Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudjátok véletlenül, hogy a kilométerórába honnan jöna vezeték? Valószínűleg ki van lazulva a csatlakozó és néha leesik a mutatóm. Ha megmozgatok ott lent mindent, akkor megint jó lesz.
Nagyon szépen köszönöm a választ! Ma megpróbálom. Lehet, hogy valami gomb problémám lesz, mert ha ennyire egyszerű megoldással nem próbálkoztam, akkor lehidalok :)

(Az érdekesség az, hogy a trippet tudom resetelni.)
Szia PöpecRob!

Az órát a jobb oldali gombbal tudod előhívni.
Beállítani pedig úgy lehet, hogy mindkét gombot egyszerre nyomva tartod pár mp-ig. Akkor elkezd villogni és állítható lesz az óra, majd a perc.
Tedd hátulra
Vannak itt szebbek is.
Alapvetően nem rossz, de ettől sokkal jobbat is össze tudnék hozni magamtól is, pedig nem hinném, hogy túl sok érzékem van hozzá.
Nem tudom hova tenni azt a sok matt feketét az elején!
Nekem is bejön, az S mellé jöhetne egy ilyen is
nem kókány mindenesetre!
Én se... Nekem se jön be.
En biztos nem adnek penzt azert hogy ezt tegyek a motorommal
ez nagyon bejön
https://www.youtube.com/watch?...
gondoltam be linkelem nektek! szerintem szép lett a végeredmény!
Ja, meg a vészleállítót ellenőrizni, mert az is megviccelhet.
A gyújtáskapcsoló vezetékeit kéne átnézni.
2004
Milyen évjárat?
Helló!

Valakinek nincs eladó hátsó fékpedálja? Vagy tudja, hogy hol vehetnék?

Köszönöm!
Mert leallt a motor menet kozben. Proballtam mar a masik kulcsal is meg levenni az aksi sarut de semmi nem segitett. Mikor leall a.moci felvillan a hiss lampa
Miert akarod kiiktatni ?
én a tungsram félét (nem tudom mi a neve) használom szintén megéri a pénzét.
Es akkor miz tudok csinalni? Mar vagy 5 szerelovel beszeltem es mindenki elhajtott.
Még mindíg keresi új gazdáját a 43-s Daytona lépő
Nem lehet.
Szia 15-ért hirdetem a sportmotoron, ott több képet is találsz róla, de ha komolyan érdekel ott megtalálod az összes elérhetőségemet, és biztosan meg tudunk egyezni. Üdv Józsi.