Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haliho,
Segitséget, tanácsot kérnék szépen.
Adott egy hornet cb600f pc36 2006 motor.
Az üzemanyagvisszajelző a műszerfalon kb 6liternél már szaladgál, jelzi hogy tankoljak, és ekkor pl. autópályán már 120 felett nem is nagyon akar menni, vagy ha odahúzom nem megy, pedig van benne anyag. De tankolás után minden ok. Ez normális?
Szia!
Hol készült az ülésed, tudnál róla mesélni?
Kösz!
Az ülés mennyi lenne?
Nem tudom hogyan csinálják, csak olvasok róla dolgokat. De miért cserélnék útközben, ha már eleve a gyártáskor hamis? :)
Itt van pl két cikk:
www.totalcar.hu/magazin/kozele...

www.totalcar.hu/magazin/koz
ele...

A legnagyobb szivás, hogy nagyon nehezen lehet észrevenni, hogy hamis. A dobozon egyàltalán nem, az olajon meg az után miután kárt okozott. Remélem minél előbb jövedéki adó köteles lesz!
Allitolag meg azt is tudom hol csinalnak ilyen dobozokat
Veszel hordóban olcsó alapolajat meg neves termékek origi üres dobozát csimkével,fóliával,zárható kupakkal,összeöntöd a mondjuk így beker áron 1000 forintért hozzájutott olajat és jól eladod 3500.-ért...........és örül a juzer hogy nem a hivatalos 5000-ért vette hanem okosban jóval olcsóbban webshopban.
Hogyan lehet hamisitani az olajat? Hallottam mar en is es szamomra legalabbis innen elkepzelhetetlen. Inkabb arra volnek kivancsi amig pl egy motoros boltba er az olaj hol cserelhetik? Amig otthon arultam castrolt a nagykerbol hoztam ez azthiszem auto2 volt. Hol es ki teheti ezt? Ideje volna mar a tokukre lepni.
Sziasztok!
Csak egy tapasztalatot szeretnék megosztani veletek motorolaj téren, 600 hornet pc36-om van:
Használtam eddig Castrolt, Motult, Repsolt. Sajnos egyre több helyen hallani, hogy hamisítanak és leginkább a nagyobb neveket, mivel azokból fogy a legtöbb. Ezért most kerestem egy kevésbé ismert, de jó minőségnek mondott olajat, Eurol Sportbike 10w40 full szintetikus és nagyon jó áron kapható, 7000ft körül van 4liter. Megvolt a 2000kmes teszt út és döbbenten tapasztaltam a különbséget, a motor csendesebb, egyenletesebben jár és a váltás, mint a vaj :) inkább teszek bele ilyet és sürübben cserélek olajat, mint egy drága, talán hamis márkásat.
Ennyi a story.
Jó gurulasát mindenkinek!
Üdv.
Hali!
Engem a kormány érdekelne, ha nem sérült.
Esetleg ha tudnál képet küldeni róla. Megköszönném.
safertenator@gmail.com címre.
Szia.
Ezen már koso óra volt!
Köszi!
Kéne tipp! Olyan ragasztót keresek ami gumi és/vagy szilikon szerű, nem végleges, azaz szétszedhető ha kell. Műanyag-műanyag közé lenne és valami kis kiszerelés kellene, mert kevés kell. Van valami ötletetek mit és hol vegyek? Köszi!
Üdv! Egy 900-as Hornetem van. A műszerfal alja, a műanyag rész érdekelne, ha olyan mint a 900-ason. Köszi!
Sziasztok!

A Dynojet Stage 1 mennyit dob a motor teljesítményén és fogyasztásán? Honnan érdemes beszerezni?
Szia!
Fékpedál és hűtő érdekelne.

Köszi
Szia!

Farokidomértés az alatta lévő műanyagért (amin a rendszámtáblatartó is van ) mennyit kérnél?
szia, a hàtsó lengővillábòl a baloldali műanyag a làncfeszìtőcsavar alatt,megvan?
Szia!

Az sajnos nincs rajta
A hutore a muanyag vedoracs mi penz lenne ?
szia.99 es
Evjarat?
Sziasztok!

Épp most kezdek el bontani egy magyar papiros cb600 hornetet.Ha kell valami valakinek azok érdeklődjenek.

Sziasztok
Az a dob tudtommal már elkelt..., de lehet tévedek!