Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott napsütés. A Transzalpina utolsó déli szakaszán volt köd (felhő), ott 20+vészvillogó. Volt hogy azt hittem jobbos jön, aztán balos volt...
A fogarason milyen ido volt ? Azt mondhak nagyon ritka mostanaban amikor nincs kod es mindent lehet latni
Mi péntek és szombaton voltunk, nagy jó idő volt! Csak a nyomát láttuk a víz munkájának (szerencsére). De a 2 nap kevés volt Talán majd jövőre
Múlt héten voltunk. Odafele az utolsó 70-re kellett beöltözni, visszafele meg meg kellett állnunk az M43-ason, mert felhőszakadással kombinált vihar volt. Egyébként napsütés 25-30 fok

A szépséghiba csak annyi volt, hogy a Givi nyeregtáska esőhuzatát a hátsó kerék a sárvédő ellenére is telerakja vízzel, ami szépen áll benne, amíg a táska alulról be nem ázik... Lyukakat kell majd csinálnom az aljára, hogy ki tudjon folyni. Nem voltam túl boldog amikor kiderült...
Mikor voltál? Esőből, árvízből kaptál?
Minnyá prezentálok vmit! Az igazság az, hogy nagyban még én se láttam őket
Képeket láthatnánk?
Hidegen 2,1 2,3 ha egyedül vagyok, de ez ugye gumifüggő. Pályán 2,0 2,1
Általánosan azt lehet mondani, hogy a gyári érték rettenetesen sok.
2,3elol es 2,5hatul nekem ez valt be, alacsonyabb nyomassal beesett az eleje. Probalgasd ugy a tuti
Sziasztok, ti tartjátok a gyárilag ajánlot 2,5 illetve 2,9 bar-os nyomást a gumikban? ha nem mennyire fujjátok? előre is köszi.
ok, köszi a tippet, megnézem!
emeld fel az elejét és nézd meg a csapágyat
Menet közben nagyobb úthibáknál, döccenőknél csattogó hangolt hallok előlről. Kb. a tank alól, elejéről hallom. Talán a kormány csapágy hibája okozhatja? Álló motornál kormányzáskor és első teló lenyomáskor nincs semmi jele, hangja. Kicsit idegesítő volt ezt hallanom amikor a Fogarason voltam
2000
Nekem ugyan ez a bajom! Csak nekem azóta csinálja ezt a susogás-nyikorgás dolgot, miután az első gumit lecseréltem. Én csapágyra gondolok. A kerék vagy tárcsa centírjával lenne gond nagy sebességnél szétrázna de ilyet még nem tapasztaltam.
hali!
milyen évjárat egyébként?
Gondolom... ha ingyen van
a csúszóágyakat (nem tudom mi a hivatalos neve, azok a tüskék amik a gumiágyban csúsznak:)) bezsíroztad? (szilikonzsírral). A fékbetétek hátulját is be szokták vékonyan a nyikorgáson segíthet.
Sziasztok! kérnék egy kis segítséget. Kicseréltem az első fékbetéteket és nem tudom normális-e, hogy menet közben súrlódik egy kicsit a tárcsához, és még nyikorgó hangot is ad ki miközben hozzá sem nyúlok a fékhez. Jó lenne pár jó tanács mit tudnék vele csinálni! Köszi.
Bukócsőről tudna valaki közeli képeket küldeni (felszerelve) esetleg főbb méretek megadásával. Megpróbálnám magamnak megcsinálni
Nekem is megvolt a két "Hölgy"... Az első nap a Transzfogarason ronggyá áztunk, de a 2. napi Transzalpina gyönyörű volt...
Nekem is megvolt, de még menni fogok
Öröklök hogy megoldódott!
Transzfogaras
Transzalpina