangja De ízlés dolga....
OMG
Olvastam már, hogy páran heréltek már ki hornet kipufogót. Azt akarom kérdezni, hogy volt aki csak fúrászáras megoldást választotta? Meg akarom hagyni a gyárit de nem akarom szétvágni.
A gyári van levágva ebből a szögből!
A képet szerintem nem töltötte fel az előbb, uh feldobtam ide:
http://kepfeltoltes.hu/140928/hornet_rendszam_www.kepfeltoltes.hu
_.png
Sajnos nincs róla rendes képem, csak amit csatoltam. :(
Holnap lövök egyet amin látszik rendesen a tartó.
Undertailhoz nekem LAMPA X-TREME van elég jó
Undertail van?
Vagy le van vágva a gyári?
Sziasztok,

Szeretnék segítséget kérni rendszámtábla tartó témakörben.
Nem túl rég óta vagyok egy 2003-as hornet boldog tulajdonosa. Ma a hungárián haladva az egyik úthibánál egy kisebb csattanásra lettem figyelmes, félreálltam, és láttam, hogy a rendszámtábla tartó lóg, csak az indexek vezetékei tartják a levegőben. :(
Megnéztem közelebbről (nem gyári tartó) a hátsó lámpa alatti illesztésnél tört el.

Rendszám (és indexek) nélkül nem nagyon szeretnék közlekedni, így sürgősen kellene szereznem egy új tartót, mielőtt vége a jó időnek... :(
A kérdésem az lenne, hogy hol érdemes ilyet keresgélni, tud valaki tippet adni?

Köszi!
Ez azért komoly smile történet lett.
Sajnos elég nagy számban ez a folyamat
Sok boldogságot!
Gratula! Örömbódottá sokáig!
Sok boldogságot!Gratulálunk!
Neked se legyen jobb ,mint nekunk:-) Gratulalok!
--- --- --- --- --- --- Sok boldogsagot:)
Gratula! Kemény napod lesz!
Én biztos nem, holnap nősülök!

Mindenki válogathat, melyik smile a helyes
Kolléga köszöni az infót!
Hát, így hogy kiírtad, és megtudtam, én kimegyek holnap a Parkoló Parádéra!
Szia!
Küldenél erre az email címre is infót sz.peter85@gmail.com
Köszi
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy közületek tervezi valaki ,hogy ellátogat Szeptember 27.-én a Parkoló Parádéra?
Belépés ingyenes!
Cim: BP. Albertirsai út, IV. kapu, (hungexpó) 14:00-tól 17:00-ig
Széles úttat mindenkinek!